Beoordelingen van Kofu Sushi Emmeloord

Recente recensies

5.0
Joanne
gisteren

Het was super lekker en ook super leuk dat er een ballon en een kaartje bij zaten voor de jarige!

Job
8 mei 2021

Heerlijk gegeten bij opa en oma ter ere van de verjaardag van ons dochtertje. Hebben vaker besteld en kwaliteit is altijd top. Daarbij gaan ze bij Kofu Sushi een stapje verder als het om service en maakten het feest voor de kleintjes compleet. Echt een aanrader!

Reactie van Kofu Sushi

Hartstikke fijn om te lezen dat u het zo lekker vond, Job en we hopen u in de toekomst vaker mogen helpen.

Jan
8 mei 2021

Top. Super lekker.

Reactie van Kofu Sushi

Wij als kofu sushi zijn heel blij om te lezen dat u het lekker vond.

Danny
7 mei 2021

Smaak viel dit keer erg tegen. Niet wat wij gewend zijn

Tatjana Pires
6 mei 2021

Best sushi I have eaten so far in Holland. Service is also really good and people are really friendly. Thanks guys of Kofu Sushi. We see you next time!

Ralph
5 mei 2021

Top. Bedankt!

Reactie van Kofu Sushi

Fijn om te lezen dat u het lekker vond. We hopen u later in de toekomst vaker te mogen serven.

Marlou
5 mei 2021

Heerlijk gegeten en vriendelijk personeel.

Reactie van Kofu Sushi

Team kofu vindt het heel leuk om te lezen dat u het lekker vond, en we hopen u in de toekomst vaker te mogen blij maken met onze sushi.

Anna de With
5 mei 2021
Chris van Vilsteren
2 mei 2021

Zoals ander keren was het dit maal ook weer goed!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Kofu Sushi

Team kofu vindt het heel leuk om te lezen dat u het lekker vond, en we hopen u in de toekomst vaker te mogen blij maken met onze sushi.

Teun
2 mei 2021

. Heerlijke sushi en Super kwaliteit

Reactie van Kofu Sushi

Wij als kofu vinden het natuurlijk heel leuk om te lezen dat u het zo lekker vind en hopen u later in de toekomst vaker te mogen serven.

M van Toorn
1 mei 2021

Was echt genieten

Reactie van Kofu Sushi

Wij als kofu vinden het natuurlijk heel leuk om te lezen dat u het zo lekker vind en hopen u later in de toekomst vaker te mogen serven.

Kuyers
1 mei 2021

Het was weer heerlijk!!!!

Reactie van Kofu Sushi

Wij als kofu sushi zijn heel blij om te lezen dat u het lekker vond

M
1 mei 2021

Echt super gegeten!

Reactie van Kofu Sushi

Wij als kofu sushi zijn heel blij om te lezen dat u het lekker vond

Jolanda Mulder
30 april 2021

Voor het eerst bij Kofu geweest en echt waar.... ik ben zo mega tevreden! Een warm onthaal bij het afhalen, gezellige babbel met de mensen die aan het werk waren en dan heb ik het nog niet eens over de sushi zelf gehad! Heren mijn respect ik heb in tijden niet zulke goeie sushi gegeten in de noord oost polder. Ik ga zeer zeker vaker komen!!

A
29 april 2021
van Veen
28 april 2021

Super heerlijke sushi❤️

Reactie van Kofu Sushi

Wij zijn blij dat te lezen meneer/mevrouw van Veen. Wij hopen u deze kwaliteit te kunnen blijven bieden.

Menno van Epen
28 april 2021

Heerlijke sushi. Wij hebben al vaker besteld en is nog nooit tegen gevallen. Ook de aangegeven bezorgtijd klopt altijd. Kofu is dan ook echt een aanrader.

Reactie van Kofu Sushi

Heel leuk dat u een review achter heeft gelaten, Menno. en we hopen u later vaker te mogen helpen in de toekomst.

Celine
28 april 2021
Arjan
27 april 2021

Erg lekker en vers! Terwijl het super druk was. Niet goedkoop maar dan krijg je wel kwaliteit

Reactie van Kofu Sushi

Superleuk om te lezen! en we hopen u later in de toekomst vaker mogen helpen en te serven.

Kuyers
27 april 2021

Top was heerlijk!!!

Reactie van Kofu Sushi

Wij als kofu sushi zijn heel blij om te lezen dat u het lekker vond

Y
27 april 2021
René Hansma
27 april 2021

Erg lekker en super bediening

Reactie van Kofu Sushi

Hartstikke fijn om te lezen dat u het zo lekker vond, René en we hopen u in de toekomst vaker mogen helpen.

corindha hartman
26 april 2021

De lekkerste sushi van NL koop je hier 😍

Reactie van Kofu Sushi

Wij als kofu vinden het natuurlijk heel leuk om te lezen dat u het zo lekker vind en hopen u later in de toekomst vaker te mogen serven.

Rositha Romkes
26 april 2021

Was weer super lekker, vers en goed op smaak!

Reactie van Kofu Sushi

Wij als kofu sushi zijn heel blij om te lezen dat u het lekker vond.

Gwen S
26 april 2021

Top gegeten! De VIP boxes was speciaal en heerlijk!

Reactie van Kofu Sushi

Fijn om te horen, Gwen. We hopen u later in de toekomst vaker te mogen helpen met onze servies.

Robert Jan
26 april 2021

Super netjes ontvangen bij het afhalen. De bestelling was netjes ingepakt en wij hebben genoten van de heerlijke sushi’s. Voor herhaling vatbaar!

Reactie van Kofu Sushi

Wij als kofu sushi vinden het leuk heel leuk dat u een review heeft achter gelaten en dat u het lekker vond. Wij hopen u later in de toekomst vaker te mogen serven.

Charissa Monteiro
26 april 2021

Ontzettend lekker en veel voor weinig geld. Alleen als kleine aantekening voor een schaal van 25 euro misschien wat meer sojasaus? Ga zo door!!

Reactie van Kofu Sushi

Super leuk om te lezen dat u het lekker vond Clarissa. We zullen er volgende keer in de toekomst beter op letten dank je wel voor de tip!

Michel
19 april 2021

Top service en lekkere sushi,

Reactie van Kofu Sushi

Super leuk dat je een review achterlaat, Michel. Het word door ons zeer gewaardeerd. We hopen je nog veel vaker deze service en kwaliteit te kunnen verlenen.

Post
19 april 2021

Prima Sushi, op afgesproken tijdstip klaar en vriendelijke mensen. 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Kofu Sushi

Team kofu vindt het heel leuk om te lezen dat u het lekker vond, en we hopen u in de toekomst vaker te mogen blij maken met onze sushi.

Jan van Veen
19 april 2021

Onze vaste sushi restaurant, met altijd de lekkerste sushi! Bezorging altijd netjes op tijd op Urk en super verse en heerlijke sushi. Wij zijn altijd tevreden!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Kofu Sushi

Heel fijn om te horen, Jan Dat u het lekker vond. En we hopen natuurlijk dat we u wat vaker mogen serveren.

Afke Huizinga
18 april 2021

Heerlijke sushi, goede prijs kwaliteit. Stokjes en soja zit gratis bij de bestelling. Vriendelijke bezorger. Helemaal top!

Reactie van Kofu Sushi

Wij vinden het hartstikke fijn om te lezen dat u het lekker vind, en we hopen dat we u in de toekomst vaker mogen blij maken met onze heerlijke sushi.

Mark
18 april 2021

Goede service 👍🏻

Reactie van Kofu Sushi

Wij als kofu vinden het heel leuk om te lezen En we willen u bedanken voor de reactie.

Charlotte
17 april 2021

Heerlijk gegeten, mooie kwaliteit! Gewoon TOP!!

Reactie van Kofu Sushi

wij als kofu sushi vinden het heel fijn om te horen dat u het lekker vond. En we hopen u later in de toekomst nog vaker te mogen helpen.

Kevin Pier
17 april 2021

Zeer lekkere sushi, daarom hier nu voor de derde keer besteld. Ondanks aangegeven tijdstip waren ze een half uur later. Hier niks over gezegd en lekker van het eten genoten omdat we ruim hadden besteld. Anderhalf uur later, na acht uur ging de deurbel. De bezorger van Kofu Sushi stond voor de deur, vertelde het verhaal dat ze te laat hadden bezorgd en bood ons een gratis sushi box aan als excuus. Erg fijn en zeer gewaardeerd!! Vooral gezien wij een verjaardag vierden thuis en de sushi nu onder goede recensie wordt opgegeten met de gasten 😁

Truus de Leeuw
17 april 2021

Wij zijn fan van Kofu, altijd heerlijk !!

Reactie van Kofu Sushi

fijn om te horen Truus. We hopen dat we u later in de toekomst nog vaak mogen helpen.

Erika
16 april 2021

Super vers en heel erg lekker!! Keurige bezorging, mooi op tijd.

Reactie van Kofu Sushi

Super leuk om te horen, Erika. Fijn om te lezen dat u het lekker vond. En we hopen u natuurlijk in de toekomst vaker te mogen helpen!

Alie
16 april 2021

Het was HEERLIJK. en ook nog een leuke verrassing er bij voor mijn verjaardag. TOP. een dikke TIEN.

