Beoordelingen van Kofu Sushi Emmeloord

Recente recensies

5.0
Heleen
24 januari 2023
Lubette
23 januari 2023

Het was echt mega lekker volgende x bestellen we weer bij jullie heel vers

Hakvoory
23 januari 2023

Heerlijk gegeten, Netjes op tijd bezorgd

Erika
21 januari 2023

Altijd goede kwaliteit en super snelle bezorging

Familie Maijer
19 januari 2023
Amanda
19 januari 2023

Heerlijk!!!

Menno van Epen
18 januari 2023

Weer eens sushi besteld. Was er super snel, zelfs voor de afgesproken tijd. Sushi was echt weer super super lekker. Kofu bedankt.

Reactie van Kofu Sushi

Wat een ontzettend leuke review om te lezen Menno! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent! Graag tot snel :)

Mike
18 januari 2023

Was weer top

Albert Snoek
17 januari 2023

Altijd top

Sera
17 januari 2023
Fam. de Boer
15 januari 2023

Prachtig gemaakt, kleine kunstwerkjes, heerlijk vers en met alle wensen rekening gehouden! Ontzettend vriendelijk personeel ook, niets is teveel en keurig op tijd 👌🏼

Reactie van Kofu Sushi

Wat fijn om te horen familie de Boer! We gaan graag tot het uiterste voor de klant, voor de beste ervaring! Graag tot snel!

Sera
15 januari 2023
S
10 januari 2023
Mike
9 januari 2023

Was weer topp👏

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Kofu Sushi

Wat fijn om te horen Mike!

Hakvoort
7 januari 2023

Gewoon TOP

Halil Aktas
6 januari 2023
Jules
2 januari 2023
Amy
1 januari 2022

Altijd vriendelijk geholpen

Reactie van Kofu Sushi

Fijn om te horen Amy! We gaan graag tot het uiterste voor onze klanten!

Van Schendel
31 december 2022

Ook deze keer hebben wij er weer van genoten👍🏻

Reactie van Kofu Sushi

Wat ontzettend fijn om te horen!

Ana
30 december 2022
Anoniem
27 december 2022
Miranda
26 december 2022

Heerlijk genoten van jullie sushi👌

Reactie van Kofu Sushi

Wat fijn om te horen Miranda, we hopen u snel weer blij te kunnen maken!

Bram
26 december 2022
Sven
26 december 2022

Heerlijke special box gehaald voor kerst! Iets te weinig besteld alleen want het was echt lekker!

Reactie van Kofu Sushi

Wat leuk om te horen Sven! De volgende keer hopen dat de buikjes helemaal gevuld kunnen worden! We hopen dat jullie een fijne kerst hebben gehad!

Margaretha Kobus
26 december 2022

Heerlijke sushi

Reactie van Kofu Sushi

Wat fijn om te horen Margaretha!

Huitema
26 december 2022

Heerlijke sushi! Vriendelijk personeel. Een aanrader.

Reactie van Kofu Sushi

Wat een enorm compliment! Graag tot snel bij Kofu! Liefs :)

Annemiek Deen
24 december 2022

Super lekkere sushi. Bestelling stond optijd klaar, we konden het direct meenemen.

Reactie van Kofu Sushi

Wat fijn om te horen Annemiek! Wij doen graag ons best voor u en al onze klanten! Graag tot snel:)

J van de Wereld
23 december 2022

Heerlijke suchi, bestel er regelmatig, altijd vers. Top zaak 👌

Reactie van Kofu Sushi

Wat fijn om te horen!! We zien u graag snel terug bij Kofu!:)

Annelies
17 december 2022

Was erg lekker maar de beef teriyaki was iets te scherp

Reactie van Kofu Sushi

Fijn om te horen Annelies! Onze excuses hiervoor! U kunt ook altijd bij een gerecht een opmerking achterlaten bij het bestellen ;)

Patrycja
14 december 2022
Mike
14 december 2022
Bonsje
10 december 2022

Vrij laat besteld op vrijdagavond, met de optie zo snel mogelijk. De verwachte bezorgtijd was 20:20 maar tot mijn grote vreugde was het er om 20:00 al! Blij want ik had grote honger 😅 Poke bowl met zalm, lekker vers. Heeeeeeel veel zalm, mocht van mij iets meer rijst nog bij maar dat komt omdat ik de rijst echt lekker vind. De gebakken garnalen waren ook heerlijk, niet te gaar wel een kleine tip... Bij die gefrituurde garnalen zou iets van een dipsaus mogen. Verder enkel complimenten voor de snelle en vriendelijke bezorging. En de goed gevulde bowl! Lekker!

Reactie van Kofu Sushi

We genieten er altijd van als we zo'n leuke feedback krijgen, bedankt Bonsje!! Bij het bestellen kunt u altijd een opmerking achterlaten per gerecht... bijvoorbeeld: meer rijst;) Ook kunt u bij een side dish een sausje toevoegen :). We hopen u zo wat te hebben geholpen! Daarnaast doen wij zeker ons best voor een snelle bezorging. We hopen u snel weer te zien bij kofu! Liefs ons

Lucia
9 december 2022
J.F.
5 december 2022

Het was super lekker

Margaretha Kobus
4 december 2022

De sushi was weer overheerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Kofu Sushi

Fijn om te horen Margaretha! graag tot snel ;)

Fam Nentjes
4 december 2022

Aantal keren bij Kofu Sushi besteld en elke keer weer heerlijk gesmuld! Bezorging is altijd op tijd en de bezorger is super vriendelijk. Een echte aanrader !

Reactie van Kofu Sushi

Super om te horen dat jullie tevreden zijn! tot gauw!

Nicole
4 december 2022

We hebben heerlijk genoten!

Reactie van Kofu Sushi

Fijn om te horen Nicole! graag tot snel!

Judith
4 december 2022

Top.

Geranda van Dongen
2 december 2022

Prima! Mooi optijd!

Reactie van Kofu Sushi

Fijn om te horen Geranda!

Lucy van Pijkeren-Hofstede
29 november 2022

Het was heerlijk, Het zag er ook mooi uit, Het oog wil ook wat. Voor 5 personen alles was op , alleen de patat was niet meer heet.

Reactie van Kofu Sushi

Wat leuk om te horen dat jullie er met z'n vijven van hebben genoten! Onze excuses voor de patat! We zien het als tip en gaan hier zeker rekening mee houden in vervolg.

