Beoordelingen van Kofu Sushi Emmeloord

Recente recensies

5.0
-
31 juli 2021

Lekker

Merel Riks
31 juli 2021

Altijd top kwaliteit, bezorging is altijd op tijd. Zeer klant vriendelijk 👌👌

Frank
29 juli 2021

De Kofu Sushi bowl is een aanrader: uitstekende mix van sushirijst, soja, zeewier, zalm, avocado en tonijn. Alles supervers en smakelijk, met alle toebehoren die je wenst. Heerlijk!

Reactie van Kofu Sushi

Wat fijn om te lezen dat alles naar behoren heeft gesmaakt. Wij hopen u snel weer te mogen ontvangen, zodat u weer heerlijk kunt genieten van onze sushi.

Afke Huizinga
28 juli 2021

Heerlijke vip schaak besteld en echt genoten, alleen jammer dat ik geen bon met btw kon krijgen ivm zakelijk afschrijven 😑

L vd wiel
28 juli 2021

Al een aantal keren besteld Heerlijk vers de smaak is goed op tijd klaar en de prijs vergeleken met anderen zijn hun niet duur vriendelijke eigenaar

Reactie van Kofu Sushi

Dat is heel fijn om te horen, wij als team doen er alles aan om onze kwaliteit hoog te houden. Bedankt voor uw positieve review en tot de volgende keer!

Renee
28 juli 2021

Mijn avond ook weer compleet door jullie, wat is die VIPbox toch lekker!

Reactie van Kofu Sushi

Top dat je een berichtje achterlaat Renee, hopelijk mag je nog veel vaker kunnen genieten van onze sushi.

Leonie van Veen
27 juli 2021

Erg vriendelijke werknemers, eten was lekker vers en snel geleverd. Echt een top service. Zeker voor herhaling vatbaar. ❤️ Kofu Sushi 🍣

Reactie van Kofu Sushi

Hartelijke dank voor je lieve review Leonie. Wij hopen je snel weer net zo blij te maken.

Suzanne de Vries
25 juli 2021

Eten was erg lekker! Vers en nog lekker warm. Hele vriendelijke bezorger. Eten was ruim op tijd bezorgd! TOPPERS❤️❤️❤️

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Kofu Sushi

Bedankt voor de feedback Suzunne. We zullen ons best blijven doen om u deze service te blijven bieden.

Ralf
25 juli 2021

Echt goed eten. Ook de kinderen vonden het lekker. Speeltjes in de kiddsbox vonden ze ook leuk. Het was er mooi snel. Eigenlijk geen klachten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Kofu Sushi

Bedankt voor de feedback Ralf. We zullen ons best blijven doen om u deze service te blijven bieden.

Kevin
25 juli 2021

Op het geplande moment bezorgd en wederom erg lekkere sushi !

Reactie van Kofu Sushi

Wat fijn om te lezen dat alles naar behoren heeft gesmaakt. Wij hopen u snel weer te mogen ontvangen, zodat u weer heerlijk kunt genieten van onze sushi.

Hans Nentjes
24 juli 2021

Ouderwets uitstekend!!

Reactie van Kofu Sushi

Hartelijke dank voor je lieve review Hans. Wij hopen je snel weer net zo blij te maken.

fam. Bos
23 juli 2021

we hebben heerlijk gegeten! Ze waren de drankjes vergeten, maar kwamen die na brengen met een extra hapje. Wat een goede service!

Reactie van Kofu Sushi

Dat is heel fijn om te horen, wij als team doen er alles aan om onze kwaliteit hoog te houden. Bedankt voor uw positieve review en tot de volgende keer!

Helen
19 juli 2021

Was heerlijk. Goede service dat er automatisch stokjes bij zitten. En de bestelling was ruim op tijd :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Kofu Sushi

Top dat je een berichtje achterlaat Helen, hopelijk mag je nog veel vaker kunnen genieten van onze sushi.

Kevin
18 juli 2021

Erg lekkere sushi, al driemaal eerder besteld en blijvend lekker. Werd zelfs eerder bezorgd dan aangegeven 👌🏽

Reactie van Kofu Sushi

Dat is heel fijn om te horen, wij als team doen er alles aan om onze kwaliteit hoog te houden. Bedankt voor uw positieve review en tot de volgende keer!

Nel
17 juli 2021

In een woord heerlijk

Reactie van Kofu Sushi

Bedankt voor de feedback Nel. We zullen ons best blijven doen om u deze service te blijven bieden.

Jan
15 juli 2021

Een woord. TOP

Reactie van Kofu Sushi

Wat fijn om te lezen dat alles naar behoren heeft gesmaakt. Wij hopen u snel weer te mogen ontvangen, zodat u weer heerlijk kunt genieten van onze sushi.

Piet Van Den Dorpel
13 juli 2021

Weer pareltjes stuk voor stuk!!! Ga zo door

Reactie van Kofu Sushi

Hartelijke dank voor je lieve review Piet. Wij hopen je snel weer net zo blij te maken.

Van beek
11 juli 2021

We hebben weer lekker gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Kofu Sushi

Wat fijn om te lezen dat alles naar behoren heeft gesmaakt. Wij hopen u snel weer te mogen ontvangen, zodat u weer heerlijk kunt genieten van onze sushi.

Silvia
10 juli 2021

Weer heerlijk genoten van de poke bowls, altijd goed

Reactie van Kofu Sushi

Bedankt voor de feedback Silvia. We zullen ons best blijven doen om u deze service te blijven bieden.

Sandra
10 juli 2021

Bij aflevering vond degene die het bracht, een soort sushi er niet goed genoeg uitzien. Ze zegt ik kom straks terug. Ze kwam terug met nieuwe sushi en een extra sushi. Topservice!

Reactie van Kofu Sushi

Bedankt voor de feedback Sandra. We zullen ons best blijven doen om u deze service te blijven bieden.

Janneke Baarssen - Gerssen
9 juli 2021

Genoten van heerlijke sushi! Het was zoals altijd weer van super kwaliteit! Bij de bezorging was ook gedacht aan m’n dochtertje waarvan ze weten dat ze snoep zo lekker vind 🙌🏼🙌🏼 🍭

Reactie van Kofu Sushi

Service en kwaliteit dat staat hoog in het vandaal bij Kofu sushi. Wij zijn blij dat het ook door jou word opgemerkt Janneke. Bedankt voor je positieve review, tot snel.

Mike
9 juli 2021

Was weer top 👍

Reactie van Kofu Sushi

Top dat je een berichtje achterlaat Mike, hopelijk mag je nog veel vaker kunnen genieten van onze sushi.

Izabela
8 juli 2021
Bart
3 juli 2021

Jammer, het was duidelijk merkbaar dat de bestelling al even klaar stond.. alles wat krokant en warm moest zijn, was sompig en koud. Wat koud moest zijn was lauw. De smaak was ok.

Reactie van Kofu Sushi

Spijtig dat te horen. Al onze producten worden vers en a la minute gemaakt. Wij denken dat het ligt aan de lange reistijd aangezien het in Nagele bezorgd moest worden, Door de lange reistijd blijft het eten helaas niet op temperatuur. Wij werken zo snel mogelijk aan een oplossing en mocht u nog tips hebben horen wij dat graag.

JM
2 juli 2021

Topzaak!! Ik ben vooral weg van hun Dragon Rolls :D

Reactie van Kofu Sushi

Wat fijn om te lezen dat alles naar behoren heeft gesmaakt. Wij hopen u snel weer te mogen ontvangen, zodat u weer heerlijk kunt genieten van onze sushi.

Sandra
1 juli 2021

HEER-LIJK!! Elke bestelling is weer een feestje. En de smaak is heerlijk, service perfect.

Reactie van Kofu Sushi

Hartelijke dank voor je lieve review Sandra. Wij hopen je snel weer net zo blij te maken.

Janneke Baarssen
30 juni 2021

Zoals gewoonlijk weer super kwaliteit! We hebben weer genoten! Complimenten 🙌🏼

Reactie van Kofu Sushi

Wat fijn om te lezen dat alles naar behoren heeft gesmaakt. Wij hopen u snel weer te mogen ontvangen, zodat u weer heerlijk kunt genieten van onze sushi.

JH
30 juni 2021

was weer top!!

Reactie van Kofu Sushi

Hartelijke dank voor je lieve review JH. Wij hopen je snel weer net zo blij te maken.

Astrid
27 juni 2021

Erg jammer voor de vierde keer niet de goede bestelling gekregen. 2x kinderbox A besteld en 1xA en 1xB gekregen. Wetende dat als ik “weer” bel ze deze nog komen bezorgen, (de rest van mijn eten koud of de anderen al klaar met eten voordat de nieuwe box bezorgd wordt) ben ik er nu toch echt helemaal klaar mee! Elke keer als het eten bezorgd wordt horen we weer een “sorry, jullie sorry’s zijn voor ons op! Kwaliteit van het eten wordt met de tijd minder en bezorgen ze altijd te laat. Duidelijk dat ze het niet aankunnen en hier geen verandering in komt. Jammer, want ze waren vroeger beter en echt goed en nu een stuk minder.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Kofu Sushi

Team kofu sushi snapt uw frustraties helemaal. Gelukkig hebben wij telefonisch contact gehad met u en hebben wij het goed weten te maken. Wij zullen er alles aan doen om van onze fouten te leren. Hopelijk verwelkomen wij u snel weer.