Reactie van Kofu Sushi

Heel fijn om te zien dat u het lekker vond. Wij zijn als kofu sushi heel blij om te lezen dat u de service goed vond, en de kleine verrassing die er bij zat. We hopen u natuurlijk later in de toekomst vaker te mogen helpen!

Hans Nentjes
16 april 2021

Wederom van een uitmuntende kwaliteit. Heel blij met jullie!

Reactie van Kofu Sushi

Heel leuk om dit zo te lezen, Hans. En we hopen u natuurlijk in de toekomst nog eens te kunnen serveren.

Klaas de Wit
15 april 2021

Super kwaliteit, snelle bezorging, vriendelijk personeel gewoon Top!

Reactie van Kofu Sushi

Heel leuk om te lezen Klaas, wij al kofu sushi team vinden het heel leuk om te horen dat u onze service zo fijn vind. Wij hopen u in de toekomst vaker te mogen helpen.

John
13 april 2021

Top kwaliteit sush en service!

Reactie van Kofu Sushi

Heel leuk om te lezen, John. En we vinden het fijn om te horen dat u onze service goed vind. We hopen u natuurlijk later in de toekomst vaker en beter te helpen.

Katja
13 april 2021
Linda Bosma
11 april 2021

Snelle bezorging en de sushi was erg lekker!!

Reactie van Kofu Sushi

Super fijn dat je een reactie achterlaat Linda. Wij hopen je deze services en kwaliteit te kunnen blijven verlenen.

Ilse van Beek
11 april 2021

Was weer helemaal top!

Reactie van Kofu Sushi

Hartsikke fijn om te lezen, Ilse. wij als Kofu shushi team proberen natuurlijk altijd onze best te doen om u tevreden te houden als klanten.

RiaTan
10 april 2021

Lekker hoor! Ik kan hier zooo van genieten...Snel weer!

Reactie van Kofu Sushi

Super fijn om te horen Ria Tan. We hopen u in de toekomst vaker te mogen helpen.

R Woord
10 april 2021

Niet alleen de sushi is op en top, qua smaak en versheid... Maar de service, de vriendelijkheid van deze toppers is geweldig! Ze zetten net een stap of 10 verder dan de rest en dat maakt hun sushi onbetaalbaar! Het zijn toppers 👌🏽👍🏽

Reactie van Kofu Sushi

fijn om te horen dat u het zo lekker vind. We hopen u in de toekomst nog vaker te kunnen helpen.

Caya
9 april 2021

Topperss van kofu sushi ! En snel en op tijd geleverd! Sushi kwaliteit dikke 10 !

Reactie van Kofu Sushi

Hartstikke fijn om te horen! Caya. We hopen je nog veel vaker te kunnen helpen.

Familie Loosman
7 april 2021

Super lekker, super goeie service. Gewoon top!

Reactie van Kofu Sushi

Super fijn om te lezen dat alles naar wens was. Wij hopen jullie nog veel vaker tevreden te kunnen stellen.

Gerda Van Beek
6 april 2021

Altijd lekker! Vriendelijk personeel

Reactie van Kofu Sushi

Fijn dat te lezen Gerda. Wij stellen het zeer op prijs dat je een review hebt achtergelaten. Wij hopen dat het je nog veel vaker zal smaken.

Tessa
5 april 2021

De bezorger was erg vriendelijk! En de sushi was super

Reactie van Kofu Sushi

Wat leuk dat onze service en sushi goed bij je is gevallen Tessa. Tot de volgende keer.

Wierda
5 april 2021

Top service! Bakje was tijdens bezorgen los gegaan dus het lag er niet netjes in en lag wat los in de zak. Bezorgen wou t meenemen en nieuwe halen. Hebben t aangenomen want zo erg was t nou ook weer niet. Binnen een half uur stond hij, volgens afspraak, met een bakje extra sushi voor de deur. En niet met 1 maar met 2 rollen! Top! En weer heerlijk gegeten 👍🏻

Reactie van Kofu Sushi

Service en kwaliteit daar staat kofu sushi voor. Fijn dat het u ook is opgevallen. Hopelijk tot snel.

Anouk
5 april 2021

Was weer heerlijk! Had gevraagd om sushi te laten bezorgen om 18.00. De bezorger was er om 18.04, verontschuldigde zich omdat hij ‘laat’ was. Helemaal niet nodig natuurlijk want 4 minuten vind ik niks, maar wel heel erg vriendelijk! Voor mij niks anders dan Kofu!

Reactie van Kofu Sushi

Daar zijn we blij mee Anouk. Super fijn om te lezen dat je onze service waardeert. Wij proberen altijd ons uiterste best te doen om alles op tijd bij onze lieve klanten te krijgen. Wij hopen je snel weer blij te kunnen maken met onze sushi.

Tamara
5 april 2021
Truus
5 april 2021

Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Kofu Sushi

Bedankt voor uw review. Het wordt heel erg gewaardeerd door ons.

Mike
5 april 2021

Het was weer top🤙

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Kofu Sushi

Fijn dat een van onze vaste klanten weer lekker heeft gegeten. Tot de volgende bestelling Mike.

Carla
5 april 2021
Vince
4 april 2021

Was weer een toppertje jongens. De werkplek is netjes en op orde. Alles is schoon. De werknemers zijn enthousiast en vriendelijk. En het resultaat was een heerlijke maaltijd bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Kofu Sushi

Wat super om te lezen dat u er zo een goeie ervaring aan hebt overgehouden. Wij zijn blij dat alles heeft gesmaakt. Natuurlijk hopen wij u snel weer te voorzien van onze heerlijke sushi gerechten.

Marco Van olst
4 april 2021

Snelle service, lekker en goed. Zelfs met het drukke Pasen goede service en kwaliteit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Kofu Sushi

Service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vandaal. Wij hopen u nog veel vaker tevreden te kunnen stellen.

Beau Juffermans
4 april 2021

Was erg lekker

Reactie van Kofu Sushi

Leuk om te lezen dat alles naar wens was Beau. Jij bent onderdeel van ons succes, Want jij doet altijd super goed je best. Tot snel collega.

Stuuy
4 april 2021
Bas
3 april 2021
Diederik
2 april 2021

Makkelijk bestelsysteem, bestelling stond klaar op het afgesproken tijdstip, erg vriendelijke heren achter de counter. Dikke aanrader en tot de volgende keer !

Reactie van Kofu Sushi

Tot de volgende keer Diederik. Wij staan altijd voor je klaar met een brede glimlach.

Anoniem
2 april 2021
Caya
2 april 2021

Echt heerlijk zoals altijd 🥰

Reactie van Kofu Sushi

Super fijn dat je een een reactie achterlaat Caya, Wij stellen dat zeer op prijs en hopen je vaker tevreden te kunnen stellen.

Wendy
1 april 2021

Sushi was zeer lekker! Precies op tijd bezorgd. Binnenkort een nieuwe bestelling! En bedankt voor de Fish Pun!

Reactie van Kofu Sushi

Super leuk dat je om een Fish Pun vroeg Wendy. Wij hopen je nog veel vaker een leuke Fish Pun te kunnen sturen.

Silvia
31 maart 2021

Opnieuw weer heerlijk gegeten ❤

Reactie van Kofu Sushi

Daar zijn we blij mee Silvia. Bedankt dat je ons het vertrouwen geeft en bij ons besteld.

Andrea de Groot
31 maart 2021

Als je twijfelt, niet doen, gewoon bestellen. Heerlijke verse sushi met aandacht bereid iedere keer weer. Ik kreeg extra’s erbij dat zeer gewaardeerd word en ze zijn stuk voor stuk onwijs klantvriendelijk. Dank jullie team Kofu Sushi❤️

Reactie van Kofu Sushi

Wauw wat een lieve review heb je achtergelaten Andrea. Het tovert oprecht een grote glimlach op onze gezicht, hier doen we het voor. Onze klanten zijn de beste en wij hopen dat je nog veel vaker van onze sushi kunt gaan genieten. Tot snel.

Delano Stegeman
30 maart 2021

Perfecte sushi! Optijd en goed contact bij opmerkingen of vragen! Bedankt voor de cadeau’s toppers!

Reactie van Kofu Sushi

Fijn om te lezen dat alles naar wens was Delano. Die hebben jullie verdient. Hopelijk tot snel.

Noëlle Brands
29 maart 2021

heerlijk, smaakte naar meer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Kofu Sushi

Hartstikke bedankt. We zijn blij dat je er van genoten hebt.

Sharon
28 maart 2021

1 woord: Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Kofu Sushi

Wij zijn blij dat alles naar wens is geweest Sharon. Bedankt voor het plaatsen van een review.

Astrid
28 maart 2021

Heerlijk en vers eten en een geweldige service!! Eten wordt op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Kofu Sushi

Super fijn om te lezen dat het heeft gesmaakt Astrid, wij doen ons best om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Jaap
28 maart 2021

Het ziet er heerlijk uit en ook heerlijk gesmaakt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Kofu Sushi

Super bedankt Jaap. jouw review stellen wij zeer op prijs.

Lidia
28 maart 2021

Snel bezorgd en tis gewoon heerlijk

Reactie van Kofu Sushi

Wij zijn blij dat je ervan hebt kunnen genieten Lidia.

Olsen
27 maart 2021
Yvon faber
26 maart 2021

Echt zo super !!!!

