Bewertungen von Kofu Sushi Emmeloord

Neue Beurteilungen

5.0
Ron
26 November 2023

Lekkere sushi en fatsoenlijke openingstijden.

Sema Yayla
25 November 2023

🌟 🌟 🌟 🌟 🌟

J
25 November 2023

Al lang een vaste klant bij jullie. Bezorging is altijd vriendelijk, meestal snel. De kwaliteit veel beter dan de concurrentie ketens. Dit keer waren gelukkig de gerechten weer eens compleet, fijn. Wel vind ik het, juist omdat de rest altijd top is, echt ontzettend jammer dat jullie de laatste maanden ineens bijna altijd ingrediënten vergeten of overslaan. Zowel in pokebowls als sushi. Zeker bij de specials waar je best fors voor betaalt, vind ik het niet kunnen dat een tot meerdere ingrediënten ontbreken. Hoe dan ook levert het altijd in op de smaak. De laatste tijd zet ik altijd hoopvol een opmerking erbij opdat jullie niks vergeten, zelfs dan heb ik nog een paar keer missende ingrediënten gehad. Zijn een paar medewerkers zo slordig of is jullie voorraad constant op? Hoe dan ook hoop ik dat jullie hier wat mee doen, want telkens incompleet leveren zonder communicatie en met volledige betaling is wel erg makkelijk en klantonvriendelijk.

Bonsje Kraaij
25 November 2023

Het was ietsje later dan verwacht maar het was ook baggerweer. Storm en regen maakt het er niet makkelijker op 😉 Maar het was het wachten waard! Wat hebben we weer heerlijk gegeten! Ik blijf het zeggen...de rijst is fantastisch!

Almar
24 November 2023

Bedankt dat jullie de rollen naar onze persoonlijke wensen wilden aanpassen, niets was teveel, uitstekende service en complimenten voor het vriendelijke personeel!

Linda
24 November 2023

Was weer super lekker! Bestelling werd 5 minuten voor de aangegeven tijd gebracht door een uiterst vriendelijke bezorger.

Fred Tiebesl
23 November 2023

Goede kwaliteit, en netjes op tijd bij het leveren in Nagele een aanrader

Van den Berg
23 November 2023

Heerlijke sushi, een echte aanrader!! Vriendelijk personeel en goed optijd. Hier bestel ik zeker weer!

A.
19 November 2023

Lekkerste sushi van Emmeloord!

Very good😘😘😘😘
19 November 2023

Very good😘😘😘😘

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Anoniem
18 November 2023
Isabel
12 November 2023
Roy
11 November 2023

Ik kreeg jullie getipt, het was heerlijk, ik ga zeker vaker bestellen!

Familie vd Weerd
31 Oktober 2023

Het was erg mooi opgemaakt in een grote ronde schaal met besjes etc, een feestje om te zien. We hadden wat aanpassingen gevraagd aan de rollen en ze hadden met alles rekening gehouden, heel fijn! Vriendelijke bezorger en netjes op tijd bezorgd. Zeer tevreden, echt een aanrader!

.
30 Oktober 2023
-
28 Oktober 2023

Heerlijk gegeten!

W Booij
21 Oktober 2023
Dion Darwinkel
20 Oktober 2023

Thai, jij mag altijd mijn sushi maken, hij is altijd vriendelijk en zou echt graag vaker langs komen door Thai. Jimi doet ook zijn best.

Judith
12 Oktober 2023

Top!!! Hartelijk dank, het was weer top, ook chapeau voor de vrolijke bezorger!

Frank
8 Oktober 2023

Uitstekend sushi, vers en origineel en lekker. Topper!

Henriette
8 Oktober 2023
Broekhuis
6 Oktober 2023

We waren altijd al fan van jullie sushi, na de nieuwe zaak geprobeerd te hebben, weten we zeker dat jullie echt de beste sushi hebben. Altijd super vers, goed op smaak en goed gevulde rollen! De bestelling was exact op tijd bezorgd.

Pascal
30 September 2023
Visser
22 September 2023

Super lekker. Verse vis. Online besteld en snel klaar. De smaak is echt fantastisch.

N.
20 September 2023

Het was heerlijk!

Margaretha Kobus
18 September 2023

De sushi was erg lekker maar er zaten stukjes bij die hun prijs niet waard waren, zo klein en hol

Karin Pals
16 September 2023

Supere platina Box! Goed gedaan Kofi Emmeloord👌

FR Stuurman
15 September 2023

Als van ouds prima maaltijd

Bos
11 September 2023
Ilse
9 September 2023
S
3 September 2023
Esmee Buimer
31 August 2023

Bestelling om 17:00u geplaatst voor 18:00u. Express niet voor: zo snel mogelijk gekozen. Direct na het plaatsen van bestelling 18:45 als verwachte bezorgtijd. 18:45u nog geen bericht gekregen of het onderweg was. Om 18:55u maar eens naar jullie gebeld of het al onderweg was, “het kon er ieder moment zijn” zei een medewerker. 19:15 is de bestelling er nog steeds niet. Weer gebeld. Gelukkig een kortingscode gekregen. Normaal geen problemen met Kofu, maar nu echt asociaal laat en slechte communicatie

Heidy
31 August 2023

We hebben heerlijk genoten !

-
29 August 2023

Vorige week ergens anders besteld om een keer te proberen. Jullie hebben echt veel betere sushi. Vers, goed gevuld en gerold! Vandaag weer heerlijk gegeten!

Greetje coenen
28 August 2023

Super vers en lekker

Julian
20 August 2023

Heerlijke sushi! Alleen het drinken waren ze er vergeten bij te doen helaas..

Almar
18 August 2023

Attent personeel, vers bereid terwijl je staat te wachten en dat proef je. Heerlijke sushi van hoge kwaliteit.

Feyza
16 August 2023

Lekker en vers

Feyza
13 August 2023
Anoniem
10 August 2023

Van harte gefeliciteerd met jullie 3 jarige bestaan! Het is nog altijd even lekker en vers đŸ‘ŒđŸŒ

Arjan
9 August 2023

Als altijd! Goed, lekker en vers!

