Beoordelingen van Kofu Sushi Emmeloord

Recente recensies

5.0
Ineke
20 juli 2024

Weer heerlijk genoten van de heerlijke Kofu sushi

Bram
17 juli 2024

Lekker eten voor een goeie prijs. En een snelle levering!

Linda
16 juli 2024

Altijd erg goed en lekker, en ze zien er ook nog mooi uit! We bestelden pas laat en toch super snel geleverd. Bij evt. vertraging wordt je netjes gebeld. Ik bestel nooit ergens anders!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Juriean Brands
13 juli 2024

Precies op tijd gebracht. Volgens afspraak. Houden we van! Sushi was weer heerlijk! Houden we ook van!

Reactie van Kofu Sushi

Goede service, uitstekende kwaliteit en tevreden klanten, daar houden wij van! 🍣🍤 Bedankt voor de review!

Hayat
11 juli 2024

Heerlijk gegeten en snelle bezorging

Sema Yayla
6 juli 2024

Zoals Altijd!!!!!!!!! 🌟🌟🌟🌟🌟

Rody
5 juli 2024

Wederom zeer goed gegeten en een heerlijk toetje van het huis! Super.

Reactie van Kofu Sushi

Heel graag gedaan!

Nienke
5 juli 2024

Echt heerlijk gegeten, jullie rijst is echt fantastisch!

Reactie van Kofu Sushi

Fijn om te horen! 🍣🍤

arie van der winden
2 juli 2024
Monique Keiser
30 juni 2024

Helemaal top! Hebben weer als vanouds zitten genieten van de heerlijke sushi :)

Reactie van Kofu Sushi

Super fijn om te horen! 🙏

Oosterveld
26 juni 2024

Ik ben een vast klant van jullie en ik vind nog steeds dat jullie de beste kwaliteit leveren! In het begin was het bezorgen nog een dingetje en duurde dat soms wel even, maar juist nu waren jullie super snel. Het enige commentaar wat ik heb is dat jullie soms vergeten stokjes/sausjes/ wasabi etc.. mee te geven! Gelukkig hadden we zelf nog Sojasaus, maar anders was het toch allemaal wat minder geweest. Foutje is menselijk dus geen probleem, maar na twee keer wil ik het jullie toch even melden! Groet, Arjan Oosterveld

Reactie van Kofu Sushi

Oeiii dat is niet netjes van ons, ik ga het doorgeven dat daar beter op gelet moet worden, excuses voor het ongemak. Fijn dat de bezorging beter gaat, service en kwaliteit staan hoog in het vaandel, goed om te horen dat dat naar wens is, we gaan er opletten dat we ook de kleine steekjes niet laten vallen. Ik neem straks even contact met je op, je krijgt bij de volgende bestelling een fles sojasaus van ons. Bedankt voor je review, zo kunnen we blijven verbeteren!

Sandy
25 juni 2024

Vriendelijke fietsbezorger, kwam exact op de afgesproken tijd, de sushi was een plaatje om te zien en smaakte heerlijk! Complimenten voor jullie rijst, die is echt fantastisch!

Reactie van Kofu Sushi

Fijn om te horen dat u zeer tevreden bent, dat is ons streven. Bedankt voor de review.

Monique Keiser
23 juni 2024

Stukken beter vergeleken met 5-6 maanden terug. Maki was iets minder maar overige sushi was zeer smakelijk.

Reactie van Kofu Sushi

Dat is heel fijn om te horen 🙏 De maki's zijn inderdaad heel eenvoudig, mocht u er spicy poeder of een sausje op willen de volgende keer, mag u dat aangeven bij opmerkingen.

R. Kempers
20 juni 2024

Deze was netjes op tijd super mannen

Reactie van Kofu Sushi

Fijn om te horen! Hopelijk heeft het ook heerlijk gesmaakt!

Ivana Rienstra
16 juni 2024

Smaak is goed. Gevraagd bestelling aan te passen en dat is gedaan, top!

Reactie van Kofu Sushi

Dat doen we met alle liefde ❤️ fijn om te horen dat het goed gesmaakt heeft 🙏 bedankt voor de review

Fokkeline
11 juni 2024
Bas
9 juni 2024
Willemien van Putten
9 juni 2024

Over de gehele linie te zout en met name de side dish crispy chicken. Deze was ook naast het zoutgehalte ook wel heel erg droog aksof 2 x opgewarmd is geweest.

Reactie van Kofu Sushi

Er wordt geen zout gebruikt in onze keuken. Ik heb een aantal keren geprobeerd contact met u op te nemen en uw voicemail ingesproken, helaas geen reactie....

Danielle
8 juni 2024
Stanley Dekkers
3 juni 2024

Wederom goed!