Marjo Meijs
25 juni 2021

Top pokebowl! Bezorging iets later dan aangegeven.

Reactie van Kofu Sushi

Hartelijke dank voor je lieve review Marjo Meijers. Wij hopen je snel weer net zo blij te maken.

Anoniem
25 juni 2021

Top weer! Veel beter dan de concurren!!

Reactie van Kofu Sushi

Hartelijke dank voor je lieve review. Wij hopen je snel weer net zo blij te maken.

Merel Riks
25 juni 2021

Geweldig!!! Super eten en zo klantvriendelijk. Helemaal top !!

Reactie van Kofu Sushi

Wat fijn om te lezen dat alles naar behoren heeft gesmaakt. Wij hopen u snel weer te mogen ontvangen, zodat u weer heerlijk kunt genieten van onze sushi.

Karolien
20 juni 2021

Vandaag eerste x hier sushi besteld. Al heel veel sushi over de wereld gegeten en deze behoord tot de favorieten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Kofu Sushi

Wat fijn om te lezen dat alles naar behoren heeft gesmaakt. Wij hopen u snel weer te mogen ontvangen, zodat u weer heerlijk kunt genieten van onze sushi.

Anniek de Boer
20 juni 2021

Super aardige mensen. En heel lekker gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Kofu Sushi

Wat fijn om te lezen dat alles naar behoren heeft gesmaakt. Wij hopen u snel weer te mogen ontvangen, zodat u weer heerlijk kunt genieten van onze sushi.

Lino Cohen
20 juni 2021
Jacqueline Slangen
19 juni 2021

Heerlijk

Reactie van Kofu Sushi

Hartelijke dank voor je lieve review. Wij hopen je snel weer net zo blij te maken.

Lindi Kapteyn
18 juni 2021

echt mega lekker en goed vers🤩

Reactie van Kofu Sushi

Wat fijn om te lezen dat alles naar behoren heeft gesmaakt. Wij hopen u snel weer te mogen ontvangen, zodat u weer heerlijk kunt genieten van onze sushi.

Alev
16 juni 2021

Heerlijke sushi! Rijk gevuld, super vers en netjes bezorgd.

Reactie van Kofu Sushi

Hartelijke dank voor je lieve review Alev. Wij hopen je snel weer net zo blij te maken.

Chris van Vilsteren
13 juni 2021
Mariska
13 juni 2021

Altijd top! Goede kwaliteit en vriendelijk personeel:)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Kofu Sushi

Hartelijke dank voor je lieve review Mariska. Wij hopen je snel weer net zo blij te maken.

L vd Wiel
12 juni 2021

Voor het eerst bij Kofu sushi besteld het was heerlijk zeker daar de volgende keer daar weer bestellen

Reactie van Kofu Sushi

Wat fijn om te lezen dat alles naar behoren heeft gesmaakt. Wij hopen u snel weer te mogen ontvangen, zodat u weer heerlijk kunt genieten van onze sushi.

J. Hakvoort
12 juni 2021

gewoon weer TOP

Reactie van Kofu Sushi

Wij als kofu sushi zijn heel blij om te lezen dat u het lekker vond.

Janneke
12 juni 2021

Heerlijke sushi! En de service/vriendelijkheid is de allerbeste! Niks is teveel voor kofu. We zijn ontzettend tevreden

Reactie van Kofu Sushi

Daar zijn we blij mee Janneke. Wij stellen het zeer op prijs dat je ons het vertrouwen geeft en een review achterlaat. wij hopen je deze service te kunnen blijven verlenen.

Jannet
11 juni 2021

Het was gisteren de eerste keer dat ik hier sushi bestelde. Een groot pluspunt vond ik dat alles in één schaal werd afgeleverd. De sushi was top! Redenen genoeg om eerdaags hier weer te bestellen.

Reactie van Kofu Sushi

Daar zijn we blij mee Jannete. Wij stellen het zeer op prijs dat je ons het vertrouwen geeft en een review achterlaat. wij hopen je deze service te kunnen blijven verlenen.

Oude Elferink Rob
10 juni 2021

Lekkere sushi en super klantvriendelijk!

Reactie van Kofu Sushi

Wij als kofu sushi zijn heel blij om te lezen dat u het lekker vond.

Lino Cohen
7 juni 2021

Super lekker. Alles vers bereid, top. Zeker aan te raden en gaan het zeker herhalen!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Kofu Sushi

Wij als kofu sushi zijn heel blij om te lezen dat u het lekker vond.

Hoogland
6 juni 2021

Heerlijk, mooi en prima service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Kofu Sushi

Wij als kofu sushi zijn heel blij om te lezen dat u het lekker vond.

Fad
6 juni 2021

Was weer lekker

Reactie van Kofu Sushi

Wij als kofu sushi zijn heel blij om te lezen dat u het lekker vond.

J.Vink
6 juni 2021

Voor het eerst Sushi bij hen geprobeerd door positieve reacties van anderen en we waren zeer positief verrast! Supersnelle levering en nieuwe smaaksensaties ! Het was top! De schaaltjes waarin het geserveerd word zijn echt heel leuk. Bedankt!

Reactie van Kofu Sushi

Daar zijn we blij mee J. Vink. Wij stellen het zeer op prijs dat je ons het vertrouwen geeft en een review achterlaat. wij hopen je deze service te kunnen blijven verlenen.

Femke
3 juni 2021

Kofu Sushi... What else.... 😉❤️

Reactie van Kofu Sushi

Wij zijn blij te lezen dat alles naar wens is geweest Femke.

Familie Bakker
2 juni 2021

Toppers van Kofu Sushi jullie verbazen ons iedere keer❤️

Reactie van Kofu Sushi

Wij als kofu sushi zijn heel blij om te lezen dat u het lekker vond.

Fad
2 juni 2021

Top service en heerlijk eten

Reactie van Kofu Sushi

Wij als kofu sushi zijn heel blij om te lezen dat u het lekker vond.

Vladimir
31 mei 2021

Ones again really perfect best sushi nice Guys also thanks you

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Kofu Sushi

We as kofu sushi are really happy to hear that u liked it, and we hope that in the future we may serve you again.

Amy
29 mei 2021

Vers gemaakte sushi, vorige keer lekker, nu, indien mogelijk, nog lekkerder. De box voor 2 personen is door ons beiden helemaal opgegaan + de vooraf lekkere springrols. Vriendelijke bediening. Volgende keer graag opnieuw, komen zeker terug. Bedankt

Reactie van Kofu Sushi

Daar zijn we blij mee Amy. Wij stellen het zeer op prijs dat je ons het vertrouwen geeft en een review achterlaat. wij hopen je deze service te kunnen blijven verlenen.

M
28 mei 2021

Weer heerlijk gegeten!

Reactie van Kofu Sushi

Fijn om te lezen dat u het lekker vond. We hopen u later in de toekomst vaker te mogen serven.

B
28 mei 2021

Top service en kwaliteit moet ik zeggen! Zeker voor herhaling vatbaar

Reactie van Kofu Sushi

Team kofu vindt het heel leuk om te lezen dat u het lekker vond, en we hopen u in de toekomst vaker te mogen blij maken met onze sushi.

Vladimir
27 mei 2021

The place looks good, its realy he best sushi i ever tasted very good i Will always come back!!!!

Reactie van Kofu Sushi

We as kofu sushi are really happy to hear that u liked it, and we hope that in the future we may serve you again.

Bonnie
27 mei 2021

Het was super lekker en een hele snelle bezorging. Top. Wij gaan vaker bestellen.

Reactie van Kofu Sushi

Fijn om te lezen dat u het lekker vond. We hopen u later in de toekomst vaker te mogen serven.

Mike
26 mei 2021
Mariska
25 mei 2021
Nikki
25 mei 2021

Heerlijke goed gevulde sushi! Echt top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Kofu Sushi

Team kofu vindt het heel leuk om te lezen dat u het lekker vond, en we hopen u in de toekomst vaker te mogen blij maken met onze sushi.

Nora Sam
24 mei 2021

Sushi was top!

Reactie van Kofu Sushi

Fijn om te lezen dat u het lekker vond. We hopen u later in de toekomst vaker te mogen serven.

Maatman
24 mei 2021
Iris de Graaf
24 mei 2021

Net de sushi binnen gekregen😍😍😍 Heeeel erg bedankt, ongelooflijk lekker, vooral de gefrituurde, tot de volgende bestelling😍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Kofu Sushi

Fijn om te lezen dat u het lekker vond. We hopen u later in de toekomst vaker te mogen serven.

Ria Tan
22 mei 2021

geweldig! Ik had wat speciale vragen qua verpakken van de sushi. Daaraan is volledig voldaan. Zeer vriendelijke bediening en heerlijke sushi...altijd weer een feestje sushi van Kofu!

Reactie van Kofu Sushi

Daar zijn we blij mee Ria Tan. Wij stellen het zeer op prijs dat je ons het vertrouwen geeft en een review achterlaat. wij hopen je deze service te kunnen blijven verlenen.

Mark
22 mei 2021

Lekker gegeten en de bezorger was mooi op tijd!

Reactie van Kofu Sushi

Fijn om te lezen dat u het lekker vond. We hopen u later in de toekomst vaker te mogen serven.

Beata
22 mei 2021
Rosa
22 mei 2021

Ontzettend lekkere en hele verse sushi. Vriendelijk personeel en mijn afhaalbestelling stond klaar op het door mij gekozen tijdstip. Aanrader ❤️

Reactie van Kofu Sushi

Daar zijn we blij mee Rosa. Wij stellen het zeer op prijs dat je ons het vertrouwen geeft en een review achterlaat. wij hopen je deze service te kunnen blijven verlenen.