Ronald
8 August 2023

Best sushi of town

SerA
6 August 2023

Goed gevuld

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

L vd Wiel
4 August 2023

Heerlijke Sushi en lekker vers Een aanrader en voor herhaling vatbaar

Damian
2 August 2023
Sema
22 Juli 2023

Zoals Altijd 🌟🌟🌟🌟🌟 !

Ser
15 Juli 2023
Helen
10 Juli 2023

Sushi was weer erg lekker. Bezorging was iets later, maar acceptabel

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Janine
2 Juli 2023

Was heerlijk! Een echte aanrader

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Kofu Sushi

||Fijn om te horen Janine, graag zien we u snel terug bij kofu!

Familie de Boer
30 Juni 2023

Het heeft weer heerlijk gesmaakt

Maijer
28 Juni 2023

Het was heerlijk en mooi op tijd bezirgd

Sema
17 Juni 2023

🌟🌟🌟🌟🌟

Sema
13 Juni 2023
Cock
12 Juni 2023

het was weer heel goed.

Antwort von Kofu Sushi

Fijn om te horen Cock! Graag tot snel!

Ali van de Ploeg
10 Juni 2023

Heerlijke verse sushi, de bezorging was wat later, maar een dame die Nikki heet belde ons, zeer vriendelijk met uitleg en een nette oplossing als tegemoetkoming. Bezorger was ook heel vriendelijk. Sushi en klantvriendelijkheid zeker een dikke 10, ik raad het iedereen aan!

Tineke Peters
10 Juni 2023

Besteld op afgesproken tijd keurig klaar. Suhsi erg lekker en ziet er netjes en verzorgd uit. Aanrader

Antwort von Kofu Sushi

Wat fijn om te horen Tineke! Graag zien we u snel teruh bij Kofu sushi!!

Marianna
4 Juni 2023
J. de Boer
31 Mai 2023
Yvonne
28 Mai 2023

Alweer heerlijk gegeten en zeker tot een volgende keer

Antwort von Kofu Sushi

Super om te horen Yvonne, tot gauw!

Sema
27 Mai 2023

Lieve Nikki, bedankt voor je top service! Sushi was super lekker! 🌟🌟🌟🌟🌟!

Antwort von Kofu Sushi

Graag gedaan & hopelijk tot snel

Kevin van der Stoep
27 Mai 2023

Eten was lekker we hebben er vaker besteld. Bestelling was een uur te laat omdat bezorger verkeerde bestelling mee had. Fout is menselijk maar hoop dat niet vaker voorkomt.

Antwort von Kofu Sushi

Hi Kevin, fijn om te horen dat de bestelling goed beviel! Voortaan zullen wij letten op de bestelling om verwarring te voorkomen.

*
26 Mai 2023

Het was weer heerlijk! Altijd zo vers en perfect gemaakt đŸ‘ŒđŸŒ De nieuwe kip loempia's zijn ook een verbetering, super lekker!

Antwort von Kofu Sushi

Wat fijn om te horen dat alles in de smaak viel! We zien u graag snel terug bij Kofu sushi

A.
25 Mai 2023

Beste sushi van Emmeloord! đŸ‘ŒđŸŒ

Cecile
24 Mai 2023

We hadden best wat wensen qua aanpassingen van de rollen. Niets was teveel en alles werd naar wens gemaakt terwijl we er op wachten. Vriendelijk personeel en we zagen dat alle bestellingen vers worden gemaakt!

Stegeman
22 Mai 2023

Super vers, binnen 15 a 20 min bezorgd, altijd lieve bezorgers gewoon 1 omschrijving top ❀

MargĂŽt
18 Mai 2023

Heerlijk!!!

Antwort von Kofu Sushi

Fijn om te horen Margot, graag tot snel!

Johan
18 Mai 2023

Erg lekker gegeten. Goede verse sushi met heerlijke ingrediënten. Netjes bezorgd zonder dat alles door elkaar zit.

Antwort von Kofu Sushi

Fijn om te horen Johan, we laten u graag snel weer genieten, we hopen tot snel!

Riekelt
18 Mai 2023

Ik heb heerlijk genoten

Antwort von Kofu Sushi

Fijn om te horen Riekelt, graag tot snel!

Roland
16 Mai 2023

Top bedrijf

Antwort von Kofu Sushi

Fijn om te horen Roland, we zien u graag snel weer terug!

Helen
14 Mai 2023

Het was weer erg lekker en de bezorging op tijd.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Kofu Sushi

Fijn om te horen Helen, we hopen u de volgende keer ook weer tevreden te kunnen stellen

Menno van Epen
14 Mai 2023

Eigenlijk wordt het eentonig maar sushi was weer heerlijk en hier laat ik het bij. Hopende dat het de volgende weer net zo lekker is.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Kofu Sushi

Fijn om te horen Menno. Dat hopen wij ook, graag tot snel!

Wim
13 Mai 2023
Karolina Huk
9 Mai 2023

The best sushi in town, I'm very happy, fresh, very delicious.

Antwort von Kofu Sushi

nice to hear, we look forward to seeing you again Karolina

Bonsje Kraaij
6 Mai 2023

Het was ouderwets fantastisch! Wat een genot om zo sushi te eten. Heerlijk verse vis, mooi opgemaakte schaaltjes. De rijst nog lekker ietsje warm en zacht, zoals wij het het liefst hebben đŸ€€â€ïž De warme gerechten nog kokend heet en krokant. Perfect gedaan. Onze 4 jarige kleuter heeft gesmuld en is met een rond buikje van tafel gekomen. Ze vindt het zo lekker dat ze gewoon niet wil stoppen met eten. Bijna tranen toen het op was...en dat betekent heel veel met kieskeurige prinses. Het was allemaal heerlijk op smaak. De bezorging was vanwege de drukte iets later maar ik snap dat het zo druk is, als de kwaliteit van het eten zo goed is! Top gedaan weer, team Kofu... tot snel weer!