Korte
28 november 2022
Marianna
28 november 2022

Top restaurant met altijd goede service en kwaliteit. Gisteren een foutje in de bestelling. Is netjes opgelost en opnieuw bezorgd. Dankjewel toppers

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Kofu Sushi

graag gedaan Marianna! Als er iets mis is gegaan lossen wij dit met alle liefde voor u op! :)

Mohamed
27 november 2022

Heeerlijk!

Reactie van Kofu Sushi

Fijn om te horen Mohamed ;)

Jan
27 november 2022

Was weer top👍

Reactie van Kofu Sushi

Fijn om te horen Jan, graag tot snel!

Yvonne
26 november 2022

Zoals altijd weer super heerlijk gegeten en echt een mooi plaatje om het te zien.

Reactie van Kofu Sushi

Wat fijn om te horen Yvonne!! We hopen u snek weer blij te maken met mooie versierde sushi.

Pawel
23 november 2022

Leeker

Reactie van Kofu Sushi

fijn om te horen!

F.stuurman
13 november 2022
Herman
12 november 2022

Heerlijk gegeten!

Reactie van Kofu Sushi

Fijn om te horen Herman! We hopen u snel weer terug te zien bij Kofu!

Daan
7 november 2022

Zeer goede sushi persoonlijk vind ik dit 1 van de beste in de omgeving. Hou deze kwaliteit vast!!

Reactie van Kofu Sushi

Wat fijn om te horen Daan, dit gaan we zeker doen en wij hopen u snel weer terug te zien!

Bram Jippes
5 november 2022

Heerlijke sushi en snel bezorgd!

Reactie van Kofu Sushi

Fijn om te horen Bram, we hopen dat u ervan heeft genoten!

Ana Madeira
4 november 2022
Van den berg
4 november 2022

Het was uitmuntend goed 👌

Reactie van Kofu Sushi

Wat ontzettend lief!! graag tot snel!

Roland Kempers
2 november 2022

Je kan proeven dat er met vers producten gewerkt word de smaak is zeer goed

Reactie van Kofu Sushi

Dat klopt zeker Roland! Wat fijn om te horen dat u het proeft! graag tot snel :)

Anneke
1 november 2022

Het was heerlijke sushi! De order klopte niet helemaal. We hadden bijvoorbeeld een nigiri met omelet in plaats van gerookte paling. Maar ondanks dat we helaas niet helemaal de juiste sushi hadden ontvangen, was het wel allemaal heel lekker

Reactie van Kofu Sushi

Wat vervelend om te horen Anneke! We vinden het erg fijn om te horen dat u uiteindelijk toch nog hebt genoten. Onze excuses!! We hopen u snel weer terug te zien bij Kofu!

Jannie
30 oktober 2022

Het was lekker en heel fijn dat jullie ook in het buitengebied bezorgen!! Onze bnb gasten zullen vast bij jullie bestellen binnenkort!

Reactie van Kofu Sushi

Heel fijn om te horen Jannie! We bieden graag de beste service voor onze klanten, dus ook in het buitengebied!! We zien jullie en jullie B&B gasten graag tegemoet!!

H
29 oktober 2022
Jan
29 oktober 2022

Was weer lekker maar was eerst bij de buren gebracht

Reactie van Kofu Sushi

Wat vervelend om te horen Jan, maar gelukkig is het uiteindelijk nog bij u terecht gekomen, we hopen dat het heeft gesmaakt!

Marijke
26 oktober 2022
Erwin
23 oktober 2022
Richard Scholtens
23 oktober 2022

Weer eens sushi laten bezorgen door Kofu en we hebben allemaal erg genoten! Aan de telefoon met de manager gesproken over mijn verjaardag die ik volgende maand groot ga vieren, en die Kofu Sushi voor ons wilt gaan cateren! Heel erg leuk!

Soufaine
22 oktober 2022

Heerlijk gegeten!

Reactie van Kofu Sushi

Wat fijn om te horen Soufiane. Graag tot snel!!

Mel
22 oktober 2022

Wat een top service! Ik ben zwanger en had zo’n een zin in sushi en wat was het heerlijk. Binnen no time had ik mijn sushi en kon ik lekker genieten! Dankjewel Kofu

Reactie van Kofu Sushi

Wat fn om te horen Mel! We doen graag ons best rekening te houden met onder andere onze ''preggy proof box''. We hopen u snel weer te zien bij kofu suhsi en veel sterkte met de zwangerschap!!

Miranda
22 oktober 2022

Hele zaak vol met klanten, en alsnog was mijn bestelling binnen een half uur klaar. Echt super! En dat was de sushi ook 😍

Reactie van Kofu Sushi

Wat ontzettend fijn om te horen Miranda, Hopelijk zien we elkaar snel terug!

Janneke
22 oktober 2022

Zoals altijd weer super lekker en met liefde gemaakt 👌🏻

Reactie van Kofu Sushi

Wat leuk Janneke om te horen dat het weer is bevallen, we hopen je snel terug te zien voor een volgend geslaagde maaltijd!!

Agnieszka
21 oktober 2022
Joyce
19 oktober 2022

Alle positieve verhalen die ik over jullie heb gehoord kloppen 100%. Sushi was heerlijk vers, de garnalen in de sushi waren gewoon nog warm. En de service en vriendelijkheid aan telefoon en de bezorger maken de ervaring helemaal af. Als ik nu denk aan sushi denk ik aan Kofu Sushi ❤️❤️

Yvonne van Strien
16 oktober 2022

Elke keer worden we weer verrast hoe goed en heerlijk we weer hebben gegeten. Chapeau voor Kofu

Reactie van Kofu Sushi

Hi Yvonne, bedankt voor je reactie! Wij zijn blij dat je tevreden bent! Hopelijk tot snel ;)

Ana Madeira
14 oktober 2022
Tamara Van de Berg
14 oktober 2022
Ad
12 oktober 2022

Was weer heerlijk!!

Reactie van Kofu Sushi

Top om te horen!

Maudy
2 oktober 2022
Manisha Stoelwinder
2 oktober 2022

Top serves bedankt! En eten is heerlijk

Reactie van Kofu Sushi

Top reactie! fijn om te horen.