Annemarie
26 mei 2024
Sandra
26 mei 2024

Doordat het erg druk was, kwam het eten bijna een uur later dan afgesproken. Ze loste dit op door een excuus met een extra gerechtje, drinken + ook nog korting op de rekening. Dat was een aangename verrassing. Het eten was prima. Ik zal hier zeker nog eens bestellen.

Reactie van Kofu Sushi

Soms komen er zoveel bonnen tegelijk dat we helaas niet overal in de polder op tijd kunnen komen, we begrijpen dat dat heel vervelend is, daarom doen we ons best het ongemak naar tevredenheid op te lossen, fijn om te horen dat dat gelukt is. Bedankt voor je review! 🙏

Beata
26 mei 2024
A. Kers
19 mei 2024

Heerlijke sushi, royaal gevuld. De bijgerechten zijn ook echt lekker. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Bezorging was op tijd en erg vriendelijk.

Reactie van Kofu Sushi

Fijn om te horen, we streven naar goede kwaliteit en service ☺️

Saina
18 mei 2024

Altijd super lekker en erg vriendelijk!!

Reactie van Kofu Sushi

Fijn om te horen! Bedankt voor je review! ❤️

Rody
17 mei 2024

Het was weer zalig 😋

Reactie van Kofu Sushi

Bedankt voor je review! 🙏

Claudia
13 mei 2024

Heerlijk gegeten !

Reactie van Kofu Sushi

Fijn om te horen 🙏

Lucia Hankel
13 mei 2024

Bestelling was iets laat, en verkeerd gemaakt, maar nadat ik had gebeld en de foutieve bestelling had doorgegeven was er razendsnel een vervangende bestelling bezorgd. Eten smaakte goed.

Reactie van Kofu Sushi

Helaas worden er soms foutjes gemaakt, maar we horen dat graag om het zo snel als mogelijk naar tevredenheid op te lossen! Bedankt voor je telefoontje en review 🍣

Anoniem
12 mei 2024

Volgende keer even opletten of de chuka wakame niet gaat lekken. De tas was doorweekt aan de onderkant. Tip: doe verhoudfolie of boterhamzakje om chuka wakame bakje. Verder heeft het weer prima gesmaakt! Fijne avond nog. Esmée.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Kofu Sushi

Bedankt voor deze goede tip! Heel vervelend dat het gelekt heeft. excuses voor het ongemak ❤️

Anouk
9 mei 2024

Heerlijke pokebowls!

Reactie van Kofu Sushi

Goed om te horen! Elke dinsdag hebben wij een speciale pokebowl aktie, via Instagram en onze Kofu app houden we iedereen graag op de hoogte van onze akties 🍣🍤

Mulder
9 mei 2024

Leuk artikel in de krant, om die reden besteld, je hebt er een nieuwe klant bij! Vers en super lekkere rijst

Reactie van Kofu Sushi

Bedankt voor het mooie compliment 🙏

Jörgen.
5 mei 2024

Zoals altijd TOP! De beste in de NOP.

Mark
4 mei 2024

Sushi was heerlijk. Bezorging blijft een punt van aandacht. Ook nu te laat ( gelukkig niet te laat, 25min) bij grote drukte de klant informeren helpt frustratie weg te nemen

Reactie van Kofu Sushi

Bedankt voor deze tip! Daar gaan we zeker wat mee doen, mochten we het niet op tijd redden. Excuses voor het ongemak!

Damian
3 mei 2024
Son
2 mei 2024

1ste keer dat we hier hebben gehaald, maar het was heerlijk. En in prijsverhouding ook prima, met wat je krijgt echt royaal. Leuk zo elke dag een andere actie, vriendelijk personeel. Komen zeker weer een keer.

Reactie van Kofu Sushi

Bedankt voor de complimenten, kwaliteit en vriendelijke service vinden wij erg belangrijk, fijn dat dit ook zo wordt ervaren. Op instagram en via de Kofu app (pushbericht) houden we iedereen op de hoogte van onze akties.

Kim & Amine
28 april 2024

Het was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

N
27 april 2024

Sushi heerlijk vers! Kan echt niet beter. Calamaris en de garnalen hadden iets korter gebakken mogen worden

Reactie van Kofu Sushi

Bedankt voor deze tip! Daar gaan we extra op letten. Je mag altijd contact met ons opnemen als iets niet naar wens is, we brengen dan met alle liefde zo snel mogelijk een nieuw portie.

Ben
26 april 2024

Dikke aanrader!

Sema Yayla
22 april 2024

Zoals altijd 🌟🌟🌟🌟🌟

Manuel M.
21 april 2024

Altijd heerlijke sushi en goede service! We hebben weer heerlijk gegeten.