Antwort von Kofu Sushi

Hi Bonsje Kraaij, wat zijn wij ontzettend blij met je recensie! Geweldig om te lezen hoe enthousiast jullie waren over de bestelling, hopelijk tot gauw! liefs Team Kofu

Bram
3 Mai 2023
Sanita
28 April 2023

Perfect ❀

Antwort von Kofu Sushi

Wat fijn om te horen Sanita, graag tot snel!

M.M
24 April 2023
M
22 April 2023
PaweƂ
17 April 2023
J de Weerd
15 April 2023

Altijd heerlijk vers, heeft weer goed gesmaakt! Al jullie personeel is ook zo vriendelijk, complimenten!

Antwort von Kofu Sushi

Wat een mooie complimenten! Heel erg bedankt, we hopen u snel weer terug te zien bij Kofu ;)

Evelien Van Den Berg
12 April 2023

Was lekker, alleen mijn vriendin vond de rijst een beetje te plakkerig. Maar zullen hier zeker nog vaker bestellen want ze wel eens doen :) Groetjes

Antwort von Kofu Sushi

We gaan erop letten! Bedankt voor de tip. We zien jullie graag snel weer terug!

Teunis Ruiten
10 April 2023

Supervers, snel klaar, vriendelijke service en superlekker!

Antwort von Kofu Sushi

Fijn om te horen Teunis! Graag tot snel!

Pascal
10 April 2023
Wendie Zantman
9 April 2023

Super lekker. Ik ga hier snel weer eten.❀

Antwort von Kofu Sushi

Fijn om te horen Wendie, graag tot snel!

Karolina
4 April 2023

Was super lekker maar ik heb 2 stuk te kort wat heb ik besteld :) Groetjes

Nick
2 April 2023
Menno van Epen
31 MĂ€rz 2023

Weer super snel bezorgd en weer lekker.

Antwort von Kofu Sushi

Fijn om te horen Menno, graag tot snel!

Danny
31 MĂ€rz 2023

Eten was super, alles lekker vers! Ook de bezorging was sneller dan aangegeven. Ik kom zeker terug!

Antwort von Kofu Sushi

Fijn om te horen Danny, we zien je graag snel!

Vincent
29 MĂ€rz 2023
Jacolien
29 MĂ€rz 2023

Het was heerlijk!

Antwort von Kofu Sushi

Fijn om te horen Jacolien! Graag tot snel

Westendorp
28 MĂ€rz 2023
Mathilda
25 MĂ€rz 2023

Heerlijk gegeten, ze belden netjes dat het iets later kwam. Bezorger is ook altijd vriendelijk.

Antwort von Kofu Sushi

Fijn om te horen Mathilda, we houden graag de communicatie goed met onze klanten :) Graag tot snel!

de Boer Emmeloord
24 MĂ€rz 2023

Heerlijke sushi, super vriendelijk en behulpzaam personeel

Arnold hakvoort
20 MĂ€rz 2023
Amy
20 MĂ€rz 2023

4e keer hier sushi gehaald, altijd vers gemaakt, heerrrlijkk. Vriendelijk personeel , wij komen hier graag terug, TOP

Antwort von Kofu Sushi

Wat fijn om te horen Amy! Wij zien jullie graag terug:)

Gerda
17 MĂ€rz 2023

Het eten was weer fantastisch!

Antwort von Kofu Sushi

We zijn blij dit te horen Gerda, graag zien we u snel terug bij Kofu Sushi

Matthijs
15 MĂ€rz 2023

Hele lekkere sushi! Nog even leuk kunnen praten met de Chef waar de verse ingredienten vandaan kwamen.. van eigen bedrijven dus!! Bedankt voor de service!

Antwort von Kofu Sushi

Wat fijn om te horen Matthijs! Graag tot snel ;)

Jan
9 MĂ€rz 2023
Renzo
8 MĂ€rz 2023

Nog nooit teleurgesteld altijd smullen!

Antwort von Kofu Sushi

Wat fijn om te horen Renzo, graag tot snel!

Esmee
7 MĂ€rz 2023
S
5 MĂ€rz 2023
Natascha
4 MĂ€rz 2023
Denise
4 MĂ€rz 2023

Hele goede sushi

Antwort von Kofu Sushi

Wat fijn om te horen Denise, we hopen dat je ervan hebt genoten en dat we je snel weer terug zien!

De Lange
3 MĂ€rz 2023
Claudia Van werven
2 MĂ€rz 2023

Heerlijk gegeten en netjes op tijd bezorgd.. top!!!

Antwort von Kofu Sushi

Wat ontzettend fijn om te horen dat jullie hebben genoten! We maken jullie graag snel weer blij met onze sushi, totziens!!

Sushilover
28 Februar 2023

Beste sushi uit de omgeving, super vers, goed gevuld, snelle bezorging en super vriendelijk personeel

Antwort von Kofu Sushi

Daar doen we het voor! Dankje wel voor je mooie review!!

Laura
27 Februar 2023

Heerlijk!

Antwort von Kofu Sushi

Fijn om te horen Laura, graag tot snel!

Martina
26 Februar 2023

👍👍👍

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Kofu Sushi

Fijn om te horen Martina, graag tot snel!

Suus loor
26 Februar 2023
Sylvia
21 Februar 2023

Zelf een pokebowl samen stellen..ideaal, goed gevuld en erg lekker

Antwort von Kofu Sushi

Wat fijn om te horen Sylvia, Hopelijk zien we je snel weer terug bij Kofu voor een heerlijke poke bowl.

F Hakvoort
19 Februar 2023

De beste sushi komt van Kofu

Antwort von Kofu Sushi

Wat een ontzettend lieve reactie, we doen graag ons best! Graag tot snel, bij Kofu sushi

Pawel
19 Februar 2023

Nie ma uwag polecam wszystko bardzo pyszne

Antwort von Kofu Sushi

Jak miƂo sƂyszeć! Mamy nadzieję, ĆŒe wkrĂłtce znĂłw spotkamy się w Kofu

Nel
18 Februar 2023

Het was weer super lekker, en snel bezorgd in Nagele

Antwort von Kofu Sushi

Wat fijn om te horen Nel, We doen graag ons best voor ALLE klanten, dus ook graag voor u in Nagele! We zien u graag snel terug bij Kofu!