Marianna db
1 oktober 2022

Super bestelling. Was beter dan ooit te voren bij Kofu

Reactie van Kofu Sushi

Bedankt voor het achterlaten van je reactie! dit is super fijn om te horen Marianna! tos snel. liefs Kofu,

Basma
30 september 2022
Suzanna
27 september 2022

Echt lekker sushi🍱

Reactie van Kofu Sushi

Wat fijn om te horen Suzanna! Hopelijk tot snel!

Menno van Epen
27 september 2022

Niets veranderen de laatste keren net zo snel en net zo lekker, dus weer helemaal super

Reactie van Kofu Sushi

Super Menno! Dit vinden wij erg fijn om te horen, we gaan zo door! Tot snel;)

AKS
26 september 2022

Heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bianca
25 september 2022

Serieus de lekkerste sushi in de omgeving! Ook oprecht goeie service ontvangen. Zeer aan te raden!

Reactie van Kofu Sushi

Wat zijn we blij om dit te horen Bianca!! We hopen u snel weer met de beste service te kunnen ontvangen:)

Jan
25 september 2022

Was weer top

Reactie van Kofu Sushi

Fijn om te horen Jan!

Amy
19 september 2022

Altijd vers gemaakt, prima, ook dit keer TOP Wij hopen dat dit bedrijf nog heel lang blijft

Reactie van Kofu Sushi

Hi Amy, wat fijn om te horen dat je bestelling naar wens was! liefs team Kofu

Michelle Klasen
18 september 2022

Snelle bezorging. Ik wilde voor 17.30 bestellen maar had per ongeluk op 18.30 geklikt. De bezorger kwam om 18.10 dus daar was ik heel blij mee. De sushi smaakt goed. De inktvisringen waren iets minder ik proefde bijna alleen maar deeg en weinig inktvis. Maar de red velvet cake daarentegen was echt heerlijk. Dus over het algemeen ben ik heel tevreden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Kofu Sushi

Wat fijn om te horen dat u op deze manier toch nog redelijk op tijd kon eten Michelle. Wij gaan voortaan letten op de inktvisringen;)

Przemek
17 september 2022
Nienke
17 september 2022

Wij bestellen er al een tijdje! Kwaliteit in alles wat ze doen, de sushi en de service! Aanrader!

Reactie van Kofu Sushi

Hoi Nienke, wij zijn erg blij dat de kwaliteit van het eten en de service jullie bevalt! Tot gauw! - team Kofu

Gido Korlaar
16 september 2022

Bezorger was aardig.

Arjan
14 september 2022

Altijd goede kwaliteit en redelijk snel geleverd! Top hoor.

Reactie van Kofu Sushi

Fijn om te horen Arjan. we blijven ons uiterste best doen voor onze sushi en service!

Mia
14 september 2022

Sushi was really good!

Reactie van Kofu Sushi

Nice to hear Mia

Stéphanie
11 september 2022

Het was heerlijk!

Reactie van Kofu Sushi

Fijn om te horen Stephanie:)

De jong
10 september 2022

👍🏻👌

Brusk
10 september 2022
Monique Keiser
8 september 2022

Het was weer heerlijk! Had voor het eerst als voorafje Hot Wings besteld en ook die waren erg lekker. Medewerkers zijn uitermate vriendelijk en adequaat.

Reactie van Kofu Sushi

Wat fijn om te horen dat jullie lekker hebben gegeten Monique! Leuk om zo'n feedback te krijgen we gaan dit zeker met ons team delen!

Tina
5 september 2022

Erg lekker; wij bestellen regelmatig… een aanrader!!

Reactie van Kofu Sushi

Wat fijn om te horen Tina, graag tot de volgende keer!

Jenny Rooks-Spijker
5 september 2022

Alles was perfect in orde!! Eten heerlijk vers … had iets minder zout over het algemeen gekund 😉

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Kofu Sushi

Fijn om te horen Jenny, wij gaan hier als team opletten! U zou het ook nog altijd aan kunnen geven als beschrijving bij uw bestelling :)

Anoniem
3 september 2022

Super eten, super lekker en mooi op tijd bezorgd

Reactie van Kofu Sushi

Doet ons goed om dit te horen!!

Gerwinda
2 september 2022

Super lekker….

Reactie van Kofu Sushi

Fijn om te horen Gerwinda!

Esmée
31 augustus 2022

Het was weer verrukkelijk!!

Reactie van Kofu Sushi

Super leuk om te horen Esmée!

Metsemakers
29 augustus 2022

Iedere keer overtreffen jullie jezelf, superlekker allemaal ✨

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Kofu Sushi

Wat fijn om te horen, we doen ons best, graag tot snel!!

K. de Jong
26 augustus 2022

Sushi beviel ontzettend goed. Erg vers en smaakvolle sushi. Bezorging was op tijd. Niks op aan te merken. Top!

Reactie van Kofu Sushi

Wat fijn om te horen! we hopen dat we jullie snel weer blij kunnen maken met onze verse sushi en zo snel mogelijke bezorging:)

Dialla
26 augustus 2022

Kofu heeft oprecht 1 van de beste sushi’s😍

Reactie van Kofu Sushi

Wat fijn om te horen Dialla, graag tot snel!

Hendrik Brands
24 augustus 2022

Heerlijke sushi en topservice, zoals we van jullie gewend zijn!

Reactie van Kofu Sushi

Erg bedankt voor het compliment Hendrik :)

Houda
22 augustus 2022

Super lekker!

Arga
20 augustus 2022

Heerlijke sushi met verse ingrediënten

Reactie van Kofu Sushi

Fijn om te horen dat u lekker heeft gegeten Arga!:)

Jenny Rooks-Spijker
20 augustus 2022

Prima kwaliteit erg vers !! Prima service

Reactie van Kofu Sushi

Bedankt voor de recensie Jenny, graag tot snel!

Daniel van Hartingsveldt
16 augustus 2022

En ALWEER genoten van jullie sushi! Tot de volgende keer

Reactie van Kofu Sushi

Super fijn om dit te horen Daniel! Tot snel ;)

Debby
15 augustus 2022

Super lekker eten!! En netjes op tijd bezorgd tot in de achtertuin door een vriendelijke bezorger!

Reactie van Kofu Sushi

gelukkig hebben jullie genoten, fijn om te horen!

Ivonne Kriesels
14 augustus 2022

Prima sushi ontvangen. Heerlijk en erg smaakvol ! En ruim binnen de afgesproken tijd mogen ontvangen. Een echte aanrader. Ga vooral zo door ....