Reactie van Kofu Sushi

super fijn dat van je te horen Yvon, Wij hopen je nog veel vaker tevreden te kunnen stellen!

Annemiek
26 maart 2021

Weer heerlijk genoten van het eten. En ondanks mijn eigen fout door 1 cijfer verkeerd in te typen van mijn huisnummer kon de bezorger mijn huis niet vinden, waren ze bezorgd of mijn eten niet koud was geworden. Want anders stuurden ze wel een nieuwe. Het eten was niet koud en wij hoefden geen nieuwe maar het aanbod was natuurlijk wel heel tof! Wij willen niks anders meer dan eten van Kofu.

Reactie van Kofu Sushi

Wat een ontzettend lieve review heb je achtergelaten Annemiek. Wij doen dag in dag uit ons uiterste best om onze kofulovers de beste mogelijke service en kwaliteit te bieden. Wij hopen je daarom nog veel vaker tevreden te kunnen stellen.

Saloua
26 maart 2021

Het eten was heerlijk! Personeel is enthousiast! Goede service en snelle bezorging.

Reactie van Kofu Sushi

Super fijn zo een leuke review te mogen lezen van onze vaste klant. Wij hopen jou altijd deze service en kwaliteit te kunnen bieden, En met een brede glimlach jou van dienst kunnen zijn.

Hielke Schoonewelle
26 maart 2021

Gewoon zo door gaan......

Reactie van Kofu Sushi

Wij doen ons uiterste best en wij hopen u nog veel vaker tevreden te kunnen stellen.

C. Engel
25 maart 2021

Erg lekker! 😋

Reactie van Kofu Sushi

Daar zijn we blij mee meneer/mevrouw Engel. Wij hopen dat u er nog veel vaker van zult kunnen genieten.

Mulham Darwiish
25 maart 2021

Zoals altijd weer heerlijk! 👍🏼

Reactie van Kofu Sushi

Fijn dat van u te lezen meneer Darwiish, Wij doen elke dag ons uiterste best om onze lieve klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Fijn dat het ook door u word opgemerkt.

J. De Boer
24 maart 2021

Heerlijk eten en snelle bezorging

Reactie van Kofu Sushi

Daar zijn we blij mee Johanna. Wij hopen je nog veel vaker tevreden te kunnen stellen. Tot de volgende keer.

Henk
22 maart 2021

Was weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Kofu Sushi

Hartstikke bedankt Henk. Wij stellen het zeer op prijs dat uw een berichtje achterlaat.

Tineke de boer
21 maart 2021

Het was wederom heerlijk

Reactie van Kofu Sushi

Super leuk om te horen Tineke, Wij als kofu sushi team vinden het heel leuk om te lezen dat uw het lekker vond!

Amy
20 maart 2021

Vriendelijke bediening, verse sushi prima smaken, blij een goede sushi bar te hebben gevonden

Reactie van Kofu Sushi

Super leuk om te horen, Amy. Wij als kofu sushi team vinden het heel leuk om te lezen dat uw het lekker vond!

Anouk
20 maart 2021

Zoals altijd top!

Milana
20 maart 2021

Hele lekkere sushi en het werd snel bezorgd :)

Tineke de boer
20 maart 2021

Het was weer heerlijk

Truus
20 maart 2021

Heerlijke sushi, lekker vers. Bezorging is keurig op tijd ! Top

Susana
19 maart 2021
Aa
18 maart 2021

Snel en lekker. Sushi mag wel wat strakker worden gerold. Smaak is prima.

M
18 maart 2021

Erg lekker, zeker een aanrader!

Sander van Dijk
18 maart 2021

Top restaurant! Beleefde mensen, goed eten, ik kom zeker nog een keer langs!

Kapitein
15 maart 2021

De sushi was oprecht heerlijk en over duidelijk mega vers! Medewerkers waren hartstikke vriendelijk zowel telefonisch als de bezorger. We hebben er echt van genoten, zeker voor herhaling vatbaar! Omdat het mijn eerste bestelling was zijn we heel vriendelijk opgebeld en is er een extra gratis sushi mee gegeven! Klantvriendelijkheid en het eten krijgen een dikke 10!! Wij komen zeker terug! 😍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

fam. Bos
14 maart 2021

de dragon waren echt koud. had het idee dat ze al half in de middag waren gemaakt. verder heerlijk gegeten!

Snoek
14 maart 2021

Wederom weer heerlijk. Beste sushi van Emmeloord, Urk en omstreken. Bestel graag bij Kofu Sushi vriendelijk personeel. En snel geleverd!

Niels
13 maart 2021

Team Kofu Sushi, voor mijn verjaardag weer heerlijk sushi gegeten en bedankt voor het presentje!

Deal
13 maart 2021

Vriendelijk personeel, efficiënt, hygiënisch, prijs kwaliteit komt goed over, goede website

C. Engel
13 maart 2021

Vers, lekker, en vooral vriendelijke en persoonlijke service. Een aanrader! Top!

Apb
12 maart 2021
Jantien Stoelwinder
12 maart 2021

Aller lekkerste sushi! Weer genoten .

Berndt
12 maart 2021

Uitstekende kwaliteit

Regina
11 maart 2021

Heerlijk gegeten

Mieke
8 maart 2021

Top afsluiter van het weekend!!! Heerlijke sushi, die ook erg mooi gepresenteerd wordt! Deze mensen hebben passie voor hun werk, dat zie je en dat proef je!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Kofu Sushi

Wauw wat een leuke review Mieke. Het wordt door ons heel erg gewaardeerd. Wij vinden het altijd fijn zulke fantastische reviews te mogen lezen. Wij hopen u deze service en kwaliteit te kunnen blijven verlenen.

De Lange
8 maart 2021

Gewoon goed! Frisse vis, goede producten en verschillende smaken samen in goede verhouding, tenzij je spicy producten kiest.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Kofu Sushi

Super leuk dat u een reactie achterlaat meneer/mevrouw de Lange. We zijn blij dat het u heeft gesmaakt. De spicy gerechten die wij aanbieden in onze boxen kunt u altijd vervangen voor een ander gerecht. Mocht u daar nog vragen over hebben kunt u ons bereiken op het telefoonnummer: 0527-785854.

Noëlle
7 maart 2021

Was voortreffelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Kofu Sushi

Daar zijn we blij mee. We hopen dat je er nog veel vaker van kunt genieten.

Saloua
7 maart 2021

Toppers!! Het was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Kofu Sushi

Hartstikke bedankt Saloua. We zijn blij dat je er van genoten hebt.

Albert
7 maart 2021
John
6 maart 2021

Heerlijk bedankt !!!! En mooi op tijd!!

Reactie van Kofu Sushi

Fijn dat alles naar wens is geweest John. Kofu sushi staat voor service en kwaliteit. Leuk dat het jou ook opgevallen.

Yvonne
5 maart 2021

5 sterren

Reactie van Kofu Sushi

Yes daar doen we het voor. Super bedankt voor jouw beoordeling Yvonne.

Nora
4 maart 2021

Hoe ik de deksel eraf haalde rook ik al hoe vers het was 😍 heel mooi gepresenteerd en super lekker. Ik kan eerlijk zeggen dat dit de lekkerste sushi was hoor, ik ben bij deze vaste klant

Reactie van Kofu Sushi

Daar zijn wij super blij mee Nora. Wij hopen jou in de toekomst nog veel vaker blij te kunnen maken. Jouw positieve review word heel erg gewaardeerd door ons, bedankt daarvoor.

Y. Hakvoort
4 maart 2021

Het was heerlijk de kofu vip box. Keurig op tijd geleverd.

Reactie van Kofu Sushi

Super fijn om te horen Y.Hakvoort. Laten wij dit goeie werk voortzetten en u nog veel vaker tevreden stellen. Super bedankt voor uw positieve beoordeling.

De Lange
2 maart 2021

Gewoon goed, zoals het zijn moet!

Reactie van Kofu Sushi

Wij zijn zeer vereerd omdat van u te mogen vernemen meneer/mevrouw de Lange. Wij danken u voor uw positieve beoordeling.

IJzerman
2 maart 2021
van Epen
1 maart 2021

Goed op de hoogte gehouden wanneer we de shushi zouden krijgen. Sushi was vers en erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Kofu Sushi

Wij zijn blij dat alles naar wens is geweest. Bedankt voor het plaatsen van een review.

Yvonne
1 maart 2021

Eerlijk .... we vonden dat er weing smaak explosies waren het was wel vers. Bedankt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Kofu Sushi

Super bedankt voor uw goud eerlijke review Yvonne. Wij zullen het zeker meenemen in onze ontwikkeling, Al raden wij u wel aan om eens de specials te proberen. Onze culinaire specials zorgen er werkelijk waar voor het ultieme smaakgenot.

Paul
28 februari 2021

Sushi was wederom heerlijk. Bestelling was niet compleet, werd keurig nageleverd en nog wat extra ook. Super service👍👍👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Kofu Sushi

Service en kwaliteit dat staat hoog in het vandaal bij Kofu sushi. Wij zijn blij dat het ook door jou word opgemerkt Paul. Bedankt voor je positieve review, tot snel.