M. Verschuur
17 Februar 2023
Ana
15 Februar 2023
Anna
13 Februar 2023

Snelle service, vriendelijke bezorger

Antwort von Kofu Sushi

Wat fijn om te horen Anna, Graag zien we je snel weer terug bij Kofu!

Margaretha Kobus
11 Februar 2023

Overheerlijke sushi

Antwort von Kofu Sushi

Wat fijn om te horen Margaretha, We zien u graag snel weer terug bij Kofu!

Mariska
10 Februar 2023

Heerlijk gegeten en ik mocht een hele mooie sushi boot lenen en een sushi brug om het eten op te presenteren. Mijn familie was onder de indruk en we hebben echt genoten! Alles was super goed geregeld door Kofu Sushi! Heel erg blij mee!

Antwort von Kofu Sushi

Wat fijn om te horen Mariska! We doen het met alle liefde nog een keertje over! Graag tot snel.

Esmee Buimer
9 Februar 2023
Anne
5 Februar 2023
Ingrid Staring
5 Februar 2023

Bezorger heeft zoveel rondjes gereden,kon huis niet vinden,daardoor ons eten koud,zonde


AY
3 Februar 2023
Anja
28 Januar 2023
Het was weer heerlijk!!!
28 Januar 2023
Heleen
24 Januar 2023
Lubette
23 Januar 2023

Het was echt mega lekker volgende x bestellen we weer bij jullie heel vers

Antwort von Kofu Sushi

Wat fijn om te horen Lubette, Wij zien u graag ook snel weer terug! Liefs Kofu!

Hakvoory
23 Januar 2023

Heerlijk gegeten, Netjes op tijd bezorgd

Antwort von Kofu Sushi

Fijn om te horen Fam. Hakvoort, we zien u uiteraard graag snel weer terug bij Kofu! Liefs ons team!

Erika
21 Januar 2023

Altijd goede kwaliteit en super snelle bezorging

Antwort von Kofu Sushi

Fijn om te horen Erika, we doen graag ons best voor u. Graag tot snel!

Familie Maijer
19 Januar 2023
Amanda
19 Januar 2023

Heerlijk!!!

Antwort von Kofu Sushi

Fijn om te horen Amanda, graag tot snel!

Menno van Epen
18 Januar 2023

Weer eens sushi besteld. Was er super snel, zelfs voor de afgesproken tijd. Sushi was echt weer super super lekker. Kofu bedankt.

Antwort von Kofu Sushi

Wat een ontzettend leuke review om te lezen Menno! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent! Graag tot snel :)

Mike
18 Januar 2023

Was weer top

Antwort von Kofu Sushi

Fijn om te horen Mike, graag tot snel!

Albert Snoek
17 Januar 2023

Altijd top

Sera
17 Januar 2023
Fam. de Boer
15 Januar 2023

Prachtig gemaakt, kleine kunstwerkjes, heerlijk vers en met alle wensen rekening gehouden! Ontzettend vriendelijk personeel ook, niets is teveel en keurig op tijd đŸ‘ŒđŸŒ

Antwort von Kofu Sushi

Wat fijn om te horen familie de Boer! We gaan graag tot het uiterste voor de klant, voor de beste ervaring! Graag tot snel!

Sera
15 Januar 2023
S
10 Januar 2023
Mike
9 Januar 2023

Was weer topp👏

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Kofu Sushi

Wat fijn om te horen Mike!

Hakvoort
7 Januar 2023

Gewoon TOP

Halil Aktas
6 Januar 2023
Jules
2 Januar 2023
Amy
1 Januar 2022

Altijd vriendelijk geholpen

Antwort von Kofu Sushi

Fijn om te horen Amy! We gaan graag tot het uiterste voor onze klanten!

Van Schendel
31 Dezember 2022

Ook deze keer hebben wij er weer van genotenđŸ‘đŸ»

Antwort von Kofu Sushi

Wat ontzettend fijn om te horen!

Ana
30 Dezember 2022
Anoniem
27 Dezember 2022
Miranda
26 Dezember 2022

Heerlijk genoten van jullie sushi👌

Antwort von Kofu Sushi

Wat fijn om te horen Miranda, we hopen u snel weer blij te kunnen maken!

Bram
26 Dezember 2022
Sven
26 Dezember 2022

Heerlijke special box gehaald voor kerst! Iets te weinig besteld alleen want het was echt lekker!

Antwort von Kofu Sushi

Wat leuk om te horen Sven! De volgende keer hopen dat de buikjes helemaal gevuld kunnen worden! We hopen dat jullie een fijne kerst hebben gehad!

Margaretha Kobus
26 Dezember 2022

Heerlijke sushi

Antwort von Kofu Sushi

Wat fijn om te horen Margaretha!

Huitema
26 Dezember 2022

Heerlijke sushi! Vriendelijk personeel. Een aanrader.

Antwort von Kofu Sushi

Wat een enorm compliment! Graag tot snel bij Kofu! Liefs :)

Annemiek Deen
24 Dezember 2022

Super lekkere sushi. Bestelling stond optijd klaar, we konden het direct meenemen.