Amine
21 mei 2021

Zoals altijd was alles weer top! Bedankt!

Reactie van Kofu Sushi

Fijn om te lezen dat u het lekker vond. We hopen u later in de toekomst vaker te mogen serven.

Menno van Epen
21 mei 2021

Geen opmerkingen geen verbeterpunten gewoon echt fantastisch van A tot Z.

Reactie van Kofu Sushi

Team kofu vindt het heel leuk om te lezen dat u het lekker vond, en we hopen u in de toekomst vaker te mogen blij maken met onze sushi.

Bram
21 mei 2021

Echt weer goed geregeld .. smaakt echt lekker is ver weg de lekkerste sushi echt proficiat

Reactie van Kofu Sushi

Team kofu vindt het heel leuk om te lezen dat u het lekker vond, en we hopen u in de toekomst vaker te mogen blij maken met onze sushi.

KW Hoekstra
20 mei 2021

Goed genoten van een verse sushi vip box!

Reactie van Kofu Sushi

Fijn om te horen, KW Hoekstra. We hopen u later in de toekomst vaker te mogen helpen met onze servies.

Waterman
19 mei 2021

Heerlijke sushi, optijd geleverd! Een aanrader :)

Reactie van Kofu Sushi

Fijn om te lezen dat u het lekker vond. We hopen u later in de toekomst vaker te mogen serven.

Woord
19 mei 2021

Altijd lekker en goed service! 👍🏽

Reactie van Kofu Sushi

Service en kwaliteit, daar staat kofu sushi voor. Wij zijn super blij met u als klant en op deze manier proberen wij dat te laten zien.

Ilona Snoek
19 mei 2021

De beste sushi die wij in omgeving NOP en Urk tot nu toe hebben gehad. Super vers. Wat een genot. En de warme producten waren nog goed heet. De dag ervoor even binnengelopen om een menukaart mee te nemen. De zaak ziet er schoon en hygienisch uit met een open keuken dus je ziet gelijk hoe er wordt gewerkt. keep this up, Kofu Sushi en jullie hebben er een nieuwe vaste klant bij!

Saloua
18 mei 2021

Ik heb alleen maar complimenten voor jullie! Amine en ik hebben genoten! Best sushi van de polder

Reactie van Kofu Sushi

Fijn om te horen, Saloua. We hopen u later in de toekomst vaker te mogen helpen met onze servies.

Henk
16 mei 2021

Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Kofu Sushi

Daar zijn we blij mee Henk. Wij stellen het zeer op prijs dat je ons het vertrouwen geeft en een review achterlaat. wij hopen je deze service te kunnen blijven verlenen.

Linda Goos
13 mei 2021

Heel lekkere sushi, maar vooral de service blinkt uit! Op tijd geleverd en een lief handgeschreven kaartje erbij omdat het onze eerste bestelling was, en dan gratis drankjes erbij. Die kleine dingen maken dat we hier graag vaste klant worden!

Reactie van Kofu Sushi

Wat een prachtige review laat u achter op onze website Linda. Zulke leuke reviews zorgen er voor dat wij nog beter ons best doen om al onze klanten tevreden te stellen.

Margret Takken
13 mei 2021

Dik half uur later als de geplande bezorgtijd, die ook al ruim een uur was. Na bellen wel goede service, tegoedbon van 20% en gratis drankje aangeboden

Reactie van Kofu Sushi

Onze welgemeende excuses Margret. Door de drukte liepen wij uit waardoor het bij u wat later is geleverd. Gelukkig hebben wij het met u kunnen oplossen en vonden wij het super fijn dat u zo begripvol bent.

N de lange
13 mei 2021
Rutten
12 mei 2021

Super kwaliteit, snelle service. Echt een aanrader.

Reactie van Kofu Sushi

Super fijn om te lezen dat alles naar wens is meneer/mevrouw Rutten. Wij hopen u deze service en kwaliteit te kunnen blijven verlenen. Hopelijk kunt u nog veel vaker van onze overheerlijke sushi genieten.

Sandra
10 mei 2021
Joanne
9 mei 2021

Het was super lekker en ook super leuk dat er een ballon en een kaartje bij zaten voor de jarige!

Reactie van Kofu Sushi

Service en kwaliteit, daar staat kofu sushi voor. Wij zijn super blij met u als klant en op deze manier proberen wij dat te laten zien.

Job
8 mei 2021

Heerlijk gegeten bij opa en oma ter ere van de verjaardag van ons dochtertje. Hebben vaker besteld en kwaliteit is altijd top. Daarbij gaan ze bij Kofu Sushi een stapje verder als het om service en maakten het feest voor de kleintjes compleet. Echt een aanrader!

Reactie van Kofu Sushi

Hartstikke fijn om te lezen dat het u heeft gesmaakt Job. Wij hopen u in de toekomst vaker tevreden te kunnen stellen.

Jan
8 mei 2021

Top. Super lekker.

Reactie van Kofu Sushi

Wij als kofu sushi zijn heel blij om te lezen dat u het lekker vond.

Danny
7 mei 2021

Smaak viel dit keer erg tegen. Niet wat wij gewend zijn

Reactie van Kofu Sushi

Onze welgemeende excuses Danny. Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om een gepast oplossing te vinden. Hopelijk kunnen wij u dan weer blij maken met onze heerlijke sushi.

Tatjana Pires
6 mei 2021

Best sushi I have eaten so far in Holland. Service is also really good and people are really friendly. Thanks guys of Kofu Sushi. We see you next time!

Reactie van Kofu Sushi

We as Kofu Sushi are really happy to hear that u liked it, and we hope that in the future we may serve you again.

Ralph
5 mei 2021

Top. Bedankt!

Reactie van Kofu Sushi

Fijn om te lezen dat u het lekker vond. We hopen u later in de toekomst vaker te mogen serven.

Marlou
5 mei 2021

Heerlijk gegeten en vriendelijk personeel.

Reactie van Kofu Sushi

Team kofu vindt het heel leuk om te lezen dat u het lekker vond, en we hopen u in de toekomst vaker te mogen blij maken met onze sushi.

Anna de With
5 mei 2021
Chris van Vilsteren
2 mei 2021

Zoals ander keren was het dit maal ook weer goed!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Kofu Sushi

Team kofu vindt het heel leuk om te lezen dat u het lekker vond, en we hopen u in de toekomst vaker te mogen blij maken met onze sushi.

Teun
2 mei 2021

. Heerlijke sushi en Super kwaliteit

Reactie van Kofu Sushi

Wij als kofu vinden het natuurlijk heel leuk om te lezen dat u het zo lekker vind en hopen u later in de toekomst vaker te mogen serven.

M van Toorn
1 mei 2021

Was echt genieten

Reactie van Kofu Sushi

Wij als kofu vinden het natuurlijk heel leuk om te lezen dat u het zo lekker vind en hopen u later in de toekomst vaker te mogen serven.

Kuyers
1 mei 2021

Het was weer heerlijk!!!!

Reactie van Kofu Sushi

Wij als kofu sushi zijn heel blij om te lezen dat u het lekker vond

M
1 mei 2021

Echt super gegeten!

Reactie van Kofu Sushi

Wij als kofu sushi zijn heel blij om te lezen dat u het lekker vond

Jolanda Mulder
30 april 2021

Voor het eerst bij Kofu geweest en echt waar.... ik ben zo mega tevreden! Een warm onthaal bij het afhalen, gezellige babbel met de mensen die aan het werk waren en dan heb ik het nog niet eens over de sushi zelf gehad! Heren mijn respect ik heb in tijden niet zulke goeie sushi gegeten in de noord oost polder. Ik ga zeer zeker vaker komen!!

A
29 april 2021
van Veen
28 april 2021

Super heerlijke sushi❤️

Reactie van Kofu Sushi

Wij zijn blij dat te lezen meneer/mevrouw van Veen. Wij hopen u deze kwaliteit te kunnen blijven bieden.

Menno van Epen
28 april 2021

Heerlijke sushi. Wij hebben al vaker besteld en is nog nooit tegen gevallen. Ook de aangegeven bezorgtijd klopt altijd. Kofu is dan ook echt een aanrader.

Reactie van Kofu Sushi

Heel leuk dat u een review achter heeft gelaten, Menno. en we hopen u later vaker te mogen helpen in de toekomst.

Celine
28 april 2021
Arjan
27 april 2021

Erg lekker en vers! Terwijl het super druk was. Niet goedkoop maar dan krijg je wel kwaliteit

Reactie van Kofu Sushi

Superleuk om te lezen! en we hopen u later in de toekomst vaker mogen helpen en te serven.

Kuyers
27 april 2021

Top was heerlijk!!!

Reactie van Kofu Sushi

Wij als kofu sushi zijn heel blij om te lezen dat u het lekker vond

Y
27 april 2021
René Hansma
27 april 2021

Erg lekker en super bediening

Reactie van Kofu Sushi

Hartstikke fijn om te lezen dat u het zo lekker vond, René en we hopen u in de toekomst vaker mogen helpen.

corindha hartman
26 april 2021

De lekkerste sushi van NL koop je hier 😍

Reactie van Kofu Sushi

Wij als kofu vinden het natuurlijk heel leuk om te lezen dat u het zo lekker vind en hopen u later in de toekomst vaker te mogen serven.