Van der heijden
28 februari 2021

Sushi was heerlijk maar 4x frisdrank stond wel op de bon maar is niet meegeleverd. Helaas te laat gezien, bezorger was al weer weg.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Kofu Sushi

Onze welgemeende excuses meneer/mevrouw van der Heijden. Wij zullen er voortaan beter op letten. Gelukkig heeft mijn collega u gesproken en zijn we samen tot een prima oplossing gekomen. Fijn dat we u toch nog met een brede glimlach van beide kanten van dienst konden zijn. Tot de volgende keer.

Anna Kapitein
28 februari 2021

Super!

Reactie van Kofu Sushi

Bedankt voor uw positieve feedback.

Bakker
27 februari 2021

Voor het eerst sushi gegeten , ik kreeg bij het afhalen een stukje om te proeven, het was heerlijk! Super service.. ik ga zoiezo nu vaker sushi bestellen 😁 alles was super vers.

Reactie van Kofu Sushi

Onze gasten worden met alle liefde bij ons verwelkomt. Wij zorgen dan graag voor een brede glimlach op onze lieve Kofu-lovers. Wij zijn daarom zeer vereerd dat wij u ook tevreden hebben kunnen stellen meneer/mevrouw Bakker.

Lubje
27 februari 2021

Zeer goed bevallen en een snelle bezorging in Lemmer! Bezorger was erg vriendelijk.

Nentjes
26 februari 2021

Top sushi!

Reactie van Kofu Sushi

Fijn om dat te lezen van een van onze vaste klanten. We hopen jullie nog veel vaker tevreden te kunnen stellen.

Emmelie Loosman
26 februari 2021

Lekkere sushi, snel, vriendelijk gewoon top👍

Reactie van Kofu Sushi

Super fijn om te lezen dat je heerlijk van onze sushi heeft genoten Emmelie. Wij hopen je deze service en kwaliteit te kunnen blijven bieden.

Regina
22 februari 2021

Het was weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Kofu Sushi

Fijn omdat te lezen Regina. Wij hopen deze lijn door te trekken, om u zo nog veel vaker tevreden te kunnen stellen.

Mirjam
21 februari 2021

Super lekker gegeten!

Reactie van Kofu Sushi

Kofu sushi is blij dat u heerlijk heeft gegeten. Wij hopen dat we u bij uw volgende bestelling dezelfde service en kwaliteit kunnen bieden.

Wilma
21 februari 2021

We hebben weer intens genoten. Super snelle service en verse producten. We bestellen gauw weer

Reactie van Kofu Sushi

Wat een leuke review heeft u achtergelaten. Wij zullen elke dag ons best blijven doen om u de best mogelijke service en kwaliteit te verlenen.

Leonie van Urk
21 februari 2021

Wat hebben wij heerlijk gegeten. Alles wat besteld was overtrof letterlijk al mijn verwachtingen. Super snel bezorgd op Urk. Erg bedankt voor de heerlijke sushi 🥰 Kofu Sushi staat op geslagen als favoriet.

Reactie van Kofu Sushi

Super fijn om te lezen dat alles naar wens is geweest. Team kofu sushi is blij dat u van onze sushi hebt kunnen genieten. Wij hopen u nog veel vaker te mogen ontvangen, en net zo tevreden te kunnen stellen.

Roos de Wit
20 februari 2021

Fantastisch goed geholpen om de bestelling te kunnen plaatsen op basis van aantal personen. Het was heerlijk en van top kwaliteit. Jong en oud hebben héérlijk gesmuld van goede verse sushi. Variatie was goed en bij de bestelling éxtra sausjes en drinken gekregen. Ontzettend lief van jullie Toppers van Kofu Sushi! Handgeschreven kaart voor de jarige job is ontzettend leuk gedaan. Wij gaan zeer zeker weer bestellen bij jullie. Bedankt voor de goede service 👌👌👌 Groetjes de moeder van Anna😘

Reactie van Kofu Sushi

Fijn om zulke leuke berichtjes te lezen van onze super klanten. Wij zijn jullie dankbaar. Wij hopen je nog veel vaker zo tevreden te kunnen stellen Roos.

Klaas Bakker
20 februari 2021

Wat was de sushi lekker. We hebben heerlijk genoten met ze alle! Bedankt Kofu Sushi

Reactie van Kofu Sushi

We zijn super blij dat u tevreden bent. Wij streven ernaar om ons te blijven ontwikkelen en op die manier u als klant een top ervaring te kunnen geven met onze sushi en service.

Marina Kerkhof
20 februari 2021

Voor het eerst bij me vriendin sushi gegeten van Kofu Sushi ik vond het super vers en heerlijk, graag bezorgen in Deventer 😉😂.

Reactie van Kofu Sushi

Service, kwaliteit en onze kofu-lovers met een glimlach de deur weer uit laten gaan, daar staat kofu sushi voor. Wij vinden het geweldig dat het u ook is opgevallen Marina.

yvet
20 februari 2021

TOP!

Reactie van Kofu Sushi

Wij zijn blij dat je ervan hebt kunnen genieten Yvet.

Roos
19 februari 2021

Lekkere sushi en super snelle service

Reactie van Kofu Sushi

Wat een leuke review heeft u achtergelaten. Wij zullen elke dag ons best blijven doen om u de best mogelijke service en kwaliteit te verlenen.

J an in
17 februari 2021

Leuk bezorgt ook blankenham aanrader en lekkere sushi

Reactie van Kofu Sushi

Leuk dat je een review achterlaat. Het wordt zeer gewaardeerd door ons. Wij hopen je nog veel vaker blij te kunnen maken met onze heerlijke sushi gerechten.

J. Kramer
17 februari 2021

We hebben weer heerlijke sushi gegeten net als altijd. Een aantal weken geleden 1 keer bij een andere aanbieder besteld maar was echt lang niet zo goed!! Bezorging was netjes en op tijd op Urk.

Reactie van Kofu Sushi

Super fijn om te lezen dat alles naar wens is geweest. Team kofu sushi is blij dat u van onze sushi hebt kunnen genieten. Wij hopen u nog veel vaker te mogen ontvangen, en net zo tevreden te kunnen stellen.

Kevin
15 februari 2021

Lekkere sushi, gewoon sushi zoals je het verwacht van sushi. Met twee personen hadden we twee keer de Edamame soja bonen en de Sushi box 2p. We vinden de bonen erg lekker en de sushi komt geleverd met soja, zoete soja, gember en wasabi. Meer dan genoeg soja geleverd:) Helemaal tevreden en zeker aan te raden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Kofu Sushi

Super fijn om te lezen dat alles naar wens is geweest. Team kofu sushi is blij dat u van onze sushi hebt kunnen genieten. Wij hopen u nog veel vaker te mogen ontvangen, en net zo tevreden te kunnen stellen.

Sam
15 februari 2021

De bezorger was stipt op tijd, en de kwaliteit was perfect. Heel vers, goede rijst, alles goed op smaak. Voor herhaling vatbaar. De Valentijns box was echt een mooie verassing met een lief beertje erbij.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Kofu Sushi

Super fijn om te lezen dat alles naar wens is geweest. Team kofu sushi is blij dat u van onze sushi hebt kunnen genieten. Wij hopen u nog veel vaker te mogen ontvangen, en net zo tevreden te kunnen stellen.

Monique Keiser
13 februari 2021

(Ik probeerde een 4.5 in te vullen maar dat lukte niet.) Mijn eerste keer en ik heb genoten! Enige kleine minpuntje was de nori van de maki, die vond ik een beetje taai. Maar de rest was top. Ik kom zeker terug.

Reactie van Kofu Sushi

Leuk dat je een review achterlaat. Het wordt zeer gewaardeerd door ons. Onze welgemeende excuses. Om zulke foutjes te voorkomen zullen wij voortaan extra op onze hoede zijn.

A de boer
13 februari 2021
Meindert
13 februari 2021

Lekkere sushi en ook specials waren lekker. Niks op aan te merken 👍

Reactie van Kofu Sushi

Wij zijn blij dat je ervan hebt kunnen genieten Meindert.

Carina kramer
13 februari 2021

Enorm verse sushi , echt heerlijk

Reactie van Kofu Sushi

Leuk dat je een review achterlaat. Het wordt zeer gewaardeerd door ons. Wij hopen je nog veel vaker blij te kunnen maken met onze heerlijke sushi gerechten.

Willeke Romkes
13 februari 2021

Was lekker

Reactie van Kofu Sushi

Leuk dat je een review achterlaat. Het wordt zeer gewaardeerd door ons. Wij hopen je nog veel vaker blij te kunnen maken met onze heerlijke sushi gerechten.

Peters
12 februari 2021

Super netjes verzorgd en erg lekker. Echte aanrader om bij hun te bestellen. Ook de medewerkers heel erg vriendin. Top heren ga zo door. 👍👍😀

Reactie van Kofu Sushi

Leuk dat je een review achterlaat. Het wordt zeer gewaardeerd door ons. Wij hopen je nog veel vaker blij te kunnen maken met onze heerlijke sushi gerechten.

Marjolein jordens
12 februari 2021

Erg lekkere sushi! En goede service was onze eerste keer we bestellen zeker vaker !

Reactie van Kofu Sushi

Wat een leuke review heeft u achtergelaten. Wij zullen elke dag ons best blijven doen om u de best mogelijke service en kwaliteit te verlenen.

Damian van Dijk
10 februari 2021

Was weer heerlijk! 🥳

Reactie van Kofu Sushi

Wij zijn blij dat je ervan hebt kunnen genieten Damian.