Antwort von Kofu Sushi

Wat fijn om te horen Annemiek! Wij doen graag ons best voor u en al onze klanten! Graag tot snel:)

J van de Wereld
23 Dezember 2022

Heerlijke suchi, bestel er regelmatig, altijd vers. Top zaak 👌

Antwort von Kofu Sushi

Wat fijn om te horen!! We zien u graag snel terug bij Kofu!:)

Annelies
17 Dezember 2022

Was erg lekker maar de beef teriyaki was iets te scherp

Antwort von Kofu Sushi

Fijn om te horen Annelies! Onze excuses hiervoor! U kunt ook altijd bij een gerecht een opmerking achterlaten bij het bestellen ;)

Patrycja
14 Dezember 2022
Mike
14 Dezember 2022
Bonsje
10 Dezember 2022

Vrij laat besteld op vrijdagavond, met de optie zo snel mogelijk. De verwachte bezorgtijd was 20:20 maar tot mijn grote vreugde was het er om 20:00 al! Blij want ik had grote honger 😅 Poke bowl met zalm, lekker vers. Heeeeeeel veel zalm, mocht van mij iets meer rijst nog bij maar dat komt omdat ik de rijst echt lekker vind. De gebakken garnalen waren ook heerlijk, niet te gaar wel een kleine tip... Bij die gefrituurde garnalen zou iets van een dipsaus mogen. Verder enkel complimenten voor de snelle en vriendelijke bezorging. En de goed gevulde bowl! Lekker!

Antwort von Kofu Sushi

We genieten er altijd van als we zo'n leuke feedback krijgen, bedankt Bonsje!! Bij het bestellen kunt u altijd een opmerking achterlaten per gerecht... bijvoorbeeld: meer rijst;) Ook kunt u bij een side dish een sausje toevoegen :). We hopen u zo wat te hebben geholpen! Daarnaast doen wij zeker ons best voor een snelle bezorging. We hopen u snel weer te zien bij kofu! Liefs ons

Lucia
9 Dezember 2022
J.F.
5 Dezember 2022

Het was super lekker

Margaretha Kobus
4 Dezember 2022

De sushi was weer overheerlijk

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Kofu Sushi

Fijn om te horen Margaretha! graag tot snel ;)

Fam Nentjes
4 Dezember 2022

Aantal keren bij Kofu Sushi besteld en elke keer weer heerlijk gesmuld! Bezorging is altijd op tijd en de bezorger is super vriendelijk. Een echte aanrader !

Antwort von Kofu Sushi

Super om te horen dat jullie tevreden zijn! tot gauw!

Nicole
4 Dezember 2022

We hebben heerlijk genoten!

Antwort von Kofu Sushi

Fijn om te horen Nicole! graag tot snel!

Judith
4 Dezember 2022

Top.

Geranda van Dongen
2 Dezember 2022

Prima! Mooi optijd!

Antwort von Kofu Sushi

Fijn om te horen Geranda!

Lucy van Pijkeren-Hofstede
29 November 2022

Het was heerlijk, Het zag er ook mooi uit, Het oog wil ook wat. Voor 5 personen alles was op , alleen de patat was niet meer heet.

Antwort von Kofu Sushi

Wat leuk om te horen dat jullie er met z'n vijven van hebben genoten! Onze excuses voor de patat! We zien het als tip en gaan hier zeker rekening mee houden in vervolg.

Korte
28 November 2022
Marianna
28 November 2022

Top restaurant met altijd goede service en kwaliteit. Gisteren een foutje in de bestelling. Is netjes opgelost en opnieuw bezorgd. Dankjewel toppers

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Kofu Sushi

graag gedaan Marianna! Als er iets mis is gegaan lossen wij dit met alle liefde voor u op! :)

Mohamed
27 November 2022

Heeerlijk!

Antwort von Kofu Sushi

Fijn om te horen Mohamed ;)

Jan
27 November 2022

Was weer top👍

Antwort von Kofu Sushi

Fijn om te horen Jan, graag tot snel!

Yvonne
26 November 2022

Zoals altijd weer super heerlijk gegeten en echt een mooi plaatje om het te zien.

Antwort von Kofu Sushi

Wat fijn om te horen Yvonne!! We hopen u snek weer blij te maken met mooie versierde sushi.

Pawel
23 November 2022

Leeker

Antwort von Kofu Sushi

fijn om te horen!

F.stuurman
13 November 2022
Herman
12 November 2022

Heerlijk gegeten!

Antwort von Kofu Sushi

Fijn om te horen Herman! We hopen u snel weer terug te zien bij Kofu!

Daan
7 November 2022

Zeer goede sushi persoonlijk vind ik dit 1 van de beste in de omgeving. Hou deze kwaliteit vast!!

Antwort von Kofu Sushi

Wat fijn om te horen Daan, dit gaan we zeker doen en wij hopen u snel weer terug te zien!

Bram Jippes
5 November 2022

Heerlijke sushi en snel bezorgd!

Antwort von Kofu Sushi

Fijn om te horen Bram, we hopen dat u ervan heeft genoten!

Ana Madeira
4 November 2022
Van den berg
4 November 2022

Het was uitmuntend goed 👌

Antwort von Kofu Sushi

Wat ontzettend lief!! graag tot snel!

Roland Kempers
2 November 2022

Je kan proeven dat er met vers producten gewerkt word de smaak is zeer goed

Antwort von Kofu Sushi

Dat klopt zeker Roland! Wat fijn om te horen dat u het proeft! graag tot snel :)

Anneke
1 November 2022

Het was heerlijke sushi! De order klopte niet helemaal. We hadden bijvoorbeeld een nigiri met omelet in plaats van gerookte paling. Maar ondanks dat we helaas niet helemaal de juiste sushi hadden ontvangen, was het wel allemaal heel lekker

Antwort von Kofu Sushi

Wat vervelend om te horen Anneke! We vinden het erg fijn om te horen dat u uiteindelijk toch nog hebt genoten. Onze excuses!! We hopen u snel weer terug te zien bij Kofu!

Jannie
30 Oktober 2022

Het was lekker en heel fijn dat jullie ook in het buitengebied bezorgen!! Onze bnb gasten zullen vast bij jullie bestellen binnenkort!

Antwort von Kofu Sushi

Heel fijn om te horen Jannie! We bieden graag de beste service voor onze klanten, dus ook in het buitengebied!! We zien jullie en jullie B&B gasten graag tegemoet!!

H
29 Oktober 2022
Jan
29 Oktober 2022

Was weer lekker maar was eerst bij de buren gebracht

Antwort von Kofu Sushi

Wat vervelend om te horen Jan, maar gelukkig is het uiteindelijk nog bij u terecht gekomen, we hopen dat het heeft gesmaakt!