Rositha Romkes
26 april 2021

Was weer super lekker, vers en goed op smaak!

Reactie van Kofu Sushi

Wij als kofu sushi zijn heel blij om te lezen dat u het lekker vond.

Gwen S
26 april 2021

Top gegeten! De VIP boxes was speciaal en heerlijk!

Reactie van Kofu Sushi

Fijn om te horen, Gwen. We hopen u later in de toekomst vaker te mogen helpen met onze servies.

Robert Jan
26 april 2021

Super netjes ontvangen bij het afhalen. De bestelling was netjes ingepakt en wij hebben genoten van de heerlijke sushi’s. Voor herhaling vatbaar!

Reactie van Kofu Sushi

Wij als kofu sushi vinden het leuk heel leuk dat u een review heeft achter gelaten en dat u het lekker vond. Wij hopen u later in de toekomst vaker te mogen serven.

Charissa Monteiro
26 april 2021

Ontzettend lekker en veel voor weinig geld. Alleen als kleine aantekening voor een schaal van 25 euro misschien wat meer sojasaus? Ga zo door!!

Reactie van Kofu Sushi

Super leuk om te lezen dat u het lekker vond Clarissa. We zullen er volgende keer in de toekomst beter op letten dank je wel voor de tip!

Michel
19 april 2021

Top service en lekkere sushi,

Reactie van Kofu Sushi

Super leuk dat je een review achterlaat, Michel. Het word door ons zeer gewaardeerd. We hopen je nog veel vaker deze service en kwaliteit te kunnen verlenen.

Post
19 april 2021

Prima Sushi, op afgesproken tijdstip klaar en vriendelijke mensen. 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Kofu Sushi

Team kofu vindt het heel leuk om te lezen dat u het lekker vond, en we hopen u in de toekomst vaker te mogen blij maken met onze sushi.

Jan van Veen
19 april 2021

Onze vaste sushi restaurant, met altijd de lekkerste sushi! Bezorging altijd netjes op tijd op Urk en super verse en heerlijke sushi. Wij zijn altijd tevreden!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Kofu Sushi

Heel fijn om te horen, Jan Dat u het lekker vond. En we hopen natuurlijk dat we u wat vaker mogen serveren.

Afke Huizinga
18 april 2021

Heerlijke sushi, goede prijs kwaliteit. Stokjes en soja zit gratis bij de bestelling. Vriendelijke bezorger. Helemaal top!

Reactie van Kofu Sushi

Wij vinden het hartstikke fijn om te lezen dat u het lekker vind, en we hopen dat we u in de toekomst vaker mogen blij maken met onze heerlijke sushi.

Mark
18 april 2021

Goede service 👍🏻

Reactie van Kofu Sushi

Wij als kofu vinden het heel leuk om te lezen En we willen u bedanken voor de reactie.

Charlotte
17 april 2021

Heerlijk gegeten, mooie kwaliteit! Gewoon TOP!!

Reactie van Kofu Sushi

wij als kofu sushi vinden het heel fijn om te horen dat u het lekker vond. En we hopen u later in de toekomst nog vaker te mogen helpen.

Kevin Pier
17 april 2021

Zeer lekkere sushi, daarom hier nu voor de derde keer besteld. Ondanks aangegeven tijdstip waren ze een half uur later. Hier niks over gezegd en lekker van het eten genoten omdat we ruim hadden besteld. Anderhalf uur later, na acht uur ging de deurbel. De bezorger van Kofu Sushi stond voor de deur, vertelde het verhaal dat ze te laat hadden bezorgd en bood ons een gratis sushi box aan als excuus. Erg fijn en zeer gewaardeerd!! Vooral gezien wij een verjaardag vierden thuis en de sushi nu onder goede recensie wordt opgegeten met de gasten 😁

Truus de Leeuw
17 april 2021

Wij zijn fan van Kofu, altijd heerlijk !!

Reactie van Kofu Sushi

fijn om te horen Truus. We hopen dat we u later in de toekomst nog vaak mogen helpen.

Erika
16 april 2021

Super vers en heel erg lekker!! Keurige bezorging, mooi op tijd.

Reactie van Kofu Sushi

Super leuk om te horen, Erika. Fijn om te lezen dat u het lekker vond. En we hopen u natuurlijk in de toekomst vaker te mogen helpen!

Alie
16 april 2021

Het was HEERLIJK. en ook nog een leuke verrassing er bij voor mijn verjaardag. TOP. een dikke TIEN.

Reactie van Kofu Sushi

Heel fijn om te zien dat u het lekker vond. Wij zijn als kofu sushi heel blij om te lezen dat u de service goed vond, en de kleine verrassing die er bij zat. We hopen u natuurlijk later in de toekomst vaker te mogen helpen!

Hans Nentjes
16 april 2021

Wederom van een uitmuntende kwaliteit. Heel blij met jullie!

Reactie van Kofu Sushi

Heel leuk om dit zo te lezen, Hans. En we hopen u natuurlijk in de toekomst nog eens te kunnen serveren.

Klaas de Wit
15 april 2021

Super kwaliteit, snelle bezorging, vriendelijk personeel gewoon Top!

Reactie van Kofu Sushi

Heel leuk om te lezen Klaas, wij al kofu sushi team vinden het heel leuk om te horen dat u onze service zo fijn vind. Wij hopen u in de toekomst vaker te mogen helpen.

John
13 april 2021

Top kwaliteit sush en service!

Reactie van Kofu Sushi

Heel leuk om te lezen, John. En we vinden het fijn om te horen dat u onze service goed vind. We hopen u natuurlijk later in de toekomst vaker en beter te helpen.

Katja
13 april 2021
Linda Bosma
11 april 2021

Snelle bezorging en de sushi was erg lekker!!

Reactie van Kofu Sushi

Super fijn dat je een reactie achterlaat Linda. Wij hopen je deze services en kwaliteit te kunnen blijven verlenen.

Ilse van Beek
11 april 2021

Was weer helemaal top!

Reactie van Kofu Sushi

Hartsikke fijn om te lezen, Ilse. wij als Kofu shushi team proberen natuurlijk altijd onze best te doen om u tevreden te houden als klanten.

RiaTan
10 april 2021

Lekker hoor! Ik kan hier zooo van genieten...Snel weer!

Reactie van Kofu Sushi

Super fijn om te horen Ria Tan. We hopen u in de toekomst vaker te mogen helpen.

R Woord
10 april 2021

Niet alleen de sushi is op en top, qua smaak en versheid... Maar de service, de vriendelijkheid van deze toppers is geweldig! Ze zetten net een stap of 10 verder dan de rest en dat maakt hun sushi onbetaalbaar! Het zijn toppers 👌🏽👍🏽

Reactie van Kofu Sushi

fijn om te horen dat u het zo lekker vind. We hopen u in de toekomst nog vaker te kunnen helpen.

Caya
9 april 2021

Topperss van kofu sushi ! En snel en op tijd geleverd! Sushi kwaliteit dikke 10 !

Reactie van Kofu Sushi

Hartstikke fijn om te horen! Caya. We hopen je nog veel vaker te kunnen helpen.

Familie Loosman
7 april 2021

Super lekker, super goeie service. Gewoon top!

Reactie van Kofu Sushi

Super fijn om te lezen dat alles naar wens was. Wij hopen jullie nog veel vaker tevreden te kunnen stellen.

Gerda Van Beek
6 april 2021

Altijd lekker! Vriendelijk personeel

Reactie van Kofu Sushi

Fijn dat te lezen Gerda. Wij stellen het zeer op prijs dat je een review hebt achtergelaten. Wij hopen dat het je nog veel vaker zal smaken.

Tessa
5 april 2021

De bezorger was erg vriendelijk! En de sushi was super

Reactie van Kofu Sushi

Wat leuk dat onze service en sushi goed bij je is gevallen Tessa. Tot de volgende keer.

Wierda
5 april 2021

Top service! Bakje was tijdens bezorgen los gegaan dus het lag er niet netjes in en lag wat los in de zak. Bezorgen wou t meenemen en nieuwe halen. Hebben t aangenomen want zo erg was t nou ook weer niet. Binnen een half uur stond hij, volgens afspraak, met een bakje extra sushi voor de deur. En niet met 1 maar met 2 rollen! Top! En weer heerlijk gegeten 👍🏻

Reactie van Kofu Sushi

Service en kwaliteit daar staat kofu sushi voor. Fijn dat het u ook is opgevallen. Hopelijk tot snel.

Anouk
5 april 2021

Was weer heerlijk! Had gevraagd om sushi te laten bezorgen om 18.00. De bezorger was er om 18.04, verontschuldigde zich omdat hij ‘laat’ was. Helemaal niet nodig natuurlijk want 4 minuten vind ik niks, maar wel heel erg vriendelijk! Voor mij niks anders dan Kofu!

Reactie van Kofu Sushi

Daar zijn we blij mee Anouk. Super fijn om te lezen dat je onze service waardeert. Wij proberen altijd ons uiterste best te doen om alles op tijd bij onze lieve klanten te krijgen. Wij hopen je snel weer blij te kunnen maken met onze sushi.

Tamara
5 april 2021
Truus
5 april 2021

Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Kofu Sushi

Bedankt voor uw review. Het wordt heel erg gewaardeerd door ons.