Rody
20 april 2024

Lekker gegeten maar jammer dat de ebi garnalen er niet bij zaten.. is niet de eerste keer dat het níét compleet was. Maar nogmaals, de rest was weer prima 👌🏻

Stanley Dekkers
15 april 2024

Complimenten.Sushi was heerlijk.Drinken vergeten mee te nemen maar ik werd gelijk gebeld en bij aankomst kreeg ik er ipv 1 -2 blikjes mee omdat ze het vergeten waren.Erg netjes! Ik kom graag weer eens terug.!

Anouk
13 april 2024

Heerlijke poke bowl gegeten! De poke bowl was goed gevuld ! Bezorging was ook prima!

Reactie van Kofu Sushi

Fijn om te horen! Bedankt voor je review!

Beata
12 april 2024
Heleen van Veenendaal
9 april 2024

Super lekker en zo lief de ballonnen en het kaart voor mijn jarige dochter. Het maakte het feestje compleet.

Reactie van Kofu Sushi

Graag gedaan! Kleine moeite, groot plezier 🎈🎉

Jan
8 april 2024
Isabel Nunes
6 april 2024

Great

Naomi
1 april 2024

Sushi stond waarschijnlijk al een tijdje klaar. De wat grotere rollen waren erg lekker maar de basics zat te veel rijst bij.

Harriet
1 april 2024

Heerlijk, we hebben ervan genoten!!

Isabel Nunes
28 maart 2024

Always good food, thank you

Snoek
17 maart 2024

Echt de beste sushi van Emmeloord, heel vers en hoge kwaliteit! Tip: hou het zo, het is in het verleden weleens minder geweest met vlagen, maar echt top!

Tineke Peters
15 maart 2024

Wederom zoals altijd super netjes verpakt en heerlijke shusi echt een aanrader om bij kofu Sushi eten te halen.

Kim
9 maart 2024

Heerlijk zoals altijd! Lekkerste sushi van Emmeloord

Cor
4 maart 2024

Snelle vriendelijke bezorging. Heerlijk gegeten, prachtige sushi, van ons 10 sterren

Mansveld
2 maart 2024

Vlugge bezorging het eten was heerlijk meer dan genoeg kunnen we nog wel een keer van eten van ons een 10

Isabel
1 maart 2024
Menno 89.8
1 maart 2024

Weer erg lekker en super snel bezorgd

Sylvia
25 februari 2024

Was weer erg lekker, kan niks negatiefs verzinnen, bezorging was ook snel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

HKV
21 februari 2024

Altijd goed!

Avsar
18 februari 2024
Tineke Peters
17 februari 2024

Gister geweest en vertelde dat die keer ervoor iets mis was gegaan. Dit hebben ze super opgelost. Eten ook top en erg lekker heerlijk vers gemaakt. Personeel ook super vriendelijk. Kortom hier kan je gerust bestellen.

Anoniem
14 februari 2024

Heerlijk gegeten!

J
7 februari 2024
Kim
7 februari 2024

Smaak was erg goed. Alleen de sushi te slap gerold waardoor de meeste direct uit elkaar vielen. Het was dus wat lastig eten maar desondanks hebben we weer genoten.

Habing
6 februari 2024

Inktvisringen waren veel te lang gefrituurd. Veel te hard. Alsof ze voor een 2e keer gefrituurd waren.

Yvonne
3 februari 2024

Heerlijke sushi, dat kan alleen maar bij jullie. Chapeau

Asha
3 februari 2024

Was heerlijk!

Bascha Gurtowska
2 februari 2024

Super good quality, really fresh and really nice people work there. Also a lot of parking space in front.

Ahmed Albuki
2 februari 2024

Alles halal, goed kwaliteit, zij hebben ook extra pittig gemaakt voor mij

AK
28 januari 2024
Kevin
27 januari 2024

Goed eten, snelle bezorging, ga vaker bestellen

Michel
27 januari 2024

Top tent, vriendelijk personeel en nog belangrijker lekkere sushi

Familie Slutter
25 januari 2024

Gevraagd om advies, wij zijn onbekend met deze gerechten. Onze kinderen kwamen op bezoek vanwege onze trouwdag, zij eten graag sushi. Voor advies naar de zaak gereden. Daar werd mijn vrouw en ik uiterst vriendelijk te woord gestaan en kundig geholpen door een vriendelijke jongedame. De chef had het heel feestelijk en mooi voor ons opgemaakt. De jongedame die de eigenaresse bleek te zijn legde ons uit dat het niet alleen rauwe vis is, er ging een wereld voor ons open. We kregen er als extra nog heerlijke kip bij gedaan van de zaak, mocht het ons niet bevallen. Ik wil graag laten weten dat ook wij heerlijk met onze kinderen mee gesmult hebben. Hartelijk dank en een succesvolle voortzetting met de onderneming.