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Kofu Sushi

Fijn om te horen Ivonne! Dit gaan we zeker doen!😉

Ard
14 augustus 2022

Nog geen enkele keer teleurgesteld. Heerlijke sushi.

Reactie van Kofu Sushi

Vinden wij erg fijn om te horen Ard, we gaan zo door. Hopelijk tot snel!

MH
14 augustus 2022

Zeer lekker en geweldige service, dank voor de super snelle nabestelling.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Beata
13 augustus 2022
Jörgen De Boer
13 augustus 2022

Eten was heerlijk, super aardig personeel! zeker een aanrader.

Reactie van Kofu Sushi

Wat hartstikke leuk om te horen Jörgen! Hopelijk zien we je snel weer😊

Diana Kramer
13 augustus 2022

Top

Reactie van Kofu Sushi

😊

Erika
9 augustus 2022
Jannie
5 augustus 2022

5 sterren!

Reactie van Kofu Sushi

5 sterren voor jouw reactie! ⭐

Marjolein Kuik
5 augustus 2022
Marijke
4 augustus 2022
Sascha bennink
3 augustus 2022

Lekker verse sushi! Wij wonen in Lemmer en de bezorger was al snel bij ons. Vandaar dat ik jullie 5 sterren geef!

Reactie van Kofu Sushi

We vinden het fijn om te horen dat jullie al snel van de sushi konden genieten door de snelle bezorgen! graag tot snel:)

Skaiste
2 augustus 2022
Grietje en Alie
27 juli 2022

Mega lekker. Maar zijn niet anders gewend bij jullie.

Reactie van Kofu Sushi

Wat fijn om te horen!

Van der meijde
27 juli 2022

Heel lekker gegeten. Ik heb vanuit Kraggenburg besteld, en het werd binnen 45 minuten bezorgt. Voor herhaling vatbaar dus!

Reactie van Kofu Sushi

wat fijn om te horen! wij doen graag ons uiterste best voor een snelle bezorging. Hopelijk tot snel!

Conny
24 juli 2022
Anobiem
24 juli 2022
Chantal
22 juli 2022

Heerlijke sushi gegeten bij Kofu Sushi ❤️

Reactie van Kofu Sushi

Erg fijn om te horen :)

Carmen
22 juli 2022

De maki met zalm en avocado was helaas wat droog, maar de rol met zalm en roomkaas + mini loempia’s maakten dit meer dan goed! Heerlijk gegeten en vriendelijk personeel :)

Reactie van Kofu Sushi

onze excuses hiervoor, we gaan er in vervolg op letten. fijn om te horen dat de rest naar wens was. hopelijk tot gauw!

Karin vd Heide
20 juli 2022

De Silver Kofu box is echt een aanrader. Bij het afhalen werd ons een flesje water aangeboden ivm de hitte. Heel vriendelijk personeel, jammer dat het onze laatste vakantiedag was, maar als ik ooit weer in Emmeloord ben kom ik zeker langs!

Reactie van Kofu Sushi

We hopen dat u een fijne vakantie heeft gehad en hopelijk tot de volgende fijne vakantie met onze sushi ;)

liam Kobes
17 juli 2022
R. Altena
11 juli 2022

Heerlijke sushi, superverse vis, en lekkere zachte rijst, alles was even lekker!

Reactie van Kofu Sushi

Helemaal top, erg fijn om te horen! Bedankt voor de recensie :)

Claudia
11 juli 2022

Heerlijk gegeten en bezorging was eerder ook fijn

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Kofu Sushi

Hey Claudia Goed om te horen! Wij proberen ten alle tijden zo goed en snel mogelijk te bezorgen! Bedankt voor de recensie

Pascal
10 juli 2022
Dorota
4 juli 2022
Anita
4 juli 2022

Gewoon top!

Reactie van Kofu Sushi

Goedendag Anita, Fijn om te horen dat alles naar wens is geweest!

Zoë
3 juli 2022
Reactie van Kofu Sushi

Hey zoe hartelijk bedankt voor je review we hopen U snel terug te zien

Kramer
2 juli 2022

Ongelofelijk genieten.

Reactie van Kofu Sushi

Hartelijk bedankt voor uw review! we hopen u snel weer te zien!

Rilana
2 juli 2022

Snel bezorgd en lekker eten, aanrader om hier te bestellen

Reactie van Kofu Sushi

Hey Rilana Fijn om te horen we hopen U snel weer te zien!

Saloua
30 juni 2022

Zoals altijd heerlijk!

Reactie van Kofu Sushi

Hey Saloua, Fijn dat het heeft gesmaakt!

Patricia
30 juni 2022

Super

Reactie van Kofu Sushi

Hey Patricia, fijn dat het heeft gesmaakt en bedankt voor uw review!

Patrycja
30 juni 2022
Reactie van Kofu Sushi

Bedankt voor uw review!

Liselore
28 juni 2022

Heerlijke sushi en mooi op tijd bezorgd! Aanrader!

Reactie van Kofu Sushi

Hey Liselore, we doen altijd ons uiterste best om alles zo goed en snel mogelijk te bezorgen voor zulke reacties als U. Bedankt!

Pals
25 juni 2022

1 pittige variant ipv de normale chicken de luxe rol ontvangen én 20 minuten vroeger bezorgd als besteld, maar verder wederom lekker gegeten….

Mirjam
24 juni 2022

Nou! Aangenaam verrast. Vlotte bezorging en dat voor de vrijdagavond. Net te weinig voor een hongerig tweetal, dus volgende keer gaan we voor meer stuks! Want prijs- kwaliteit is het waardig. Dank en tot de volgende ronde wellicht. Groetjes Teun en Mirjam

Reactie van Kofu Sushi

Fijn om te horen, we doen dan ook ons uiterste best om onze sushi de prijs ook echt waar te laten zijn! We zien jullie hopelijk snel weer terug

Anna Kapitein
23 juni 2022

Te lekker gewoon!!

Menno van Epen
21 juni 2022

Bestelling was half uurtje later maar dat was geen probleem. Hadden op tijd besteld. Werd wel netjes gebeld dat het wat later werd. Eten was net zoals aktijd weer heerlijk en is een echte aanrader voor wie van echte lekkere sushi houdt.