Mike
5 april 2021

Het was weer top🤙

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Kofu Sushi

Fijn dat een van onze vaste klanten weer lekker heeft gegeten. Tot de volgende bestelling Mike.

Carla
5 april 2021
Vince
4 april 2021

Was weer een toppertje jongens. De werkplek is netjes en op orde. Alles is schoon. De werknemers zijn enthousiast en vriendelijk. En het resultaat was een heerlijke maaltijd bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Kofu Sushi

Wat super om te lezen dat u er zo een goeie ervaring aan hebt overgehouden. Wij zijn blij dat alles heeft gesmaakt. Natuurlijk hopen wij u snel weer te voorzien van onze heerlijke sushi gerechten.

Marco Van olst
4 april 2021

Snelle service, lekker en goed. Zelfs met het drukke Pasen goede service en kwaliteit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Kofu Sushi

Service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vandaal. Wij hopen u nog veel vaker tevreden te kunnen stellen.

Beau Juffermans
4 april 2021

Was erg lekker

Reactie van Kofu Sushi

Leuk om te lezen dat alles naar wens was Beau. Jij bent onderdeel van ons succes, Want jij doet altijd super goed je best. Tot snel collega.

Stuuy
4 april 2021
Bas
3 april 2021
Diederik
2 april 2021

Makkelijk bestelsysteem, bestelling stond klaar op het afgesproken tijdstip, erg vriendelijke heren achter de counter. Dikke aanrader en tot de volgende keer !

Reactie van Kofu Sushi

Tot de volgende keer Diederik. Wij staan altijd voor je klaar met een brede glimlach.

Anoniem
2 april 2021
Caya
2 april 2021

Echt heerlijk zoals altijd 🥰

Reactie van Kofu Sushi

Super fijn dat je een een reactie achterlaat Caya, Wij stellen dat zeer op prijs en hopen je vaker tevreden te kunnen stellen.

Wendy
1 april 2021

Sushi was zeer lekker! Precies op tijd bezorgd. Binnenkort een nieuwe bestelling! En bedankt voor de Fish Pun!

Reactie van Kofu Sushi

Super leuk dat je om een Fish Pun vroeg Wendy. Wij hopen je nog veel vaker een leuke Fish Pun te kunnen sturen.

Silvia
31 maart 2021

Opnieuw weer heerlijk gegeten ❤

Reactie van Kofu Sushi

Daar zijn we blij mee Silvia. Bedankt dat je ons het vertrouwen geeft en bij ons besteld.

Andrea de Groot
31 maart 2021

Als je twijfelt, niet doen, gewoon bestellen. Heerlijke verse sushi met aandacht bereid iedere keer weer. Ik kreeg extra’s erbij dat zeer gewaardeerd word en ze zijn stuk voor stuk onwijs klantvriendelijk. Dank jullie team Kofu Sushi❤️

Reactie van Kofu Sushi

Wauw wat een lieve review heb je achtergelaten Andrea. Het tovert oprecht een grote glimlach op onze gezicht, hier doen we het voor. Onze klanten zijn de beste en wij hopen dat je nog veel vaker van onze sushi kunt gaan genieten. Tot snel.

Delano Stegeman
30 maart 2021

Perfecte sushi! Optijd en goed contact bij opmerkingen of vragen! Bedankt voor de cadeau’s toppers!

Reactie van Kofu Sushi

Fijn om te lezen dat alles naar wens was Delano. Die hebben jullie verdient. Hopelijk tot snel.

Noëlle Brands
29 maart 2021

heerlijk, smaakte naar meer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Kofu Sushi

Hartstikke bedankt. We zijn blij dat je er van genoten hebt.

Sharon
28 maart 2021

1 woord: Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Kofu Sushi

Wij zijn blij dat alles naar wens is geweest Sharon. Bedankt voor het plaatsen van een review.

Astrid
28 maart 2021

Heerlijk en vers eten en een geweldige service!! Eten wordt op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Kofu Sushi

Super fijn om te lezen dat het heeft gesmaakt Astrid, wij doen ons best om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Jaap
28 maart 2021

Het ziet er heerlijk uit en ook heerlijk gesmaakt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Kofu Sushi

Super bedankt Jaap. jouw review stellen wij zeer op prijs.

Lidia
28 maart 2021

Snel bezorgd en tis gewoon heerlijk

Reactie van Kofu Sushi

Wij zijn blij dat je ervan hebt kunnen genieten Lidia.

Olsen
27 maart 2021
Yvon faber
26 maart 2021

Echt zo super !!!!

Reactie van Kofu Sushi

super fijn dat van je te horen Yvon, Wij hopen je nog veel vaker tevreden te kunnen stellen!

Annemiek
26 maart 2021

Weer heerlijk genoten van het eten. En ondanks mijn eigen fout door 1 cijfer verkeerd in te typen van mijn huisnummer kon de bezorger mijn huis niet vinden, waren ze bezorgd of mijn eten niet koud was geworden. Want anders stuurden ze wel een nieuwe. Het eten was niet koud en wij hoefden geen nieuwe maar het aanbod was natuurlijk wel heel tof! Wij willen niks anders meer dan eten van Kofu.

Reactie van Kofu Sushi

Wat een ontzettend lieve review heb je achtergelaten Annemiek. Wij doen dag in dag uit ons uiterste best om onze kofulovers de beste mogelijke service en kwaliteit te bieden. Wij hopen je daarom nog veel vaker tevreden te kunnen stellen.

Saloua
26 maart 2021

Het eten was heerlijk! Personeel is enthousiast! Goede service en snelle bezorging.

Reactie van Kofu Sushi

Super fijn zo een leuke review te mogen lezen van onze vaste klant. Wij hopen jou altijd deze service en kwaliteit te kunnen bieden, En met een brede glimlach jou van dienst kunnen zijn.

Hielke Schoonewelle
26 maart 2021

Gewoon zo door gaan......

Reactie van Kofu Sushi

Wij doen ons uiterste best en wij hopen u nog veel vaker tevreden te kunnen stellen.

C. Engel
25 maart 2021

Erg lekker! 😋

Reactie van Kofu Sushi

Daar zijn we blij mee meneer/mevrouw Engel. Wij hopen dat u er nog veel vaker van zult kunnen genieten.

Mulham Darwiish
25 maart 2021

Zoals altijd weer heerlijk! 👍🏼

Reactie van Kofu Sushi

Fijn dat van u te lezen meneer Darwiish, Wij doen elke dag ons uiterste best om onze lieve klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Fijn dat het ook door u word opgemerkt.

J. De Boer
24 maart 2021

Heerlijk eten en snelle bezorging

Reactie van Kofu Sushi

Daar zijn we blij mee Johanna. Wij hopen je nog veel vaker tevreden te kunnen stellen. Tot de volgende keer.

Henk
22 maart 2021

Was weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Kofu Sushi

Hartstikke bedankt Henk. Wij stellen het zeer op prijs dat uw een berichtje achterlaat.

Tineke de boer
21 maart 2021

Het was wederom heerlijk

Reactie van Kofu Sushi

Super leuk om te horen Tineke, Wij als kofu sushi team vinden het heel leuk om te lezen dat uw het lekker vond!

Amy
20 maart 2021

Vriendelijke bediening, verse sushi prima smaken, blij een goede sushi bar te hebben gevonden

Reactie van Kofu Sushi

Super leuk om te horen, Amy. Wij als kofu sushi team vinden het heel leuk om te lezen dat uw het lekker vond!

Anouk
20 maart 2021

Zoals altijd top!

Milana
20 maart 2021

Hele lekkere sushi en het werd snel bezorgd :)

Tineke de boer
20 maart 2021

Het was weer heerlijk

Truus
20 maart 2021

Heerlijke sushi, lekker vers. Bezorging is keurig op tijd ! Top

Susana
19 maart 2021
Aa
18 maart 2021

Snel en lekker. Sushi mag wel wat strakker worden gerold. Smaak is prima.

M
18 maart 2021

Erg lekker, zeker een aanrader!

Sander van Dijk
18 maart 2021

Top restaurant! Beleefde mensen, goed eten, ik kom zeker nog een keer langs!

Kapitein
15 maart 2021

De sushi was oprecht heerlijk en over duidelijk mega vers! Medewerkers waren hartstikke vriendelijk zowel telefonisch als de bezorger. We hebben er echt van genoten, zeker voor herhaling vatbaar! Omdat het mijn eerste bestelling was zijn we heel vriendelijk opgebeld en is er een extra gratis sushi mee gegeven! Klantvriendelijkheid en het eten krijgen een dikke 10!! Wij komen zeker terug! 😍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

fam. Bos
14 maart 2021

de dragon waren echt koud. had het idee dat ze al half in de middag waren gemaakt. verder heerlijk gegeten!

Snoek
14 maart 2021

Wederom weer heerlijk. Beste sushi van Emmeloord, Urk en omstreken. Bestel graag bij Kofu Sushi vriendelijk personeel. En snel geleverd!

Niels
13 maart 2021

Team Kofu Sushi, voor mijn verjaardag weer heerlijk sushi gegeten en bedankt voor het presentje!

Deal
13 maart 2021

Vriendelijk personeel, efficiënt, hygiënisch, prijs kwaliteit komt goed over, goede website

C. Engel
13 maart 2021

Vers, lekker, en vooral vriendelijke en persoonlijke service. Een aanrader! Top!

Apb
12 maart 2021
Jantien Stoelwinder
12 maart 2021

Aller lekkerste sushi! Weer genoten .