Marijke
26 Oktober 2022
Erwin
23 Oktober 2022
Richard Scholtens
23 Oktober 2022

Weer eens sushi laten bezorgen door Kofu en we hebben allemaal erg genoten! Aan de telefoon met de manager gesproken over mijn verjaardag die ik volgende maand groot ga vieren, en die Kofu Sushi voor ons wilt gaan cateren! Heel erg leuk!

Soufaine
22 Oktober 2022

Heerlijk gegeten!

Antwort von Kofu Sushi

Wat fijn om te horen Soufiane. Graag tot snel!!

Mel
22 Oktober 2022

Wat een top service! Ik ben zwanger en had zo’n een zin in sushi en wat was het heerlijk. Binnen no time had ik mijn sushi en kon ik lekker genieten! Dankjewel Kofu

Antwort von Kofu Sushi

Wat fn om te horen Mel! We doen graag ons best rekening te houden met onder andere onze ''preggy proof box''. We hopen u snel weer te zien bij kofu suhsi en veel sterkte met de zwangerschap!!

Miranda
22 Oktober 2022

Hele zaak vol met klanten, en alsnog was mijn bestelling binnen een half uur klaar. Echt super! En dat was de sushi ook 😍

Antwort von Kofu Sushi

Wat ontzettend fijn om te horen Miranda, Hopelijk zien we elkaar snel terug!

Janneke
22 Oktober 2022

Zoals altijd weer super lekker en met liefde gemaakt đŸ‘ŒđŸ»

Antwort von Kofu Sushi

Wat leuk Janneke om te horen dat het weer is bevallen, we hopen je snel terug te zien voor een volgend geslaagde maaltijd!!

Agnieszka
21 Oktober 2022
Joyce
19 Oktober 2022

Alle positieve verhalen die ik over jullie heb gehoord kloppen 100%. Sushi was heerlijk vers, de garnalen in de sushi waren gewoon nog warm. En de service en vriendelijkheid aan telefoon en de bezorger maken de ervaring helemaal af. Als ik nu denk aan sushi denk ik aan Kofu Sushi ❀❀

Yvonne van Strien
16 Oktober 2022

Elke keer worden we weer verrast hoe goed en heerlijk we weer hebben gegeten. Chapeau voor Kofu

Antwort von Kofu Sushi

Hi Yvonne, bedankt voor je reactie! Wij zijn blij dat je tevreden bent! Hopelijk tot snel ;)

Ana Madeira
14 Oktober 2022
Tamara Van de Berg
14 Oktober 2022
Ad
12 Oktober 2022

Was weer heerlijk!!

Antwort von Kofu Sushi

Top om te horen!

Maudy
2 Oktober 2022
Manisha Stoelwinder
2 Oktober 2022

Top serves bedankt! En eten is heerlijk

Antwort von Kofu Sushi

Top reactie! fijn om te horen.

Marianna db
1 Oktober 2022

Super bestelling. Was beter dan ooit te voren bij Kofu

Antwort von Kofu Sushi

Bedankt voor het achterlaten van je reactie! dit is super fijn om te horen Marianna! tos snel. liefs Kofu,

Basma
30 September 2022
Suzanna
27 September 2022

Echt lekker sushiđŸ±

Antwort von Kofu Sushi

Wat fijn om te horen Suzanna! Hopelijk tot snel!

Menno van Epen
27 September 2022

Niets veranderen de laatste keren net zo snel en net zo lekker, dus weer helemaal super

Antwort von Kofu Sushi

Super Menno! Dit vinden wij erg fijn om te horen, we gaan zo door! Tot snel;)

AKS
26 September 2022

Heerlijk

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Bianca
25 September 2022

Serieus de lekkerste sushi in de omgeving! Ook oprecht goeie service ontvangen. Zeer aan te raden!

Antwort von Kofu Sushi

Wat zijn we blij om dit te horen Bianca!! We hopen u snel weer met de beste service te kunnen ontvangen:)

Jan
25 September 2022

Was weer top

Antwort von Kofu Sushi

Fijn om te horen Jan!

Amy
19 September 2022

Altijd vers gemaakt, prima, ook dit keer TOP Wij hopen dat dit bedrijf nog heel lang blijft

Antwort von Kofu Sushi

Hi Amy, wat fijn om te horen dat je bestelling naar wens was! liefs team Kofu

Michelle Klasen
18 September 2022

Snelle bezorging. Ik wilde voor 17.30 bestellen maar had per ongeluk op 18.30 geklikt. De bezorger kwam om 18.10 dus daar was ik heel blij mee. De sushi smaakt goed. De inktvisringen waren iets minder ik proefde bijna alleen maar deeg en weinig inktvis. Maar de red velvet cake daarentegen was echt heerlijk. Dus over het algemeen ben ik heel tevreden.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Kofu Sushi

Wat fijn om te horen dat u op deze manier toch nog redelijk op tijd kon eten Michelle. Wij gaan voortaan letten op de inktvisringen;)

Przemek
17 September 2022
Nienke
17 September 2022

Wij bestellen er al een tijdje! Kwaliteit in alles wat ze doen, de sushi en de service! Aanrader!

Antwort von Kofu Sushi

Hoi Nienke, wij zijn erg blij dat de kwaliteit van het eten en de service jullie bevalt! Tot gauw! - team Kofu

Gido Korlaar
16 September 2022

Bezorger was aardig.

Arjan
14 September 2022

Altijd goede kwaliteit en redelijk snel geleverd! Top hoor.

Antwort von Kofu Sushi

Fijn om te horen Arjan. we blijven ons uiterste best doen voor onze sushi en service!

Mia
14 September 2022

Sushi was really good!

Antwort von Kofu Sushi

Nice to hear Mia

Stéphanie
11 September 2022

Het was heerlijk!