Reactie van Kofu Sushi

Excuses Menno voor de late bezorging! We hopen dat je alsnog hebt genoten van de sushi

Bram Sijtsma
17 juni 2022

Weer een heerlijke grote bak vol met Pokebowl ingrediënten! Deze keer ook weer goed samengesteld, top! Het was alleen wel even spannend met bezorgen. De bezorgafspraak was 17.30uur, maar vlak over 17.00uur kregen we al bericht dat ze onderweg waren. Al met al heerlijk gegeten en vult goed :)

Reactie van Kofu Sushi

Hey bram goedendag! fijn om te horen dat alles naar wens was daar doen wij het voor!

Cas
16 juni 2022

Waren iets vergeten, zonder gedoe na gebracht. Goeie service, prima sushi

Reactie van Kofu Sushi

Ons excuses voor het vergeten, we brengen het met alle liefde na!

Familie de Boer
16 juni 2022

Ontzettend vriendelijk personeel! De pokebowls vinden wij vooral heerlijk, Alles erg vers en goed van smaak!

Reactie van Kofu Sushi

Fijn om te horen, dit zullen wij zeker doorgeven om ons personeel nog beter te motiveren, hopelijk zien we jullie snel terug voor een pokebowl

Irene Zuidema
15 juni 2022

Amazing!!

A
13 juni 2022

Heerlijk zoals altijd!

Reactie van Kofu Sushi

Fijn om te horen bedankt en tot de volgende keer!

Kevin
12 juni 2022

Lekkere sushi en snel geleverd !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Kofu Sushi

Fijn om het horen Kevin we hopen dat je hebt genoten!

Bertus & Annie Korte
12 juni 2022

We zijn helemaal geen actieve sushi eters maar deze zijn verschrikkelijk lekker dus word vervolgd

Reactie van Kofu Sushi

Wat fijn om te horen Bertus en Annie dat wij jullie sushi ervaring hebben kunnen verbeteren, tot snel!

Boersma
11 juni 2022

Makkelijk bestellen, super lekker en verzorgd. Vandaag de bestelling binnen 20 min.bezorgd en dat op een zaterdag.!

Reactie van Kofu Sushi

We doen met ons hele team ns uiterste best om u de beste sushi ervaring te bezorgen. We maken al ons eten vers en zetten onze bezorgers aan zo snel mogelijk te bezorgen, zodat u van een warm en verse maaltijd kunt genieten. Graag tot snel!

Laura kramer
10 juni 2022

Echt super lekker, de lekkerste sushi ever!

Reactie van Kofu Sushi

We waarderen u enthousiasme ontzettend. Dit zorgt ervoor dat we met alle liefde u nieuwe bestelling tegemoet zien!!

Cock
10 juni 2022

gandieoos het was heel goed.

Reactie van Kofu Sushi

Het enthousiasme in dit bericht doet ons goed! We bereiden met alle liefde snel weer een maaltijd voor u!

Familie Wiese
10 juni 2022

Heerlijk vers en erg lekker gegeten. Wij vinden crispi Rolls ook erg lekker, hebben jullie die ook?

Reactie van Kofu Sushi

Fijn om te horen dat het heeft gesmaakt! Voor de volgende keer hebben wij ook de crispy rol. u kunt ze vinden bij de ''Futomaki'' daar is keus uit drie verschillende rollen.

Paula van Roshum Ekelmans
9 juni 2022
Patricia
9 juni 2022

Super zelfs 1 futomaki extra 🤗

Aneta
6 juni 2022

Pyszne jedzonko

Reactie van Kofu Sushi

miło słyszeć!

Marianna
5 juni 2022

Wederom een top bestelling!

Angela
4 juni 2022

Heerlijke sushi en snel! Aanrader!

Reactie van Kofu Sushi

We hebben altijd genoeg bezorgers in dienst om het eten zo snel mogelijk te kunnen bezorgen. We waarderen het zeer dat u ons aanraad!

Jela
3 juni 2022

Eten was weer lekker als altijd. De bezorger echt een lieverd, die zelfs bij de buurman aanbelde om de op de balustrade ronddwalende hond weer bij diens baasje te krijgen

Reactie van Kofu Sushi

Wat fijn om te horen Jela dat het eten gesmaakt heeft en dat onze bezorgers zo te horen van alle markten thuis zijn ;)

Dina
3 juni 2022

Super snel bezorgd en alles heerlijk vers 👌

Reactie van Kofu Sushi

We bereiden als ons eten vers om voor u de beste sushi ervaring te creëren. Graag tot snel!

Kim Attema
1 juni 2022

Ik bestel vaak sushi, maar dit is oprecht de beste sushi ooit! Super leuk gesprek aan de telefoon gehad en de Sushi was nog heerlijk warm en vol smaak. Dit wordt vanaf nu mijn vaste sushi plek :).

Reactie van Kofu Sushi

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent Kim, wij hechten veel waarde aan de kwaliteit van onze sushi en vinden het dan altijd fijn om dat terug te horen van de klant. We bereiden met alle liefde snel een nieuwe bestelling voor je. Tot snel!

Marjolein Kuik
29 mei 2022
Jessica Veenendaal
29 mei 2022

Wat hebben wij lekker gegeten zeg! Het eten was heerlijk en het personeel was erg vriendelijk!! Ondanks dat het zo druk was hebben we niet lang hoeven te wachten op ons eten. Kortom een gezellige tent waar je echt een keer gegeten moet hebben. Wij komen zeker weer langs!

Reactie van Kofu Sushi

Fijn om te horen dat het eten snel klaar is, hier doen wij ons uiterste best voor. Leuk om te horen dat jullie terug komen, we zien jullie bezoek graag tegemoet!! :)

Sanne
29 mei 2022
Carla
28 mei 2022

Echt goed eten, snelle service. Vriendelijk personeel. Echt een top restaurant. Mijn oprechte complimenten! Ik laat nooit reviews achter, dat ik dit doe is uitzonderlijk en zegt heel veel.

Liam
28 mei 2022

Altijd lekkere sushi hier sinds begin al een tevreden klant

Reactie van Kofu Sushi

Fijn om te horen dat u sinds het begin al een tevreden klant bent. Dit waarderen wij dan ook bij kofu🥰

Laura
28 mei 2022

Over heerlijk

Reactie van Kofu Sushi

geweldige reactie

Van Schendel.
27 mei 2022

👍🏻

Reactie van Kofu Sushi

😉

Menno van Epen
25 mei 2022

Was iets later dan aangegeven maar werd netjes gebeld dat ze onderweg waren.