Berndt
12 maart 2021

Uitstekende kwaliteit

Regina
11 maart 2021

Heerlijk gegeten

Mieke
8 maart 2021

Top afsluiter van het weekend!!! Heerlijke sushi, die ook erg mooi gepresenteerd wordt! Deze mensen hebben passie voor hun werk, dat zie je en dat proef je!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Kofu Sushi

Wauw wat een leuke review Mieke. Het wordt door ons heel erg gewaardeerd. Wij vinden het altijd fijn zulke fantastische reviews te mogen lezen. Wij hopen u deze service en kwaliteit te kunnen blijven verlenen.

De Lange
8 maart 2021

Gewoon goed! Frisse vis, goede producten en verschillende smaken samen in goede verhouding, tenzij je spicy producten kiest.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Kofu Sushi

Super leuk dat u een reactie achterlaat meneer/mevrouw de Lange. We zijn blij dat het u heeft gesmaakt. De spicy gerechten die wij aanbieden in onze boxen kunt u altijd vervangen voor een ander gerecht. Mocht u daar nog vragen over hebben kunt u ons bereiken op het telefoonnummer: 0527-785854.

Noëlle
7 maart 2021

Was voortreffelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Kofu Sushi

Daar zijn we blij mee. We hopen dat je er nog veel vaker van kunt genieten.

Saloua
7 maart 2021

Toppers!! Het was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Kofu Sushi

Hartstikke bedankt Saloua. We zijn blij dat je er van genoten hebt.

Albert
7 maart 2021
John
6 maart 2021

Heerlijk bedankt !!!! En mooi op tijd!!

Reactie van Kofu Sushi

Fijn dat alles naar wens is geweest John. Kofu sushi staat voor service en kwaliteit. Leuk dat het jou ook opgevallen.

Yvonne
5 maart 2021

5 sterren

Reactie van Kofu Sushi

Yes daar doen we het voor. Super bedankt voor jouw beoordeling Yvonne.

Nora
4 maart 2021

Hoe ik de deksel eraf haalde rook ik al hoe vers het was 😍 heel mooi gepresenteerd en super lekker. Ik kan eerlijk zeggen dat dit de lekkerste sushi was hoor, ik ben bij deze vaste klant

Reactie van Kofu Sushi

Daar zijn wij super blij mee Nora. Wij hopen jou in de toekomst nog veel vaker blij te kunnen maken. Jouw positieve review word heel erg gewaardeerd door ons, bedankt daarvoor.

Y. Hakvoort
4 maart 2021

Het was heerlijk de kofu vip box. Keurig op tijd geleverd.

Reactie van Kofu Sushi

Super fijn om te horen Y.Hakvoort. Laten wij dit goeie werk voortzetten en u nog veel vaker tevreden stellen. Super bedankt voor uw positieve beoordeling.

De Lange
2 maart 2021

Gewoon goed, zoals het zijn moet!

Reactie van Kofu Sushi

Wij zijn zeer vereerd omdat van u te mogen vernemen meneer/mevrouw de Lange. Wij danken u voor uw positieve beoordeling.

IJzerman
2 maart 2021
van Epen
1 maart 2021

Goed op de hoogte gehouden wanneer we de shushi zouden krijgen. Sushi was vers en erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Kofu Sushi

Wij zijn blij dat alles naar wens is geweest. Bedankt voor het plaatsen van een review.

Yvonne
1 maart 2021

Eerlijk .... we vonden dat er weing smaak explosies waren het was wel vers. Bedankt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Kofu Sushi

Super bedankt voor uw goud eerlijke review Yvonne. Wij zullen het zeker meenemen in onze ontwikkeling, Al raden wij u wel aan om eens de specials te proberen. Onze culinaire specials zorgen er werkelijk waar voor het ultieme smaakgenot.

Paul
28 februari 2021

Sushi was wederom heerlijk. Bestelling was niet compleet, werd keurig nageleverd en nog wat extra ook. Super service👍👍👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Kofu Sushi

Service en kwaliteit dat staat hoog in het vandaal bij Kofu sushi. Wij zijn blij dat het ook door jou word opgemerkt Paul. Bedankt voor je positieve review, tot snel.

Van der heijden
28 februari 2021

Sushi was heerlijk maar 4x frisdrank stond wel op de bon maar is niet meegeleverd. Helaas te laat gezien, bezorger was al weer weg.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Kofu Sushi

Onze welgemeende excuses meneer/mevrouw van der Heijden. Wij zullen er voortaan beter op letten. Gelukkig heeft mijn collega u gesproken en zijn we samen tot een prima oplossing gekomen. Fijn dat we u toch nog met een brede glimlach van beide kanten van dienst konden zijn. Tot de volgende keer.

Anna Kapitein
28 februari 2021

Super!

Reactie van Kofu Sushi

Bedankt voor uw positieve feedback.

Bakker
27 februari 2021

Voor het eerst sushi gegeten , ik kreeg bij het afhalen een stukje om te proeven, het was heerlijk! Super service.. ik ga zoiezo nu vaker sushi bestellen 😁 alles was super vers.

Reactie van Kofu Sushi

Onze gasten worden met alle liefde bij ons verwelkomt. Wij zorgen dan graag voor een brede glimlach op onze lieve Kofu-lovers. Wij zijn daarom zeer vereerd dat wij u ook tevreden hebben kunnen stellen meneer/mevrouw Bakker.

Lubje
27 februari 2021

Zeer goed bevallen en een snelle bezorging in Lemmer! Bezorger was erg vriendelijk.

Nentjes
26 februari 2021

Top sushi!

Reactie van Kofu Sushi

Fijn om dat te lezen van een van onze vaste klanten. We hopen jullie nog veel vaker tevreden te kunnen stellen.

Emmelie Loosman
26 februari 2021

Lekkere sushi, snel, vriendelijk gewoon top👍

Reactie van Kofu Sushi

Super fijn om te lezen dat je heerlijk van onze sushi heeft genoten Emmelie. Wij hopen je deze service en kwaliteit te kunnen blijven bieden.

Regina
22 februari 2021

Het was weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Kofu Sushi

Fijn omdat te lezen Regina. Wij hopen deze lijn door te trekken, om u zo nog veel vaker tevreden te kunnen stellen.

Mirjam
21 februari 2021

Super lekker gegeten!

Reactie van Kofu Sushi

Kofu sushi is blij dat u heerlijk heeft gegeten. Wij hopen dat we u bij uw volgende bestelling dezelfde service en kwaliteit kunnen bieden.

Wilma
21 februari 2021

We hebben weer intens genoten. Super snelle service en verse producten. We bestellen gauw weer

Reactie van Kofu Sushi

Wat een leuke review heeft u achtergelaten. Wij zullen elke dag ons best blijven doen om u de best mogelijke service en kwaliteit te verlenen.

Leonie van Urk
21 februari 2021

Wat hebben wij heerlijk gegeten. Alles wat besteld was overtrof letterlijk al mijn verwachtingen. Super snel bezorgd op Urk. Erg bedankt voor de heerlijke sushi 🥰 Kofu Sushi staat op geslagen als favoriet.

Reactie van Kofu Sushi

Super fijn om te lezen dat alles naar wens is geweest. Team kofu sushi is blij dat u van onze sushi hebt kunnen genieten. Wij hopen u nog veel vaker te mogen ontvangen, en net zo tevreden te kunnen stellen.

Roos de Wit
20 februari 2021

Fantastisch goed geholpen om de bestelling te kunnen plaatsen op basis van aantal personen. Het was heerlijk en van top kwaliteit. Jong en oud hebben héérlijk gesmuld van goede verse sushi. Variatie was goed en bij de bestelling éxtra sausjes en drinken gekregen. Ontzettend lief van jullie Toppers van Kofu Sushi! Handgeschreven kaart voor de jarige job is ontzettend leuk gedaan. Wij gaan zeer zeker weer bestellen bij jullie. Bedankt voor de goede service 👌👌👌 Groetjes de moeder van Anna😘

Reactie van Kofu Sushi

Fijn om zulke leuke berichtjes te lezen van onze super klanten. Wij zijn jullie dankbaar. Wij hopen je nog veel vaker zo tevreden te kunnen stellen Roos.

Klaas Bakker
20 februari 2021

Wat was de sushi lekker. We hebben heerlijk genoten met ze alle! Bedankt Kofu Sushi

Reactie van Kofu Sushi

We zijn super blij dat u tevreden bent. Wij streven ernaar om ons te blijven ontwikkelen en op die manier u als klant een top ervaring te kunnen geven met onze sushi en service.

Marina Kerkhof
20 februari 2021

Voor het eerst bij me vriendin sushi gegeten van Kofu Sushi ik vond het super vers en heerlijk, graag bezorgen in Deventer 😉😂.

Reactie van Kofu Sushi

Service, kwaliteit en onze kofu-lovers met een glimlach de deur weer uit laten gaan, daar staat kofu sushi voor. Wij vinden het geweldig dat het u ook is opgevallen Marina.

yvet
20 februari 2021

TOP!

Reactie van Kofu Sushi

Wij zijn blij dat je ervan hebt kunnen genieten Yvet.

Roos
19 februari 2021

Lekkere sushi en super snelle service

Reactie van Kofu Sushi

Wat een leuke review heeft u achtergelaten. Wij zullen elke dag ons best blijven doen om u de best mogelijke service en kwaliteit te verlenen.