P. Meijer
23 januari 2024

Netjes op tijd geleverd, het was een flinke bestelling, ze waren 1 ding vergeten, dat kan gebeuren, die werd heel snel nageleverd met gratis drankjes voor het ongemak, keurige en vriendelijke service 👌🏼 We hebben heerlijk gegeten!

A.Cabas
17 januari 2024

Het stond op tijd klaar, vriendelijk geholpen en het belangrijkste, het was heerlijk, heel vers en smaakvol

Isabel
17 januari 2024
Juriean Brands
13 januari 2024

Heerlijk gegeten, bezorging was prima op tijd, wel iets vergeten maar stond binnen de kortste tijd bij ons op tafel! Gaan we meer doen!

Cecile
9 januari 2024

Het werd exact op tijd geleverd, vrolijke, vriendelijke bezorger en het smaakte heerlijk. Een ding bleek uitverkocht, maar werd netjes opgelost, correcte en vriendelijke service!

Ray
8 januari 2024

Heerlijk gegeten!

Lesya
6 januari 2024

Incredibly tasty! Good quality sushi, everything is excellent!

Christel de Zwart
6 januari 2024

Jullie rijst is zo lekker en de sushi ziet er altijd mooi uit, onze complimenten, ook voor het uiterst vriendelijke personeel, dat zie je helaas niet meer op veel plekken.

X
5 januari 2024
Visser
3 januari 2024

Perfect als altijd! 👍🏼

Karel de Roo
2 januari 2024

De wachttijd van onze bestelling werd gezet op anderhalf uur, er werd netjes over gebeld dat het heel druk was, we kregen een gratis gerecht erbij, ook werd als extra service aangeboden om het gratis te bezorgen. Onze maaltijd werd gebracht door een vriendelijke jongeman en we hebben heerlijk gegeten, de kwaliteit valt nooit tegen. De beste wensen Familie de Roo

Menno
1 januari 2024

Geen opmerkingen of een verbeterpunten gewoon weer snel, goed en lekker

Sema
1 januari 2024

Zoals altijd 🌟🌟🌟🌟🌟

J
31 december 2023

Helaas worden er de laatste maanden bij élke bestelling ingrediënten vergeten. Inmiddels bel ik erover, erg nette service met snel een vervangende levering, en altijd erg vriendelijke bezorging. Wil wel als tip meegeven: let ajb wat beter op de ingrediënten in de bestellingen. Scheelt jullie ook extra geld en moeite.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Klaas
31 december 2023

Super! Goede prijs kwaliteitsverhouding. Je kan zien aan de opmaak van de sushi dat het met zorg bereid is! Smaken waren goed en vers!

Dian
30 december 2023

Super lieve bezorger!

Bonsje Kraaij
28 december 2023

Het was fantastisch!!! De rijst nog zo lekker warm... Ik heb belachelijk lekker gegeten ❤️

A
27 december 2023

Altijd goed!

Baarssen
26 december 2023

Erg lekker. Normaal altijd bij Umai urk besteld, maar dat is toch minder vergeleken kofu. Grote bestelling en ook relatief snel klaar.

Wester
25 december 2023

Dit was de eerste keer sushi voor ons, bedankt dat we zo fijn geholpen zijn en uitleg kregen. Wij voelden ons erg bezwaard, maar de dame aan de balie was zeer geduldig en attent, geen enkel probleem om het naar onze wensen en die van onze kinderen (lastige eters) aan te passen. Het werd vers bereid terwijl we stonden te wachten. We hebben heerlijk gegeten, de kinderen ook, we gaan zeker vaker sushi eten! Ik kan het iedereen aanraden!

Cock Francke
25 december 2023

Het was goed verzorgd

Annemiek
24 december 2023

Stond al klaar toen ik het kwam ophalen. Snelle service. Goed en kwalitatief bereid

Isabel
24 december 2023

The sushi is always good, the order is delivered on time and the staff are very efficient. Thank you

Tarik
20 december 2023

Very good quality!

Jongsma
20 december 2023

Het was precies op de afgesproken tijd klaar, bij binnenkomst werden we vriendelijk begroet, er werd een praatje gemaakt, we wilden de locatie bekijken of we er ook konden eten een volgende keer. Ze bieden de mogelijkheid, Het ziet er nu gezellig uit, maar het is wel erg klein. We zouden het niet aanraden. Het eten wel, het was vers gemaakt, goede smaak en kwaliteit, de prijs viel ons ook mee. We gaan zeker vaker bestellen.

Anouar
11 december 2023
Pascal Van Schendel
11 december 2023