Khalid
23 mei 2022

Heerlijke pokebowls en snelle bezorging!

Reactie van Kofu Sushi

fijn om te horen dat alles naar wens was Khalid.

Jan van den Berg
22 mei 2022

Uitstekende kwaliteit en heel klantvriendelijk

Reactie van Kofu Sushi

Wij bij Kofu hechten veel warde aan de kwaliteit van onze gerechten, fijn dat het jouw is opgevallen Jan. Hopelijk tot snel!

Willie
22 mei 2022

Fantastisch!

Reactie van Kofu Sushi

Hartstikke leuk dat je nog een reactie achterlaat Willie.

Arjan
21 mei 2022

Zoals altijd heerlijk. Alleen de Edame bonen waren een beetje overgaar.. Maar dat mocht de pret niet drukken

Super!
19 mei 2022

Jullie blijven ons verbazen met de lekkerste sushi die we ooit hebben gegeten. Ga zo door!

Reactie van Kofu Sushi

Super fijn om te horen Super! Dit gaan wij dan ook zeker doen.

Mark
19 mei 2022

Lekker gegeten en binnen 30 min bezorgd altijd fijn

Reactie van Kofu Sushi

Fijn om te horen dat alles naar wens was Mark ;)

Bram
18 mei 2022

Jammer dat ze de sojasaus waren vergeten.

Basma
17 mei 2022

Heerlijke verse sushi :)

Reactie van Kofu Sushi

Top dat je nog een reactie achterlaat.

MH
16 mei 2022

Op het laatste moment nog een verandering doorgegeven en dit werd kosteloos gedaan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Amy
15 mei 2022

Prima, lekker, vers, vriendelijke mensen, 5e keer sushi gehaald, kom hier altijd terug

Reactie van Kofu Sushi

Fijn dat je nog een reactie achterlaat Amy, dit waarderen wij erg :)

Timothé Valentijn
14 mei 2022

Was tantoe lekker

Reactie van Kofu Sushi

Bedankt voor je Tantoe goeie reactie Timothé!

Lino
14 mei 2022

Kan niet beter! Super lekker en zo hoort sushi te zijn.

Aniek Hoefnagel
14 mei 2022

We hadden express voor 21:30 besteld, maar het was er al om 21:10

I
12 mei 2022
Marianna
9 mei 2022

Weer heerlijk gegeten. Super zaak met goed en vriendelijk personeel!

Ramona
8 mei 2022

De maand special was weer erg lekker

Claudia Van werven
8 mei 2022

Super lekker gegeten en bezorging eerder dan gepland... Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Menno
7 mei 2022

Eten weer super, snelle levering en super vriendelijke bezorgster. Nog altijd super tevreden over kofu sushi emmeloord

Ana
4 mei 2022
Anna
4 mei 2022

De lekkerste sushi, de service is altijd top! Nog nooit teleurgesteld en ben al een tijdje vaste klant.

Ralf
3 mei 2022

Goed eten, in overvloed (de pokebowl was echt goed gevuld) en nog vlot op locatie ook. Top.

Ilse
1 mei 2022
Jennie Spijkerman-Westhuis
30 april 2022

Super lekker eten. Op tijd klaar en vriendelijk personeel.

Reactie van Kofu Sushi

Fijn om te horen Jennie! Ons team staat altijd weer met een glimlach voor je klaar ;)

Paul
28 april 2022
Celine
26 april 2022
Bram
24 april 2022
Robin
22 april 2022
Diana
21 april 2022

Kwaliteit sushi. Je proeft dat het echt vers is.

Reactie van Kofu Sushi

Bedankt voor uw reactie Diana, we hopen u vaker tevreden te stellen!😊

Hendrik
21 april 2022

Heerlijk genoten.

Reactie van Kofu Sushi

Fijn dat u nog een reactie achterlaat Hendrik!

Leonie
21 april 2022

Erg blij met Kofu Sushi!

Reactie van Kofu Sushi

Dit vinden wij bij Kofu Sushi super om te horen😚

Sandra Gokoel
21 april 2022

Zoals altijd weer heerlijk! Wordt altijd rekening gehouden met allergieën. Waardoor we toch nog veel lekkere keus hebben. Bezorging altijd netjes en optijd.

Annemiek
18 april 2022

Tijdens Pasen heerlijk bij Kofu kunnen eten! Ook mochten wij mee doen met een raad en win actie! 😍

Branca
16 april 2022

Topservice! Ook met Coeliakie kun je hier prima terecht voor de lekkerste sushi, wat ontzettend fijn om zo nog samen met anderen te kunnen eten ook al heb jij of één van je gasten een gluten allergie! De icoontjes voor allergenen in de app kloppen dan wel (nog) niet, dat is geen probleem want ze nemen uitgebreid de tijd voor je om uit te leggen wat de mogelijkheden zijn en wat je wel en niet kunt bestellen. Dit was mijn derde bestelling en ik ben tot nog toe echt meer dan tevreden over Kofu Sushi, een vierde keer zit zeker weten al in de planning! Bedankt voor het bijdragen aan een super gezellige avond!

Emmink
14 april 2022
Marianna
11 april 2022

Altijd zeer tevreden met Kofu, de lekkerste sushi van de regio, alleen de laatste tijd zijn de futomaki erg magertjes voor hun doen. Ik bestel ze bijna elke week met kip zonder komkommer maar voor de dure prijs wie er aan zit vind ik dat ze wel wat groter gemaakt mogen worden :)

Reactie van Kofu Sushi

Beste Marianne, Ten eerste bedankt voor uw bestelling. Wat jammer om te horen dat u heeft opgemerkt dat de Fried Futomaki de laatste tijd anders is dan u van ons gewend bent. Als team gaan we hier beter op letten, niet alleen voor u maar voor alle Kofu Lovers. Mocht u in het vervolg niet helemaal tevreden zijn over uw bestelling, twijfel dan niet om telefonisch contact met ons op te nemen, zodat wij met u tot een passende oplossing kunnen komen. Bedankt voor uw feedback en hopelijk tot de volgende keer!

A
10 april 2022

Heerlijk

Van Schendel
9 april 2022

Het was weer een feestje, om sushi te eten!

M
9 april 2022

Pokebowl was top!! Heerlijke smaken en veel topping!