J an in
17 februari 2021

Leuk bezorgt ook blankenham aanrader en lekkere sushi

Reactie van Kofu Sushi

Leuk dat je een review achterlaat. Het wordt zeer gewaardeerd door ons. Wij hopen je nog veel vaker blij te kunnen maken met onze heerlijke sushi gerechten.

J. Kramer
17 februari 2021

We hebben weer heerlijke sushi gegeten net als altijd. Een aantal weken geleden 1 keer bij een andere aanbieder besteld maar was echt lang niet zo goed!! Bezorging was netjes en op tijd op Urk.

Reactie van Kofu Sushi

Super fijn om te lezen dat alles naar wens is geweest. Team kofu sushi is blij dat u van onze sushi hebt kunnen genieten. Wij hopen u nog veel vaker te mogen ontvangen, en net zo tevreden te kunnen stellen.

Kevin
15 februari 2021

Lekkere sushi, gewoon sushi zoals je het verwacht van sushi. Met twee personen hadden we twee keer de Edamame soja bonen en de Sushi box 2p. We vinden de bonen erg lekker en de sushi komt geleverd met soja, zoete soja, gember en wasabi. Meer dan genoeg soja geleverd:) Helemaal tevreden en zeker aan te raden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Kofu Sushi

Super fijn om te lezen dat alles naar wens is geweest. Team kofu sushi is blij dat u van onze sushi hebt kunnen genieten. Wij hopen u nog veel vaker te mogen ontvangen, en net zo tevreden te kunnen stellen.

Sam
15 februari 2021

De bezorger was stipt op tijd, en de kwaliteit was perfect. Heel vers, goede rijst, alles goed op smaak. Voor herhaling vatbaar. De Valentijns box was echt een mooie verassing met een lief beertje erbij.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Kofu Sushi

Super fijn om te lezen dat alles naar wens is geweest. Team kofu sushi is blij dat u van onze sushi hebt kunnen genieten. Wij hopen u nog veel vaker te mogen ontvangen, en net zo tevreden te kunnen stellen.

Monique Keiser
13 februari 2021

(Ik probeerde een 4.5 in te vullen maar dat lukte niet.) Mijn eerste keer en ik heb genoten! Enige kleine minpuntje was de nori van de maki, die vond ik een beetje taai. Maar de rest was top. Ik kom zeker terug.

Reactie van Kofu Sushi

Leuk dat je een review achterlaat. Het wordt zeer gewaardeerd door ons. Onze welgemeende excuses. Om zulke foutjes te voorkomen zullen wij voortaan extra op onze hoede zijn.

A de boer
13 februari 2021
Meindert
13 februari 2021

Lekkere sushi en ook specials waren lekker. Niks op aan te merken 👍

Reactie van Kofu Sushi

Wij zijn blij dat je ervan hebt kunnen genieten Meindert.

Carina kramer
13 februari 2021

Enorm verse sushi , echt heerlijk

Reactie van Kofu Sushi

Leuk dat je een review achterlaat. Het wordt zeer gewaardeerd door ons. Wij hopen je nog veel vaker blij te kunnen maken met onze heerlijke sushi gerechten.

Willeke Romkes
13 februari 2021

Was lekker

Reactie van Kofu Sushi

Leuk dat je een review achterlaat. Het wordt zeer gewaardeerd door ons. Wij hopen je nog veel vaker blij te kunnen maken met onze heerlijke sushi gerechten.

Peters
12 februari 2021

Super netjes verzorgd en erg lekker. Echte aanrader om bij hun te bestellen. Ook de medewerkers heel erg vriendin. Top heren ga zo door. 👍👍😀

Reactie van Kofu Sushi

Leuk dat je een review achterlaat. Het wordt zeer gewaardeerd door ons. Wij hopen je nog veel vaker blij te kunnen maken met onze heerlijke sushi gerechten.

Marjolein jordens
12 februari 2021

Erg lekkere sushi! En goede service was onze eerste keer we bestellen zeker vaker !

Reactie van Kofu Sushi

Wat een leuke review heeft u achtergelaten. Wij zullen elke dag ons best blijven doen om u de best mogelijke service en kwaliteit te verlenen.

Damian van Dijk
10 februari 2021

Was weer heerlijk! 🥳

Reactie van Kofu Sushi

Wij zijn blij dat je ervan hebt kunnen genieten Damian.

Hand
10 februari 2021

Genoten van een heerlijke poke bowl. En leuk om mijn oud-leerling Brahim weer eens te zien en te spreken. Succes met jullie ondermening!

Reactie van Kofu Sushi

Super fijn om te lezen dat het heeft gesmaakt, meneer van der Hurk. Het was inderdaad super leuk om u weer eens gesproken te hebben. Ik hoop dat u nog veel vaker kunt genieten van onze heerlijke gerechtjes.

janine bakker
10 februari 2021
Yvonne
9 februari 2021

Het was super lekker. De Dragon roll blijft mijn favoriet , heerlijk! Bedankt maar weer

Reactie van Kofu Sushi

Leuk dat je een review achterlaat Yvonne. Het wordt zeer gewaardeerd door ons. Wij hopen je nog veel vaker blij te kunnen maken met onze heerlijke sushi gerechten.

Sissa
8 februari 2021

Het was heerlijk vers en de bezorger had me sushi super netjes bezorgt ( in de koude sneeuw) zoals hij dat aangegeven had door de telefoon. me complimenten👌🏼

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Kofu Sushi

Super fijn dat te lezen Sissa. Onze klanten de beste mogelijke service en kwaliteit bieden, daar staat kofu sushi voor. Ongeacht het weer zorgen wij ervoor dat al onze klanten kunnen blijven genieten van onze heerlijke gerechtjes.

Ronald
7 februari 2021

Heerlijke sushi die we nergens anders zo kunnen krijgen als bij jullie. Blijf zo door gaan toppers, tot volgende week!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Kofu Sushi

Wat een leuke review heeft u achtergelaten. Wij zullen elke dag ons best blijven doen om u de best mogelijke service en kwaliteit te verlenen.

Patricia
7 februari 2021
Koffeman
6 februari 2021
Ras
6 februari 2021

Het was weer heerlijk, maar helaas geen wasabi, geen soja, geen stokjes toch wel lastig eten en jammer.

Reactie van Kofu Sushi

Onze welgemeende excuses meneer/mevrouw Ras. Om zulke foutjes te voorkomen zullen wij voortaan extra op onze hoede zijn.

Ali Zorlu
6 februari 2021
Mel
5 februari 2021

Super lekkere sushi’s en ontzettend snel klaar! We hebben afgehaald op een vrijdagavond en met een halfuurtje stond het al voor ons klaar 🥳.

Reactie van Kofu Sushi

Super fijn om te lezen dat alles naar wens is geweest. Team kofu sushi is blij dat u van onze sushi hebt kunnen genieten. Wij hopen u nog veel vaker te mogen ontvangen, en net zo tevreden te kunnen stellen.

Peters
5 februari 2021

Netjes verzorgd meegekregen. Smakelijk goede kwaliteit. Echt een aanrader om hier wat te halen. En keurig op tijd klaar. Top👍😀

Reactie van Kofu Sushi

Service, kwaliteit en onze kofu-lovers met een glimlach de deur weer uit laten gaan, daar staat kofu sushi voor. Wij vinden het geweldig dat het u ook is opgevallen meneer/mevrouw Peters.

Rob
4 februari 2021

Heerlijk gegeten

Reactie van Kofu Sushi

Daar zijn we blij mee Rob. Leuk dat je een review achter hebt gelaten.

Saloua
4 februari 2021

Het was heerlijk

Reactie van Kofu Sushi

Super leuk dat je een reactie achterlaat Saloua. Wij hopen dat je er nog veel vaker van kunt genieten.

Paul
3 februari 2021

wederom uitzonderlijk lekkere, verse sushi gegeten. was echt weer top, absolute aanrader.

Reactie van Kofu Sushi

Fijn om zulke leuke berichtjes te lezen van onze super klanten. Wij zijn jullie dankbaar. Wij hopen je nog veel vaker zo tevreden te kunnen stellen Paul.

Loosman
2 februari 2021

Heerlijke sushi, snelle bezorging, goede klantenservice. Kortom: vaste klant 🎉 Kofu Sushi onderscheid zich in positieve zin duidelijk van de rest!

Reactie van Kofu Sushi

Super fijn om te horen meneer/mevrouw Loosman. Het doet ons altijd goed zulke leuke en positieve reviews te lezen. Hierdoor proberen wij nog meer ons best te doen voor onze kofu-lovers.

Regina
2 februari 2021

Heerlijk gegeten!

Reactie van Kofu Sushi

Fijn om te horen Regina. Hartelijke bedankt voor uw review.

Lidia
1 februari 2021

Snel bezorgd het was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Kofu Sushi

Fijn omdat te lezen Lidia. Wij hopen deze lijn door te trekken, om u zo nog veel vaker tevreden te kunnen stellen.

Sharon
1 februari 2021

Het was weer heerlijk😍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Kofu Sushi

Super bedankt voor je positieve review Sharon. Het wordt heel erg gewaardeerd. Wij hopen dat we je veel vaker tevreden kunnen stellen.

Noëlle
31 januari 2021

was voortreffelijk, voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Kofu Sushi

Daar zijn we blij mee Noëlle. Wij hopen dat je nog veel vaker van onze sushi mag genieten.