Hand
10 februari 2021

Genoten van een heerlijke poke bowl. En leuk om mijn oud-leerling Brahim weer eens te zien en te spreken. Succes met jullie ondermening!

Reactie van Kofu Sushi

Super fijn om te lezen dat het heeft gesmaakt, meneer van der Hurk. Het was inderdaad super leuk om u weer eens gesproken te hebben. Ik hoop dat u nog veel vaker kunt genieten van onze heerlijke gerechtjes.

janine bakker
10 februari 2021
Yvonne
9 februari 2021

Het was super lekker. De Dragon roll blijft mijn favoriet , heerlijk! Bedankt maar weer

Reactie van Kofu Sushi

Leuk dat je een review achterlaat Yvonne. Het wordt zeer gewaardeerd door ons. Wij hopen je nog veel vaker blij te kunnen maken met onze heerlijke sushi gerechten.

Sissa
8 februari 2021

Het was heerlijk vers en de bezorger had me sushi super netjes bezorgt ( in de koude sneeuw) zoals hij dat aangegeven had door de telefoon. me complimenten👌🏼

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Kofu Sushi

Super fijn dat te lezen Sissa. Onze klanten de beste mogelijke service en kwaliteit bieden, daar staat kofu sushi voor. Ongeacht het weer zorgen wij ervoor dat al onze klanten kunnen blijven genieten van onze heerlijke gerechtjes.

Ronald
7 februari 2021

Heerlijke sushi die we nergens anders zo kunnen krijgen als bij jullie. Blijf zo door gaan toppers, tot volgende week!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Kofu Sushi

Wat een leuke review heeft u achtergelaten. Wij zullen elke dag ons best blijven doen om u de best mogelijke service en kwaliteit te verlenen.

Patricia
7 februari 2021
Koffeman
6 februari 2021
Ras
6 februari 2021

Het was weer heerlijk, maar helaas geen wasabi, geen soja, geen stokjes toch wel lastig eten en jammer.

Reactie van Kofu Sushi

Onze welgemeende excuses meneer/mevrouw Ras. Om zulke foutjes te voorkomen zullen wij voortaan extra op onze hoede zijn.

Ali Zorlu
6 februari 2021
Mel
5 februari 2021

Super lekkere sushi’s en ontzettend snel klaar! We hebben afgehaald op een vrijdagavond en met een halfuurtje stond het al voor ons klaar 🥳.

Reactie van Kofu Sushi

Super fijn om te lezen dat alles naar wens is geweest. Team kofu sushi is blij dat u van onze sushi hebt kunnen genieten. Wij hopen u nog veel vaker te mogen ontvangen, en net zo tevreden te kunnen stellen.

Peters
5 februari 2021

Netjes verzorgd meegekregen. Smakelijk goede kwaliteit. Echt een aanrader om hier wat te halen. En keurig op tijd klaar. Top👍😀

Reactie van Kofu Sushi

Service, kwaliteit en onze kofu-lovers met een glimlach de deur weer uit laten gaan, daar staat kofu sushi voor. Wij vinden het geweldig dat het u ook is opgevallen meneer/mevrouw Peters.

Rob
4 februari 2021

Heerlijk gegeten

Reactie van Kofu Sushi

Daar zijn we blij mee Rob. Leuk dat je een review achter hebt gelaten.

Saloua
4 februari 2021

Het was heerlijk

Reactie van Kofu Sushi

Super leuk dat je een reactie achterlaat Saloua. Wij hopen dat je er nog veel vaker van kunt genieten.

Paul
3 februari 2021

wederom uitzonderlijk lekkere, verse sushi gegeten. was echt weer top, absolute aanrader.

Reactie van Kofu Sushi

Fijn om zulke leuke berichtjes te lezen van onze super klanten. Wij zijn jullie dankbaar. Wij hopen je nog veel vaker zo tevreden te kunnen stellen Paul.

Loosman
2 februari 2021

Heerlijke sushi, snelle bezorging, goede klantenservice. Kortom: vaste klant 🎉 Kofu Sushi onderscheid zich in positieve zin duidelijk van de rest!

Reactie van Kofu Sushi

Super fijn om te horen meneer/mevrouw Loosman. Het doet ons altijd goed zulke leuke en positieve reviews te lezen. Hierdoor proberen wij nog meer ons best te doen voor onze kofu-lovers.

Regina
2 februari 2021

Heerlijk gegeten!

Reactie van Kofu Sushi

Fijn om te horen Regina. Hartelijke bedankt voor uw review.

Lidia
1 februari 2021

Snel bezorgd het was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Kofu Sushi

Fijn omdat te lezen Lidia. Wij hopen deze lijn door te trekken, om u zo nog veel vaker tevreden te kunnen stellen.

Sharon
1 februari 2021

Het was weer heerlijk😍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Kofu Sushi

Super bedankt voor je positieve review Sharon. Het wordt heel erg gewaardeerd. Wij hopen dat we je veel vaker tevreden kunnen stellen.

Noëlle
31 januari 2021

was voortreffelijk, voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Kofu Sushi

Daar zijn we blij mee Noëlle. Wij hopen dat je nog veel vaker van onze sushi mag genieten.

GS
31 januari 2021

De familiebox was fantastisch lekker. Enthousiast en vriendelijk personeel!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Kofu Sushi

Service en kwaliteit staan bij ons zeer hoog in het vandaal. Fijn om te lezen dat het u ook is opgevallen. Wij hopen u nog veel vaker tevreden te kunnen stellen.

Mathilda
31 januari 2021

Heerlijk en zo makkelijk lekker thuis laten bezorgen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Kofu Sushi

Fijn om te lezen dat het heeft gesmaakt Mathilda.

Yvonne
31 januari 2021

Het was weer fantastisch!!

Reactie van Kofu Sushi

Hartstikke bedankt dat je ons zo goed hebt beoordeeld Yvonne. Wij blijven ons 100% inzetten zodat onze kofu-lovers de beste kwaliteit en service blijven krijgen.

Janneke Baarssen
31 januari 2021

Het was heerlijk! We gaan hier vaker bestellen! Thanks 😊

Reactie van Kofu Sushi

Kofu sushi is blij dat u heerlijk heeft gegeten mevrouw Baarssen. Wij hopen dat we u bij uw volgende bestelling dezelfde service en kwaliteit kunnen bieden.

F. Snoek
31 januari 2021

Wat hebben wij heerlijk gegeten. @Kofu Sushi jullie zijn echte toppers! Keurig op tijd bezorgd op Urk en het was echt super lekker en vers! Voor ons de lekkerste sushi in deze regio.

Reactie van Kofu Sushi

Wat een ontzettend leuke review heeft u achtergelaten meneer/mevrouw Snoek. Wij raken hier super gemotiveerd van. Wij hopen dat we u deze service en kwaliteit kunnen blijven verlenen.

Mieke
30 januari 2021

Wederom top! Verse producten waardoor de sushi heerlijk smaakt! Ook bezorging keurig op tijd en vriendelijk!

Reactie van Kofu Sushi

Super motiverende woorden Mieke. Dit soort berichtjes geeft ons extra energie om al onze klanten met een glimlach en voldaan gevoel achter te laten.

Nienke Bok
30 januari 2021

Een heeeel vriendelijk ontvangst vind ik heel belangrijk haha Sushi was heerlijk Ook kreeg ik tips over hun app ik ga hem snel installeren en ik hou jullie Instagram in de gaten voor leuke acties Het was top gr nienke

Reactie van Kofu Sushi

We zijn blij dat je het zo fijn hebt ervaren. Hou ons inderdaad goed in de gaten. Er gaan namelijk super veel leuke acties en give away's komen. Mist het niet :)

Anoniem
30 januari 2021

Vriendelijk personeel. De sushi is netjes verpakt en smaakt goed. Ik kom zeker nog een keer langs.

Reactie van Kofu Sushi

Super fijn dat van u te vernemen. Wij zorgen de volgende keer weer, dat u met een voldaan gevoel terug kijkt op het bestellen bij ons.

Henny
30 januari 2021

Zoals beloofd was het weer overheerlijk

Reactie van Kofu Sushi

Dat is goed om te horen Henny. Wij blijven ons met de dag verder ontwikkelen. Wij hopen jullie zo elke keer weer te kunnen verrassen.

Henny
30 januari 2021
Gabs Kiplekker
30 januari 2021

Erg lekker en zeer vriendelijke bediening

Reactie van Kofu Sushi

Daar zijn we blij mee mevrouw Gabs. Wij ontvangen u altijd met een lach.

Vera
30 januari 2021

Het was weer genieten🥰🍣

Reactie van Kofu Sushi

Fijn om te horen Vera. Wij hopen je vaker zo tevreden te kunnen stellen.

Yvette Reisig
29 januari 2021

Wel lekker maar erg duur

Reactie van Kofu Sushi

Super fijn dat het heeft gesmaakt Yvette. Wij kunnen ons voorstellen dat sommige sushi rollen best duur kunnen zijn, Daarom raad ik u aan om ons even te bellen. Dan kunnen wij kijken welke sushi box het beste bij u past.

Bas Bossen
28 januari 2021

Was weer super lekker.!! Sushi was heerlijk bezorging was goed TOP geregeld..