Vera
9 april 2022

Het was weer verrukkelijk!

Mike
9 april 2022
Joanne
8 april 2022

Bedankt! De sushi was weer super lekker!!!

Faissel Chahbari
4 april 2022
Fred
2 april 2022

Het was weer heerlijk

Tas
2 april 2022

Jullie zijn altijd netjes en beleefd en maken een foutje dubbel en dwars goed ! Bedankt voor jullie lekkere sushi en tot snel

Sonja
2 april 2022

Met de familie erg genoten van jullie sushi! Bezorger was keurig op tijd en wat een viendelijke bezorger!

Irma
1 april 2022

Het was super lekker. De rijst was goed van smaak. Genoten

Merel riks
1 april 2022

Altijd heerlijk! Altijd op tijd, gewoon heel erg tevreden

Branca
1 april 2022

De sushi was heerlijk, goede grootte en de rijst was perfect. Ik heb er weer erg van genoten!

Loes
31 maart 2022

Voor het eerst besteld, wat een genot!

Ellen Kramer
29 maart 2022

Lekker genoten op een maandag avond!

Gerda
28 maart 2022

Pokebowl zalm hebben we gegeten, echt een aanrader, hoeveelheid ook precies genoeg!

Carmen Niemeyer
23 maart 2022
Tanaka
22 maart 2022

Amazing!

Arjan Oosterveld
20 maart 2022

Top kwaliteit en precies op de beloofde tijd geleverd! Zeker voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

van der Graaf
20 maart 2022

Weer super lekker gegeten! 🥰

Reactie van Kofu Sushi

Fijn om te horen, hopelijk tot snel.

Bram
20 maart 2022

Super lekkere sushi!

Reactie van Kofu Sushi

Hey Bram super fijn om te horen dat alles naar wens was!

Leonne
19 maart 2022

Superlekker!! Vandaag kreeg ik een hele lekkere special bij mijn bestelling, die via de social media van Kofu Sushi was aangekondigd. Ik wist daar niks van maar ik heb jullie gelijk gevolgd ❤️

Reactie van Kofu Sushi

Hey Leonne, Fijn om te horen dat alles naar wens was! en leuk dat je ons nu ook volgt op Instagram :)

….
14 maart 2022
Ouiam
13 maart 2022

Eten was net als altijd heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M
12 maart 2022
Sabina
12 maart 2022

Overheerlijke sushi, heb er van genoten en bestel zeker de vlg x weer mijn sushi bij kofu sushi.

Reactie van Kofu Sushi

Hey Sabina, fijn om te horen dat alles naar wens is geweest , tot de volgende keer :)

Menno van Epen
11 maart 2022

Besteld, super snel gekregen en wonen toch in vollenhove en was weer super super lekker zoals altijd. Dus zeker geen verbeterpunten maar zeker wel weer een compliment

Reactie van Kofu Sushi

Hey Menno fijn om te horen dat alles naar wens was, en dat het heeft gesmaakt!

Dirk
8 maart 2022

Top

8 maart 2022
Dyonne
7 maart 2022

Smaakte supergoed zoals altijd De stukjes worden wel steeds dunner gesneden En mijn redbull zat niet bij de bestelling( ik had geen tijd om er achter aan te bellen gister) het kan gebeuren volgende keer beter hoop ik ;) tot snel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Kofu Sushi

Top dat je nog een reactie achterlaat Dyonne. Wij stelen de door jouw gegeven feedback erg op prijs en zullen dit dan ook zeker meenemen in onze ontwikkeling! Hopelijk zien we jou snel weer en dan wel met Redbull ;)

Danny van Veen
6 maart 2022

Geen woorden voor. Dikke 5 sterren waard! Ga zo door toppers van Kofu Sushi

Reactie van Kofu Sushi

Super om te horen Danny. Dikke 5 sterren voor jouw reactie! ;)

Ilona Mozer
6 maart 2022

Heel tevreden! Half uur later bezorgd maar was geen probleem. Het was gewoon jammer dat het op was.

Nassira
5 maart 2022

Heerlijk gegeten!

Reactie van Kofu Sushi

Hey Nassira, fijn om te horen dat alles naar wens was!

Martina
4 maart 2022

Goede kwaliteit altijd nette bezorging .

Reactie van Kofu Sushi

Fijn dat je nog een reactie achterlaat Martina. Fijn om te horen dat alles naar wens was. Hopelijk zien we jou snel weer!

Thirza
3 maart 2022

Was weer heerlijk!

Reactie van Kofu Sushi

Fijn om te horen Thirza!

Jela
3 maart 2022

Was weer heerlijk. Als goedmakertje voor de gekozen dressing die op was, kreeg ik er een gratis nieuwe sushi rol bij. Wat een service 👌 Dat cadeautje was ook erg lekker. Voor als ik die eens wil bestellen, hoe heet die?

Reactie van Kofu Sushi

Goedemiddag Jela. Wat fijn om te horen dat alles weer naar wens was. De rol die u bij uw bestelling heeft gekregen heet de Catterpilar rol, alleen was deze spicy. U kunt altijd telefonisch contact met ons opnemen om deze rol naar uw smaak met andere ingredienten te bestellen. Bedankt voor uw feedback!

Anoniem
27 februari 2022

Snelle service heerlijk eten

M
27 februari 2022
Pascal
27 februari 2022

De bestelling snel geleverd en het was weer feestje om op te eten. 👍🏻

Marja
26 februari 2022

Sushi was heerlijk en van top kwaliteit. Bezorging binnen 30 min! Petje af Kofu Sushi

Reactie van Kofu Sushi

Hey Marja, bedankt en fijn om te horen :)

Beata
26 februari 2022
Daisy
26 februari 2022

Was heerlijk en super snel bezorgt!

Ana Madeira
24 februari 2022
Alie
23 februari 2022

Het was weer SUPER. De Lekkerste SUSHI uit de Regio.

Reactie van Kofu Sushi

SUPER dat je nog een reactie achterlaat Alie! Hopelijk tot snel;)

Isabel de Nekker
22 februari 2022

Sushi was super lekker, helaas kwam onze bestelling een half uur te laat.

Reactie van Kofu Sushi

Beste Isabel, onze excuses dat u langer heeft moeten wachten. Wij gaan er de volgende keer voor zorgen dat uw bestelling netjes op tijd bij u is! Liefs, Team Kofu

Mira
22 februari 2022

Erg lekkere sushi! Na de goede service vond ik deze feedback naar jullie wel waard!🥰

Thirza
21 februari 2022

Heerlijk gegeten, zeker voor herhaling!