GS
31 januari 2021

De familiebox was fantastisch lekker. Enthousiast en vriendelijk personeel!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Kofu Sushi

Service en kwaliteit staan bij ons zeer hoog in het vandaal. Fijn om te lezen dat het u ook is opgevallen. Wij hopen u nog veel vaker tevreden te kunnen stellen.

Mathilda
31 januari 2021

Heerlijk en zo makkelijk lekker thuis laten bezorgen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Kofu Sushi

Fijn om te lezen dat het heeft gesmaakt Mathilda.

Yvonne
31 januari 2021

Het was weer fantastisch!!

Reactie van Kofu Sushi

Hartstikke bedankt dat je ons zo goed hebt beoordeeld Yvonne. Wij blijven ons 100% inzetten zodat onze kofu-lovers de beste kwaliteit en service blijven krijgen.

Janneke Baarssen
31 januari 2021

Het was heerlijk! We gaan hier vaker bestellen! Thanks 😊

Reactie van Kofu Sushi

Kofu sushi is blij dat u heerlijk heeft gegeten mevrouw Baarssen. Wij hopen dat we u bij uw volgende bestelling dezelfde service en kwaliteit kunnen bieden.

F. Snoek
31 januari 2021

Wat hebben wij heerlijk gegeten. @Kofu Sushi jullie zijn echte toppers! Keurig op tijd bezorgd op Urk en het was echt super lekker en vers! Voor ons de lekkerste sushi in deze regio.

Reactie van Kofu Sushi

Wat een ontzettend leuke review heeft u achtergelaten meneer/mevrouw Snoek. Wij raken hier super gemotiveerd van. Wij hopen dat we u deze service en kwaliteit kunnen blijven verlenen.

Mieke
30 januari 2021

Wederom top! Verse producten waardoor de sushi heerlijk smaakt! Ook bezorging keurig op tijd en vriendelijk!

Reactie van Kofu Sushi

Super motiverende woorden Mieke. Dit soort berichtjes geeft ons extra energie om al onze klanten met een glimlach en voldaan gevoel achter te laten.

Nienke Bok
30 januari 2021

Een heeeel vriendelijk ontvangst vind ik heel belangrijk haha Sushi was heerlijk Ook kreeg ik tips over hun app ik ga hem snel installeren en ik hou jullie Instagram in de gaten voor leuke acties Het was top gr nienke

Reactie van Kofu Sushi

We zijn blij dat je het zo fijn hebt ervaren. Hou ons inderdaad goed in de gaten. Er gaan namelijk super veel leuke acties en give away's komen. Mist het niet :)

Anoniem
30 januari 2021

Vriendelijk personeel. De sushi is netjes verpakt en smaakt goed. Ik kom zeker nog een keer langs.

Reactie van Kofu Sushi

Super fijn dat van u te vernemen. Wij zorgen de volgende keer weer, dat u met een voldaan gevoel terug kijkt op het bestellen bij ons.

Henny
30 januari 2021

Zoals beloofd was het weer overheerlijk

Reactie van Kofu Sushi

Dat is goed om te horen Henny. Wij blijven ons met de dag verder ontwikkelen. Wij hopen jullie zo elke keer weer te kunnen verrassen.

Henny
30 januari 2021
Gabs Kiplekker
30 januari 2021

Erg lekker en zeer vriendelijke bediening

Reactie van Kofu Sushi

Daar zijn we blij mee mevrouw Gabs. Wij ontvangen u altijd met een lach.

Vera
30 januari 2021

Het was weer genieten🥰🍣

Reactie van Kofu Sushi

Fijn om te horen Vera. Wij hopen je vaker zo tevreden te kunnen stellen.

Yvette Reisig
29 januari 2021

Wel lekker maar erg duur

Reactie van Kofu Sushi

Super fijn dat het heeft gesmaakt Yvette. Wij kunnen ons voorstellen dat sommige sushi rollen best duur kunnen zijn, Daarom raad ik u aan om ons even te bellen. Dan kunnen wij kijken welke sushi box het beste bij u past.

Bas Bossen
28 januari 2021

Was weer super lekker.!! Sushi was heerlijk bezorging was goed TOP geregeld..

Reactie van Kofu Sushi

Daar zijn we blij mee meneer Bossen. Wij waarderen het vertrouwen van u in ons. Het doet ons ook super goed dat u als vaste klanten altijd een leuke review achterlaat. Hartstikke bedankt daarvoor.

Suus
25 januari 2021

Als je hier nog nooit bent geweest en je houd van sushi MOET je hierheen! Was weer zalig, tot snel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Kofu Sushi

Super leuke review Suus. Daar zijn we je dankbaar voor.

o.cruz
24 januari 2021

Lekker en goed kwaliteit prijs verhouding. levering op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Kofu Sushi

Fijn dat te horen meneer Cruz. Kofu sushi staat voor kwaliteit en service. het doet ons goed dat het ook door u is opgevallen.

Yvet
24 januari 2021

Het was echt geweldig! De service was goed en zeer klantvriendelijk. Het eten was nog beter dan verwacht. Zelfs in Amsterdam is de sushi niet zo lekker als hier. Bedankt!

Reactie van Kofu Sushi

Wij maken alles met heel veel liefde en gebruiken daarbij alleen de beste producten. Het helpt daarnaast ook mee dat we onze eigen visbedrijf op Urk hebben. waardoor wij elke dag verse vis binnen krijgen. Echt super leuk het u ook is opgevallen. Wij hopen u snel weer van dienst te kunnen zijn met onze heerlijk sushi.

Yvonne Hartman
24 januari 2021

Al aangegeven ,de rijst in de rollen was niet gaar. Smaak is verrukkelijk!!

Reactie van Kofu Sushi

Hartstikke bedankt voor u feedback mevrouw Hartman. Gelukkig hebben wij u leuk kunnen verrassen, en kunt u toch nog met een voldaan gevoel terugkijken naar onze service en kwaliteit.

Danielle
23 januari 2021
Elza
23 januari 2021

Perfect eten Aardig

Reactie van Kofu Sushi

Super fijn om te horen Elza. Wij hopen u nog veel vaker tevreden te kunnen stellen.

Marco Van olst
23 januari 2021

Alles was heerlijk en zag er goed uit, bezorging 15minuutje Iets te vroeg maar beter te vroeg dan te laat. Zeker aanrader

Reactie van Kofu Sushi

Goed om te horen dat het heerlijk heeft gesmaakt Marco. Wij zullen er in het vervolg voor zorgen dat het op de afgesproken tijdstip bij u aankomt.

Anouk
23 januari 2021

Heerlijk zoals altijd! Bezorging was super snel!

Reactie van Kofu Sushi

Daar zijn we blij mee Anouk. Wij hopen je deze service en kwaliteit te kunnen blijven bieden.

Michelle
22 januari 2021
Sanne Jorritsma
20 januari 2021

Keurig op tijd geleverd door een zeer vriendelijke jongeman. Sushi was top en zeer smakelijk!

Reactie van Kofu Sushi

We zijn blij dat je zo een positieve ervaring hebt beleeft aan onze service en kwaliteit Sanne Jorritsma.

HQS
20 januari 2021

Top gegeten

Reactie van Kofu Sushi

Daar zijn we blij mij. Wij hopen dat we u deze service en kwaliteit altijd kunnen blijven leveren.

Noëlle
18 januari 2021

kofu poke bowl een echte aanrader, super!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Kofu Sushi

Bedankt voor uw beoordelingen Noëlle. Team kofu sushi is blij dat het heeft gesmaakt.

Antoinette
18 januari 2021

Eerste keer besteld, zeer tevreden. Hartstikke lekker. Wordt zeker binnenkort eens herhaald.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Kofu Sushi

Dat vinden wij super fijn om te horen Antoinette, wij hopen u veel vaker zo tevreden te kunnen stellen.

Kim
17 januari 2021

Hele lekkere pokebowls! Het zou al helemaal top zijn als er in de toekomst de mogelijkheid komt om zelf de pokebowl samen te stellen :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Kofu Sushi

Super fijn dat het zo heeft gesmaakt Kim. Wij gaan uw tip zeker meenemen, hopelijk kunt u dan in de toekomst uw eigen pokebowl samen stellen.

Pieter K
17 januari 2021

Goede sushi en op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Kofu Sushi

Wij hopen u deze service en kwaliteit te kunnen blijven verlenen Pieter. Het wordt door team kofu sushi zeer gewaardeerd dat u ons zo goed beoordeeld.

Izabela
17 januari 2021
Ank
17 januari 2021

Heerlijk gegeten. Prima service.

Reactie van Kofu Sushi

Daar zijn we blij mee Ank, Hopelijk kunnen wij u nog veel vaker tevreden stellen.

Jantien Stoelwinder
17 januari 2021

Super heerlijk eten altijd! Lekker vers en ziet er verzorgd uit

Reactie van Kofu Sushi

Het doet ons goed om te lezen dat je zo tevreden over ons bent Jantien. Zulke positieve reacties motiveert ons alleen maar om nog beter ons best te doen.

Janette
17 januari 2021

Voor de 2e keer sushi van Kofu besteld. Heerlijk en precies volgens afspraak bezorgd. De 1e keers sushi bij hen gehaald. We werden verwend met gratis proeven en ik ben sindsdien sushi liefhebber, wel alleen van Kofu

Reactie van Kofu Sushi

Dit tovert een glimlach op ons gezicht, super lief berichtje van je Janette. Wij gaan ons best doen om het goeie werk dat we leveren vast te houden.