Reactie van Kofu Sushi

Daar zijn we blij mee meneer Bossen. Wij waarderen het vertrouwen van u in ons. Het doet ons ook super goed dat u als vaste klanten altijd een leuke review achterlaat. Hartstikke bedankt daarvoor.

Suus
25 januari 2021

Als je hier nog nooit bent geweest en je houd van sushi MOET je hierheen! Was weer zalig, tot snel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Kofu Sushi

Super leuke review Suus. Daar zijn we je dankbaar voor.

o.cruz
24 januari 2021

Lekker en goed kwaliteit prijs verhouding. levering op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Kofu Sushi

Fijn dat te horen meneer Cruz. Kofu sushi staat voor kwaliteit en service. het doet ons goed dat het ook door u is opgevallen.

Yvet
24 januari 2021

Het was echt geweldig! De service was goed en zeer klantvriendelijk. Het eten was nog beter dan verwacht. Zelfs in Amsterdam is de sushi niet zo lekker als hier. Bedankt!

Reactie van Kofu Sushi

Wij maken alles met heel veel liefde en gebruiken daarbij alleen de beste producten. Het helpt daarnaast ook mee dat we onze eigen visbedrijf op Urk hebben. waardoor wij elke dag verse vis binnen krijgen. Echt super leuk het u ook is opgevallen. Wij hopen u snel weer van dienst te kunnen zijn met onze heerlijk sushi.

Yvonne Hartman
24 januari 2021

Al aangegeven ,de rijst in de rollen was niet gaar. Smaak is verrukkelijk!!

Reactie van Kofu Sushi

Hartstikke bedankt voor u feedback mevrouw Hartman. Gelukkig hebben wij u leuk kunnen verrassen, en kunt u toch nog met een voldaan gevoel terugkijken naar onze service en kwaliteit.

Danielle
23 januari 2021
Elza
23 januari 2021

Perfect eten Aardig

Reactie van Kofu Sushi

Super fijn om te horen Elza. Wij hopen u nog veel vaker tevreden te kunnen stellen.

Marco Van olst
23 januari 2021

Alles was heerlijk en zag er goed uit, bezorging 15minuutje Iets te vroeg maar beter te vroeg dan te laat. Zeker aanrader

Reactie van Kofu Sushi

Goed om te horen dat het heerlijk heeft gesmaakt Marco. Wij zullen er in het vervolg voor zorgen dat het op de afgesproken tijdstip bij u aankomt.

Anouk
23 januari 2021

Heerlijk zoals altijd! Bezorging was super snel!

Reactie van Kofu Sushi

Daar zijn we blij mee Anouk. Wij hopen je deze service en kwaliteit te kunnen blijven bieden.

Michelle
22 januari 2021
Sanne Jorritsma
20 januari 2021

Keurig op tijd geleverd door een zeer vriendelijke jongeman. Sushi was top en zeer smakelijk!

Reactie van Kofu Sushi

We zijn blij dat je zo een positieve ervaring hebt beleeft aan onze service en kwaliteit Sanne Jorritsma.

HQS
20 januari 2021

Top gegeten

Reactie van Kofu Sushi

Daar zijn we blij mij. Wij hopen dat we u deze service en kwaliteit altijd kunnen blijven leveren.

Noëlle
18 januari 2021

kofu poke bowl een echte aanrader, super!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Kofu Sushi

Bedankt voor uw beoordelingen Noëlle. Team kofu sushi is blij dat het heeft gesmaakt.

Antoinette
18 januari 2021

Eerste keer besteld, zeer tevreden. Hartstikke lekker. Wordt zeker binnenkort eens herhaald.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Kofu Sushi

Dat vinden wij super fijn om te horen Antoinette, wij hopen u veel vaker zo tevreden te kunnen stellen.

Kim
17 januari 2021

Hele lekkere pokebowls! Het zou al helemaal top zijn als er in de toekomst de mogelijkheid komt om zelf de pokebowl samen te stellen :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Kofu Sushi

Super fijn dat het zo heeft gesmaakt Kim. Wij gaan uw tip zeker meenemen, hopelijk kunt u dan in de toekomst uw eigen pokebowl samen stellen.

Pieter K
17 januari 2021

Goede sushi en op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Kofu Sushi

Wij hopen u deze service en kwaliteit te kunnen blijven verlenen Pieter. Het wordt door team kofu sushi zeer gewaardeerd dat u ons zo goed beoordeeld.

Izabela
17 januari 2021
Ank
17 januari 2021

Heerlijk gegeten. Prima service.

Reactie van Kofu Sushi

Daar zijn we blij mee Ank, Hopelijk kunnen wij u nog veel vaker tevreden stellen.

Jantien Stoelwinder
17 januari 2021

Super heerlijk eten altijd! Lekker vers en ziet er verzorgd uit

Reactie van Kofu Sushi

Het doet ons goed om te lezen dat je zo tevreden over ons bent Jantien. Zulke positieve reacties motiveert ons alleen maar om nog beter ons best te doen.

Janette
17 januari 2021

Voor de 2e keer sushi van Kofu besteld. Heerlijk en precies volgens afspraak bezorgd. De 1e keers sushi bij hen gehaald. We werden verwend met gratis proeven en ik ben sindsdien sushi liefhebber, wel alleen van Kofu

Reactie van Kofu Sushi

Dit tovert een glimlach op ons gezicht, super lief berichtje van je Janette. Wij gaan ons best doen om het goeie werk dat we leveren vast te houden.

Jantine Kramer
16 januari 2021

Wat hebben wij heerlijk gegeten. Het was echt top en keurig op tijd bezorgd op Urk. Verse vis proef je meteen! We zijn verliefd 🥰

Reactie van Kofu Sushi

Super fijn om te horen mevrouw Kramer. Wij zullen ons best doen om u deze service en kwaliteit te kunnen blijven verlenen.

Patricia
16 januari 2021

Was weer top!

Reactie van Kofu Sushi

Dank u wel Patricia. Fijn dat u ons zo goed hebt beoordeeld.

Jolanda
16 januari 2021

Top service, verse en heerlijke sushi 🥰

Reactie van Kofu Sushi

Super fijn om te lezen dat het heeft gesmaakt Jolanda.

K.schmidt
16 januari 2021

Ik had vandaag een slaap feestje met mijn zoontje van 3. Geen feestje zonder sushi! Het was net zoals altijd heerlijk!

Reactie van Kofu Sushi

Blij om te horen dat u er zo van hebt kunnen genieten mevrouw Schmidt. Wij gebruiken voor onze sushi's alleen top kwaliteit, en dat zorgt voor een ultieme smaaksensatie.

M&M
15 januari 2021
Nelleke
15 januari 2021

De sushi en de kip waren heerlijk! Maar vooral de vriendelijke mannen verdienen een groot compliment. Ik was een kwartier te laat, maar uit zichzelf boden ze aan om de gefrituurde garnalen opnieuw te maken... Dat is service! Absoluut een zaak om vaker te komen!!!

Reactie van Kofu Sushi

Wij proberen als restaurant zijnde onze gasten op de best mogelijke manier van dienst te zijn. Het is voor ons enorm belangrijk dat u er telkens weer heerlijk van kunt genieten. Wij waarderen u review daarom ook enorm. Wij als team raken hierdoor extra gemotiveerd door. Wij hopen u ook daarom nog veel vaker zo tevreden te stellen.

A. Piaskowska
15 januari 2021

Was niet zo Lekker als altijd deze keer heelas... niet het zelfde stukjes Groot en Klein, en rijst ook uiteenvalt . Grotjes

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Kofu Sushi

Onze welgemeende excuses meneer/mevrouw Piaskowska. Wij beloven ons best te doen om dit voortaan te voorkomen. Wij blijven ons dankzij onze gasten alleen maar verder ontwikkelen, Daar zijn we jullie hartstikke dankbaar voor.

Monica
14 januari 2021

Inmiddels al voor de derde keer sushi gegeten van Kofu. Ontzettend lekker en alles erg vers. Zeker een aanrader!

Reactie van Kofu Sushi

Wij zijn super blij dat te lezen Monica. Wij hopen dat je er nog veel vaker van kunt genieten.

janine bakker
14 januari 2021

Het is was verrukkelijk en en het zag er heel mooi uit op de schaal. Zeker voor herhaling vatbaar

Reactie van Kofu Sushi

Nou, Janine we vinden het heel fijn om te zien dat u het lekker vond. En we hopen u in de toekomst weer te kunnen serven.

Michelle
14 januari 2021

Heerlijk gegeten! Foto’s of duidelijkere omschrijving bij de boxen zou wel makkelijker zijn. Nu gekozen voor losse gerechtjes! Heerlijk gegeten!

Reactie van Kofu Sushi

Heel leuk om te lezen dat u het zo lekker vond. En we hopen dat we u later in de toekomst nog vaker mogen serven.

Kim Koffeman
13 januari 2021

Bezorging was precies op tijd. De sushi was erg lekker, de pokebowls waren uit de kunst 👌🏼

Reactie van Kofu Sushi

Geweldig om te lezen dat het heeft gesmaakt Kim. Wij hopen dat we je deze kwaliteit kunnen blijven bieden, en je natuurlijk altijd met een glimlach sushi komen brengen.

Anoniem
12 januari 2021
Hatzmann
12 januari 2021

Was super! Aardig en spontaan personeel!