Antwort von Kofu Sushi

Fijn om te horen Stephanie:)

De jong
10 September 2022

đŸ‘đŸ»đŸ‘Œ

Brusk
10 September 2022
Monique Keiser
8 September 2022

Het was weer heerlijk! Had voor het eerst als voorafje Hot Wings besteld en ook die waren erg lekker. Medewerkers zijn uitermate vriendelijk en adequaat.

Antwort von Kofu Sushi

Wat fijn om te horen dat jullie lekker hebben gegeten Monique! Leuk om zo'n feedback te krijgen we gaan dit zeker met ons team delen!

Tina
5 September 2022

Erg lekker; wij bestellen regelmatig
 een aanrader!!

Antwort von Kofu Sushi

Wat fijn om te horen Tina, graag tot de volgende keer!

Jenny Rooks-Spijker
5 September 2022

Alles was perfect in orde!! Eten heerlijk vers 
 had iets minder zout over het algemeen gekund 😉

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Kofu Sushi

Fijn om te horen Jenny, wij gaan hier als team opletten! U zou het ook nog altijd aan kunnen geven als beschrijving bij uw bestelling :)

Anoniem
3 September 2022

Super eten, super lekker en mooi op tijd bezorgd

Antwort von Kofu Sushi

Doet ons goed om dit te horen!!

Gerwinda
2 September 2022

Super lekker
.

Antwort von Kofu Sushi

Fijn om te horen Gerwinda!

Esmée
31 August 2022

Het was weer verrukkelijk!!

Antwort von Kofu Sushi

Super leuk om te horen Esmée!

Metsemakers
29 August 2022

Iedere keer overtreffen jullie jezelf, superlekker allemaal ✹

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Kofu Sushi

Wat fijn om te horen, we doen ons best, graag tot snel!!

K. de Jong
26 August 2022

Sushi beviel ontzettend goed. Erg vers en smaakvolle sushi. Bezorging was op tijd. Niks op aan te merken. Top!

Antwort von Kofu Sushi

Wat fijn om te horen! we hopen dat we jullie snel weer blij kunnen maken met onze verse sushi en zo snel mogelijke bezorging:)

Dialla
26 August 2022

Kofu heeft oprecht 1 van de beste sushi’s😍

Antwort von Kofu Sushi

Wat fijn om te horen Dialla, graag tot snel!

Hendrik Brands
24 August 2022

Heerlijke sushi en topservice, zoals we van jullie gewend zijn!

Antwort von Kofu Sushi

Erg bedankt voor het compliment Hendrik :)

Houda
22 August 2022

Super lekker!

Arga
20 August 2022

Heerlijke sushi met verse ingrediënten

Antwort von Kofu Sushi

Fijn om te horen dat u lekker heeft gegeten Arga!:)

Jenny Rooks-Spijker
20 August 2022

Prima kwaliteit erg vers !! Prima service

Antwort von Kofu Sushi

Bedankt voor de recensie Jenny, graag tot snel!

Daniel van Hartingsveldt
16 August 2022

En ALWEER genoten van jullie sushi! Tot de volgende keer

Antwort von Kofu Sushi

Super fijn om dit te horen Daniel! Tot snel ;)

Debby
15 August 2022

Super lekker eten!! En netjes op tijd bezorgd tot in de achtertuin door een vriendelijke bezorger!

Antwort von Kofu Sushi

gelukkig hebben jullie genoten, fijn om te horen!

Ivonne Kriesels
14 August 2022

Prima sushi ontvangen. Heerlijk en erg smaakvol ! En ruim binnen de afgesproken tijd mogen ontvangen. Een echte aanrader. Ga vooral zo door ....

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Kofu Sushi

Fijn om te horen Ivonne! Dit gaan we zeker doen!😉

Ard
14 August 2022

Nog geen enkele keer teleurgesteld. Heerlijke sushi.

Antwort von Kofu Sushi

Vinden wij erg fijn om te horen Ard, we gaan zo door. Hopelijk tot snel!

MH
14 August 2022

Zeer lekker en geweldige service, dank voor de super snelle nabestelling.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Beata
13 August 2022
Jörgen De Boer
13 August 2022

Eten was heerlijk, super aardig personeel! zeker een aanrader.

Antwort von Kofu Sushi

Wat hartstikke leuk om te horen Jörgen! Hopelijk zien we je snel weer😊

Diana Kramer
13 August 2022

Top

Antwort von Kofu Sushi

😊

Erika
9 August 2022
Jannie
5 August 2022

5 sterren!

Antwort von Kofu Sushi

5 sterren voor jouw reactie! ⭐

Marjolein Kuik
5 August 2022
Marijke
4 August 2022
Sascha bennink
3 August 2022

Lekker verse sushi! Wij wonen in Lemmer en de bezorger was al snel bij ons. Vandaar dat ik jullie 5 sterren geef!

Antwort von Kofu Sushi

We vinden het fijn om te horen dat jullie al snel van de sushi konden genieten door de snelle bezorgen! graag tot snel:)

Skaiste
2 August 2022
Grietje en Alie
27 Juli 2022

Mega lekker. Maar zijn niet anders gewend bij jullie.

Antwort von Kofu Sushi

Wat fijn om te horen!

Van der meijde
27 Juli 2022

Heel lekker gegeten. Ik heb vanuit Kraggenburg besteld, en het werd binnen 45 minuten bezorgt. Voor herhaling vatbaar dus!

Antwort von Kofu Sushi

wat fijn om te horen! wij doen graag ons uiterste best voor een snelle bezorging. Hopelijk tot snel!

Conny
24 Juli 2022
Anobiem
24 Juli 2022
Chantal
22 Juli 2022

Heerlijke sushi gegeten bij Kofu Sushi ❀

Antwort von Kofu Sushi

Erg fijn om te horen :)

Carmen
22 Juli 2022

De maki met zalm en avocado was helaas wat droog, maar de rol met zalm en roomkaas + mini loempia’s maakten dit meer dan goed! Heerlijk gegeten en vriendelijk personeel :)

Antwort von Kofu Sushi

onze excuses hiervoor, we gaan er in vervolg op letten. fijn om te horen dat de rest naar wens was. hopelijk tot gauw!