Martijn
16 februari 2022

Klant is de koning bij hun! Goed service & klantenservice. Vriendelijke personeel & sushi is HEERLIJK! Zeker een aanrader!!

Adel
15 februari 2022

Genoten!!! Heerlijk!

Cock
15 februari 2022

Ga zo door , het is lekker

Ariella
14 februari 2022

Top service ❤️

Aafke Snoek
14 februari 2022

Goed van smaak! Goede kwaliteit! Snelle en aardige service. Super leuke attentie ivm valentijnsdag! Wij werden er blij van!

Patricia en Gio
14 februari 2022

Super lekker valentines box gehad vanavond. Dank jullie wel en tot het volgende bestelling🙏🙏

R Dekkers
14 februari 2022

De maand speciaal was weer helemaal top.

J. Jippes
14 februari 2022

Surf and Turf is echt een aanrader!!!

Pheijffer
14 februari 2022

Wederom weer heerlijk gegeten, door mijn zwangerschap wat anders dan anders bestelt en kreeg nog gratis kipnuggets erbij. En wat waren die lekker!! Zelfs mijn man at van mij mee, dit was een dikke hit!

Zakaria
8 februari 2022

🔝 we hebben heerlijk genoten!

Jela
8 februari 2022

Heerlijk als altijd en wederom vriendelijke bezorging

Linda
8 februari 2022

Laten bezorgen, was keurig op tijd (zelfs ietsje eerder). De sushi was heerlijk, lekker vers. Ook de pokebowl was lekker en goed gevuld. Zeker voor herhaling vatbaar!

Mariana Varela
6 februari 2022
Janromkes
6 februari 2022

Was super

Reactie van Kofu Sushi

Super dat je nog een reactie achterlaat Jan! Hopelijk tot snel ;)

Rodermond
6 februari 2022
Ana Madeira
4 februari 2022
Reactie van Kofu Sushi

Muito obrigado

Monique
3 februari 2022

Heerlijke sushi! Iedere keer weer.

Reactie van Kofu Sushi

Wat fijn om te horen dat alles naar wens was. Hopelijk tot de volgende keer!

Mariska
1 februari 2022

Wij houden niet van spicy en er werd super goed rekening met ons gehouden toen we een family box bestelden (waar een spicy chicken sushi roll in zat)

Reactie van Kofu Sushi

Fijn om te horen dat alles naar wens was Mariska. Hopelijk zien we jouw bestelling, zonder spicy rollen natuurlijk, snel weer voorbij komen ;)

Levi
1 februari 2022
Henny Klomp
30 januari 2022

Onze bestelling werd zeer snel thuis afgeleverd. Het eten zag er mooi verzorgd uit èn het was heerlijk!!!

Reactie van Kofu Sushi

Dank voor het achterlaten van nog een reactie Henny. We doen ons uiterste best om alles zo perfect mogelijk te serven voor onze klanten! Tot snel;)

Klaaske Hoekstra
30 januari 2022

Het was weer geweldig verzorgt, ziet er fantastisch uit, keurig op tijd bezorgt en wij hebben genoten.

Reactie van Kofu Sushi

Top dat je nog een reactie achterlaat Klaaske! Hopelijk kunnen wij jou snel weer net zo blij maken ;)

Herma Weckesser
30 januari 2022
Van beek
29 januari 2022

Iets vergeten, maar snel opgelost. Top service

Reactie van Kofu Sushi

Service staat hoog bij ons in het vaandel! Fijn dat het allemaal goed is gekomen, en hopelijk heeft het gesmaakt. Liefs Kofu,

F.stuurman
29 januari 2022

Het was weer als vanouds

Reactie van Kofu Sushi

Dit vinden wij super fijn om te horen ;)

Ramona Dekkers
29 januari 2022

Het was weer heerlijk, en de bezorging lekker vlot, aan de overkant hihi.

Reactie van Kofu Sushi

Fijn om te horen dat alles heeft gesmaakt Ramona. Hopelijk kunnen we jou deze service blijven bieden en zien we elkaar snel weer hihi.

Lianne van Veen
29 januari 2022

Het was echt super!!! Jullie sushi is zo onwijs lekker, deze keer weer een andere roll erbij gedaan en wauw echt heerlijk🥰

Reactie van Kofu Sushi

Hartstikke leuk dat je nog een reactie achterlaat Lianne, dit wordt zeer gewaardeerd! Fijn dat de nieuwe roll ook heeft gesmaakt. Hopelijk zien we jou snel weer! Liefs Kofu,

Anja
27 januari 2022
Vroegop
23 januari 2022

Was een heerlijke verzameling van de meest uiteenlopende smaaksensaties! Heerlijk vers en precies goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Kofu Sushi

Wat een mooie verwoording voor onze sushi! We zijn blij om te horen dat het heeft gesmaakt. Liefs Kofu,

Milan
23 januari 2022

Super lekkere en verse sushi! Vriendelijke en lieve mensen die er werken, zal er zeker nog een keer bestellen!

Reactie van Kofu Sushi

Goed om te horen Milan, We hopen zo door te gaan en jou deze service te blijven bieden. Hopelijk tot snel;)

Ingrid
22 januari 2022

Eten was weer top!

Reactie van Kofu Sushi

Top dat je nog een reactie achterlaat Ingrid!

Jannet
22 januari 2022

heerlijke sushi en op tijd geleverd. Top!!

Reactie van Kofu Sushi

Fijn om te horen dat u zo tevreden bent met onze service Aneta. Hopelijk tot snel!

de Vries
20 januari 2022

Geweldig 🥰

Reactie van Kofu Sushi

Top dat je nog een reactie achterlaat! ;)

Saloua
19 januari 2022

Heerlijk! Zoals altijd

Reactie van Kofu Sushi

Super leuk om te horen Saloua, hopelijk zien we jou snel weer!

Aneta
16 januari 2022

Polecam

Kalfberg
15 januari 2022

Dit noem je pas echt sushi!

Reactie van Kofu Sushi

En dit noem je pas echt een reactie! ;)

Menno
15 januari 2022

Bestel, snel gekregen en weer mooi verpakt en super lekker. Eigenlijk alleen positief en geen verbeter punten