Reactie van Kofu Sushi

Super fijn dat u dat zo hebt ervaren meneer/mevrouw Hatzmann. Wij ontvangen al onze gasten met een brede glimlach. Service en kwaliteit staan daarom bij ons heel hoog in het vandaal.

Ronald
11 januari 2021

Beste sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Kofu Sushi

We zijn blij zo een positieve review te krijgen van je Ronald. Wij halen enorm veel voldoening uit jullie feedback en complimentjes. Super bedankt daarvoor.

Simon
10 januari 2021

wederom genieten! Tot gauw✅

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Kofu Sushi

Tot gauw Simon. Wij gaan er dan weer een feestje van maken.

Manouk
10 januari 2021

Mijn bestelling opgehaald in de zaak zelf. Eigenaar heeft alles netjes uitgelegd hoe ze te werk gaan. Door dagelijkse levering van verse vis is de sushi ook echt vers. De heren in de keuken dragen allemaal handschoenen, mondkapjes en haarnetjes zodat alles hygiënisch blijft! Heerlijk eten van een goede zaak!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Kofu Sushi

Hier worden wij hartstikke blij van Manouk. Dat ons harde werk ook door jou wordt opgemerkt, word zeer door ons gewaardeerd. wij hopen je deze service en kwaliteit te kunnen blijven bieden.

Janet de Vries
9 januari 2021

Heerlijk genoten vandaag met Kofu Vip box 64st van Kofu Sushi 🍣 erg lekker 😋

Reactie van Kofu Sushi

Heel leuk om te zien dat u het lekker vond Janet. We hopen u in de toekomst vaker te mogen serven.

Jelle van Veen
9 januari 2021

Dit noem je pas heerlijke sushi. We hebben het hier voor t eerst besteld en dit is vele malen beter dan de concurrenten. De sushi rijst is heerlijk vers net als de vis. Bezorger was keurig op tijd bij ons op Urk. Ons gaan jullie zeker vaker terug zien!

Pheijffer
9 januari 2021

Het was weer heerlijk! Wij zijn Kofu fan! Heerlijke chicken crispy roll. Bezorging is ook zoals gewoon op tijd.

Silvia
9 januari 2021

Weer heerlijk gegeten, dit keer een kofu. poke bowl geprobeerd. In één woord zalig!

Bas Bossen
9 januari 2021

Zoals gewoonlijk SUPER LEKKER!! Bedankt heren van Kofu

Karima
9 januari 2021

Goede snelle service. Je proeft echt dat het vers is

JB
9 januari 2021

Vooral de zalm met kaas en de paling met gefrituurde garnaal! TE LEKKER! Bezorging was wat later ondanks in de ochtend al besteld, maar ach.. De sushi maakte dit snel goed!

Vinken
9 januari 2021

Vandaag met de kids de party box xl geprobeerd. Het was zo heerlijke verse sushi 😋🍣. (We komen zelfs uit Zwolle voor de sushi)🥰 service is echt top! Lieve vriendelijke personeel/eigenaar!

Hannah
8 januari 2021

De service is helemaal top! Snel naar de supermarkt rennen om lolly’s te halen.. (ons zoontje wilde ook perse mee want hij wilde een lolly haha.. dus het werkt). En de sushi is heerlijk 🥰

Reactie van Kofu Sushi

Super fijn dat alles zo naar wens is geweest Hannah. Service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vandaal, leuk dat het u ook is op gemerkt.

Wil
8 januari 2021

Het was echt ongelofelijk lekker, super goede service, bezorgen zelfs buiten emmeloord. En als toetje een heerlijke doos chocolade echt dik 5 sterren voor jullie. We bestellen gauw weer

Reactie van Kofu Sushi

Hier worden wij super vrolijk van. Wij gaan deze lijn zeker aanhouden. Wij gaan er voor zorgen dat onze service en kwaliteit de beste van de Noordoostpolder blijft.

Mayurie
7 januari 2021

Top sushi ❤

Reactie van Kofu Sushi

Het wordt door team Kofu zeer gewaardeerd dat je zo een leuke beoordeling achterlaat Mayurie.

Joey
6 januari 2021

Was weer heerlijk!

Reactie van Kofu Sushi

Hartstikke bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn erg blij dit te lezen!

C. Jansen
6 januari 2021

Hele goeie service! Sushi is lekker vers top top top onze complimenten!

Reactie van Kofu Sushi

We doen onze uiterste best om altijd deze service te blijven leveren en we zijn blij dat u daar tevreden mee bent.

Sharon Fransen
5 januari 2021

Heerlijke sushi! ook top dat dr van alles bij zat en zelf stokjes!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Kofu Sushi

We zijn super blij dat u tevreden bent. Wij streven ernaar om ons te blijven ontwikkelen en op die manier u als klant een top ervaring te kunnen geven met onze sushi en service.

Sharon
4 januari 2021

Heerlijk gegeten ❤️

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Kofu Sushi

Super fijn dat u zo lekker hebt gegeten Sharon.

Smith
3 januari 2020

Erg lekkere sushi en bezorging op toegezegd tijdstip.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Kofu Sushi

Super fijn om zo goed door u beoordeeld te worden meneer/mevrouw Smith.

Bram
3 januari 2020

Een aanwinst voor de Noordoostpolder. Het was weer HEERLIJK bedankt mannen van Kofu.

Reactie van Kofu Sushi

Super fijn dat je een reactie achterlaat Bram. Wij blijven ons best doen voor onze klanten.

Natalia
2 januari 2020

Super lekker en snel!

Reactie van Kofu Sushi

Daar doen we het voor. Dank u wel!

Martijn
2 januari 2020
Frank
2 januari 2020

Na een lange tijd weer eens naar mijn favoriete sushi tent gegaan. En zoals gewoonlijk geweldige verse sushi gegeten. Heerlijk, mijn complimenten aan de sushi chef!

Reactie van Kofu Sushi

Dank u wel voor de lieve complimenten en de motiverende woorden! We hopen u deze service te kunnen blijven bieden.

Ronald
2 januari 2020

Heerlijk gegeten, maar 20 minuten te laat bezorgd.

Reactie van Kofu Sushi

Onze oprechte excuses dat het eten wat later is bezorgd. Hier zullen we zeker op letten. Wel fijn dat het eten lekker was.

Kim
1 januari 2020

Heerlijke sushi!

Reactie van Kofu Sushi

Dank u wel!

Najima
31 december 2020

We hebben weer lekker gegeten, hamdouliah. The Dragon roll blijft favoriet👌👌👌👌👌 keep up the good work 💪!!!!!

Reactie van Kofu Sushi

Super tof om dit te lezen! Bedankt voor uw beoordeling en de motivatie.

Herman
31 december 2020

Eten was super lekker, heerlijke verse vis en aardige mensen!

Reactie van Kofu Sushi

Erg fijn om te lezen dat alles naar wens was. Dank u wel!

Bastiaan Woolderink
30 december 2020

Dik tevreden, goede kwaliteit, vriendelijke bezorging!!

Reactie van Kofu Sushi

Wat fijn dat u tevreden bent over ons eten en de service. Alles wordt met liefde gedaan.

Cristel
30 december 2020

Heerlijke sushi en het thuis bezorgen ging prima! Aanwinst in de polder.

Reactie van Kofu Sushi

Hartstikke bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn erg blij dit te lezen!

Martijn
29 december 2020
Manon
29 december 2020

Spicy tuna net te pittig, minder tonijn dan de anderen in Emmeloord. Alsnog genoten van de heerlijke nigiris.

Reactie van Kofu Sushi

Bedankt voor uw beoordeling. We zullen dit zeker meenemen. Fijn dat de nigiris wel naar wens waren.

Gerard
28 december 2020

Lekkere en verse sushi! Service ben ik ook zeer over te spreken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Kofu Sushi

Super fijn om dit te horen! We hopen u deze service te kunnen blijven bieden.

Bas Bossen
27 december 2020

Echt verslavend zo lekker sushi van kofu meen het echt.!!! TOP

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Kofu Sushi

Super fijn om te horen dat u onze sushi lekker vindt. Dank u wel voor uw beoordeling.

Yvonne
27 december 2020

Het was verrukkelijk, niveau word steeds beter

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Kofu Sushi

Wij zijn erg blij dat het goed in de smaak is gevallen. Dank u wel voor het compliment.

Marjo Meijs
27 december 2020

Heerlijke pokebowls! Supersnelle bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Kofu Sushi

Dank u zeer. Gelukkig was de pokebowl voor u naar wens!

Gaby
27 december 2020

Altijd snellere bezorging dan ze aangeven en heerlijk verse sushi!

Reactie van Kofu Sushi

We doen onze uiterste best om altijd deze service te blijven leveren en we zijn blij dat u daar tevreden mee bent.

Jan
25 december 2020

Lekker en top bezorgd 😋❤️

Reactie van Kofu Sushi

Dank u wel, daar doen we het voor!

Nina
24 december 2020

Eerste keer besteld bij Kofu Sushi && waaauuuw wat is het toch lekker! Bezorging was super snel! :D alles was nog lekker warm en vers gemaakt. Dank jullie wel! En jullie hebben een vaste klant erbij!

Reactie van Kofu Sushi

Super leuk om te horen dat we er een vaste klant bij hebben. Zulke reacties motiveren en inspireren ons steeds meer. Dank u wel!

Bram
24 december 2020

Het was weer echt super lekker en goed geregeld... Tot de volgende keer

Reactie van Kofu Sushi

Wat fijn om te horen dat het eten u weer bevalt. We willen niks liever dan het beste wat we hebben te geven. tot de volgende keer!

Dexter Sloterwijk
23 december 2020

Heerlijk verse sushi, vlotte en vriendelijke bezorging.

Reactie van Kofu Sushi

Super fijn dat je een beoordeling achterlaat Dexter. Wij hopen u veel vaker tevreden te kunnen stellen.

Ben
23 december 2020

Nu voor de derde keer besteld en het was weer erg lekker. Jammer dat Sushi verhoudingsgewijs “ duur “ is , anders zouden we het zeker vaker bestellen

Reactie van Kofu Sushi

Hartstikke bedankt voor uw beoordeling. We zijn erg blij dat we u alle 3 de keren hebben weten tevreden te stellen. wat betreft de prijs, hou vooral onze sociale media in de gaten voor eventuele kortingscodes die binnenkort zullen verschijnen.

Joost dieleman
23 december 2020

De heren van kofu shusi blijven mij keer op keer verbazen. Het heeft WEER heerlijk gesmaakt. De service en de kwaliteit van de shusi is echt allemaal top. Mij hebben jullie in ieder geval om😉👍.. blijf zo doorgaan jongens. Prettige feestdagen toegewenst

Reactie van Kofu Sushi

Hier worden wij super vrolijk van. Wij gaan deze lijn zeker aanhouden meneer Dieleman. Wij gaan er voor zorgen dat onze service en kwaliteit de beste van de Noordoostpolder blijft. Wij wensen u ook hele fijne kerstdagen toe en een gelukkig nieuwjaar.

Z. Stevens
22 december 2020
De
22 december 2020

Wat een heerlijke sushi! 😍😍😍 De service, bezorging en de kwaliteit zijn meer dan top! Zeer attente en vriendelijke personeel. Dank en tot gauw!!!

Reactie van Kofu Sushi

Super fijn dat ons harde werk ook door u wordt opgemerkt. Wij hechten veel waarden aan onze kwaliteit en service. Wij hopen u ook snel terug te zien, zodat wij er weer een feest van kunnen maken.

Pheijffer
21 december 2020

Verukkelijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Kofu Sushi

Wij vinden het super fijn dat we zo goed beoordeeld worden door u meneer/mevrouw Pheijffer. Wij hopen deze lijn door te trekken om u vaker een top ervaring te kunnen bieden.

Zwemer
21 december 2020
M. de Vries
20 december 2020

We hebben zo lekker gegeten!! We gingen deze keer voor de kofu vip box! Verschillende heerlijke specials sushi in de box 😋

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Kofu Sushi

U heeft een uitstekende keus gemaakt meneer/mevrouw de Vries. Voor speciale sushi's moet u zeker bij kofu sushi wezen. Wij hopen u vaker tevreden te kunnen stellen, en proberen ons dag in dag uit alleen maar te ontwikkelen.

Mathilda
20 december 2020

Heerlijk gegeten, super dat het ook bezorgd wordt bij ons in Ens.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Kofu Sushi

Super fijn om te lezen dat het heeft gesmaakt Mathilda, wij doen ons best om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Bram
20 december 2020

Bestel er regelmatig. Echt super super verse sushi, mooie prestatie, Een van de lekkerste en beste sushi de echte smaak van sushi proefje bijzonder vriendelijke bediening

Reactie van Kofu Sushi

Leuk dat je een reactie achterlaat Bram. Het wordt door ons zeer gewaardeerd. Wij hopen je deze service te kunnen blijven bieden.

Naziha
20 december 2020

Heerlijke verse sushi. Veel variatie. Vriendelijke personeel! Mijn complimenten. En wij gaan zeker vaker sushi bestellen! Bedankt!

Reactie van Kofu Sushi

We zijn super blij dat we je tevreden hebben kunnen stellen Naziha. Wij streven ernaar om ons te blijven ontwikkelen en op die manier u als klant een top ervaring te geven met onze sushi en service.

Annalies
20 december 2020

Perfect op tijd geleverd en heerlijk gegeten!

Reactie van Kofu Sushi

Dankjewel voor je reactie Annelies. We zijn erg blij om te horen dat je ervaring bij kofu sushi zo positief heeft ervaren. We hopen je dit in de toekomst weer te mogen bieden. Bedankt!

Kelly
19 december 2020

Erg vriendelijk personeel, en heerlijke sushi! Echt een aanrader!

Reactie van Kofu Sushi

Kwaliteit en service staat bij ons boven aan Kelly. Wij zullen ons uiterste best blijven doen om alles in goeie banen te laten lijden. Daarom doet het ons super goed om je reactie te lezen. we hopen je nog veel vaker tevreden stellen.

Herecia
19 december 2020

Ik heb echt genoten. Hier kan je lekkere sushi bestellen, een aanrader.

Jacob
18 december 2020

Was weer heerlijk!

Reactie van Kofu Sushi

Daar zijn we blij mee Jacob. We doen ons uiterste best om de beste en lekkerste sushi restaurant van de Noordoostpolder te blijven.

Kamp
17 december 2020

Het was weer een feestje. Heerlijk!!!!

Reactie van Kofu Sushi

Hartstikke bedankt voor uw positieve beoordeling meneer/mevrouw Kamp, wij hopen onze kwaliteit en service met de dag te kunnen verbeteren om u zo tevreden te kunnen houden.

Leon
16 december 2020

We hebben voor het eerst online besteld en eten afgehaald. Dit is positief ontvangen. We doen dit zeker vaker!

Reactie van Kofu Sushi

Wat fijn om te horen dat onze sushi zo in de smaak is gevallen. Ons team is dagelijks hard aan het werk om te verbeteren, dus mocht u nog feedback hebben om onze kwaliteit te verbeteren, dan horen wij dat graag!

Soufiane
14 december 2020

Snelle bezorging. Goede service. En het belangrijkste heerlijke eten. Een aanrader is de spicy chicken roll. 😋

Reactie van Kofu Sushi

Super fijn dat je een een reactie achterlaat Soufiane, Wij stellen dat zeer op prijs en hopen je vaker tevreden te kunnen stellen.

Jaap Verheij
14 december 2020

Voor het eerst geweest Zag er erg goed en fris uit We hebben heerlijk gegeten Reden om weer terug te komen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Kofu Sushi

Kwaliteit en service staat bij ons boven aan. Daarom werken wij alleen maar met de beste producten. Ons doet het hartstikke goed dat het ook door u word opgemerkt. We hopen u vaker tevreden te stellen meneer Verheij.

Sterre
14 december 2020
M C
13 december 2020

Erg lekker. Zoals altijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Kofu Sushi

Heel leuk zo een positieve Beoordeling van u te ontvangen.

Jacco
13 december 2020

Smaakte allemaal prima en zeer snelle levering (binnen 30 min). Sushi was alleen wat door elkaar geschoven (waarschijnlijk door bezorging) maar daar smaakte het zeker niet minder om.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Kofu Sushi

Onze welgemeende excuses Jacco, we zullen onze bezorgers er op attenderen dat alles netjes bezorgd moet worden. Wij zijn super blij dat in ieder geval heeft gesmaakt.

Re
13 december 2020

Echt lekker

Reactie van Kofu Sushi

Leuk dat u een reactie heeft achtergelaten

Ronald
11 december 2020
Faatje
10 december 2020

Heerlijke sushi gegeten bij Kofu Sushi!!! Zoveel positieve recensies gelezen en het was het zeker waard! Naast lekkere smaak en mooie presentatie ook nog eens geweldige service! We gaan hier zeker vaker terugkomen!

Reactie van Kofu Sushi

Super leuk dat te lezen Faatje, Wij hopen je deze service en kwaliteit te kunnen blijven verlenen.

Saskia
9 december 2020

Heerlijk verse sushi !!

Reactie van Kofu Sushi

Dankjewel voor je reactie Saskia, wat fijn om te horen dat het zo heeft gesmaakt.

Suzanne
6 december 2020

Dit was mijn eerste bestelling bij Kofu Sushi en was er eigenlijk sceptisch over omdat het overal wordt gepromoot! Nou de eerste promotie dat tot zijn recht komt! Super heerlijke sushi! En wat een service op z’n top 👌🏽. Ga zo door en behoud de kwaliteit van het eten en de service.

Reactie van Kofu Sushi

Dat vinden wij hartstikke fijn om te horen Suzanne, wij hopen je deze service en kwaliteit te kunnen blijven bieden. Wij stellen het zeer op prijs, om zulke leuke en positieve reviews te krijgen. Daarom krijgt u van ons een sushi roll naar keuze, en nodigen wij u van harte uit om uw sushi roll op te komen halen bij ons in het restaurant.

Yvonne
5 december 2020

*****

Jesse
5 december 2020

Goede service en heerlijk gegeten !!

Reactie van Kofu Sushi

Dankjewel voor je reactie Jesse!

Gerrit
5 december 2020

Heerlijk en mooi opgemaakt.

Reactie van Kofu Sushi

Wij als Team zijn blij om te horen dat u tevreden bent over de kwaliteit die we u hebben gegeven.

Debbie
3 december 2020

Snelle bezorging en echt heerlijke sushi!