Karin vd Heide
20 Juli 2022

De Silver Kofu box is echt een aanrader. Bij het afhalen werd ons een flesje water aangeboden ivm de hitte. Heel vriendelijk personeel, jammer dat het onze laatste vakantiedag was, maar als ik ooit weer in Emmeloord ben kom ik zeker langs!

Antwort von Kofu Sushi

We hopen dat u een fijne vakantie heeft gehad en hopelijk tot de volgende fijne vakantie met onze sushi ;)

liam Kobes
17 Juli 2022
R. Altena
11 Juli 2022

Heerlijke sushi, superverse vis, en lekkere zachte rijst, alles was even lekker!

Antwort von Kofu Sushi

Helemaal top, erg fijn om te horen! Bedankt voor de recensie :)

Claudia
11 Juli 2022

Heerlijk gegeten en bezorging was eerder ook fijn

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Kofu Sushi

Hey Claudia Goed om te horen! Wij proberen ten alle tijden zo goed en snel mogelijk te bezorgen! Bedankt voor de recensie

Pascal
10 Juli 2022
Dorota
4 Juli 2022
Anita
4 Juli 2022

Gewoon top!

Antwort von Kofu Sushi

Goedendag Anita, Fijn om te horen dat alles naar wens is geweest!

Zoë
3 Juli 2022
Antwort von Kofu Sushi

Hey zoe hartelijk bedankt voor je review we hopen U snel terug te zien

Kramer
2 Juli 2022

Ongelofelijk genieten.

Antwort von Kofu Sushi

Hartelijk bedankt voor uw review! we hopen u snel weer te zien!

Rilana
2 Juli 2022

Snel bezorgd en lekker eten, aanrader om hier te bestellen

Antwort von Kofu Sushi

Hey Rilana Fijn om te horen we hopen U snel weer te zien!

Saloua
30 Juni 2022

Zoals altijd heerlijk!

Antwort von Kofu Sushi

Hey Saloua, Fijn dat het heeft gesmaakt!

Patricia
30 Juni 2022

Super

Antwort von Kofu Sushi

Hey Patricia, fijn dat het heeft gesmaakt en bedankt voor uw review!

Patrycja
30 Juni 2022
Antwort von Kofu Sushi

Bedankt voor uw review!

Liselore
28 Juni 2022

Heerlijke sushi en mooi op tijd bezorgd! Aanrader!

Antwort von Kofu Sushi

Hey Liselore, we doen altijd ons uiterste best om alles zo goed en snel mogelijk te bezorgen voor zulke reacties als U. Bedankt!

Pals
25 Juni 2022

1 pittige variant ipv de normale chicken de luxe rol ontvangen Ă©n 20 minuten vroeger bezorgd als besteld, maar verder wederom lekker gegeten
.

Mirjam
24 Juni 2022

Nou! Aangenaam verrast. Vlotte bezorging en dat voor de vrijdagavond. Net te weinig voor een hongerig tweetal, dus volgende keer gaan we voor meer stuks! Want prijs- kwaliteit is het waardig. Dank en tot de volgende ronde wellicht. Groetjes Teun en Mirjam

Antwort von Kofu Sushi

Fijn om te horen, we doen dan ook ons uiterste best om onze sushi de prijs ook echt waar te laten zijn! We zien jullie hopelijk snel weer terug

Anna Kapitein
23 Juni 2022

Te lekker gewoon!!

Menno van Epen
21 Juni 2022

Bestelling was half uurtje later maar dat was geen probleem. Hadden op tijd besteld. Werd wel netjes gebeld dat het wat later werd. Eten was net zoals aktijd weer heerlijk en is een echte aanrader voor wie van echte lekkere sushi houdt.

Antwort von Kofu Sushi

Excuses Menno voor de late bezorging! We hopen dat je alsnog hebt genoten van de sushi

Bram Sijtsma
17 Juni 2022

Weer een heerlijke grote bak vol met Pokebowl ingrediënten! Deze keer ook weer goed samengesteld, top! Het was alleen wel even spannend met bezorgen. De bezorgafspraak was 17.30uur, maar vlak over 17.00uur kregen we al bericht dat ze onderweg waren. Al met al heerlijk gegeten en vult goed :)

Antwort von Kofu Sushi

Hey bram goedendag! fijn om te horen dat alles naar wens was daar doen wij het voor!

Cas
16 Juni 2022

Waren iets vergeten, zonder gedoe na gebracht. Goeie service, prima sushi

Antwort von Kofu Sushi

Ons excuses voor het vergeten, we brengen het met alle liefde na!

Familie de Boer
16 Juni 2022

Ontzettend vriendelijk personeel! De pokebowls vinden wij vooral heerlijk, Alles erg vers en goed van smaak!

Antwort von Kofu Sushi

Fijn om te horen, dit zullen wij zeker doorgeven om ons personeel nog beter te motiveren, hopelijk zien we jullie snel terug voor een pokebowl

Irene Zuidema
15 Juni 2022

Amazing!!

A
13 Juni 2022

Heerlijk zoals altijd!

Antwort von Kofu Sushi

Fijn om te horen bedankt en tot de volgende keer!

Kevin
12 Juni 2022

Lekkere sushi en snel geleverd !

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Kofu Sushi

Fijn om het horen Kevin we hopen dat je hebt genoten!

Bertus & Annie Korte
12 Juni 2022

We zijn helemaal geen actieve sushi eters maar deze zijn verschrikkelijk lekker dus word vervolgd

Antwort von Kofu Sushi

Wat fijn om te horen Bertus en Annie dat wij jullie sushi ervaring hebben kunnen verbeteren, tot snel!

Boersma
11 Juni 2022

Makkelijk bestellen, super lekker en verzorgd. Vandaag de bestelling binnen 20 min.bezorgd en dat op een zaterdag.!

Antwort von Kofu Sushi

We doen met ons hele team ns uiterste best om u de beste sushi ervaring te bezorgen. We maken al ons eten vers en zetten onze bezorgers aan zo snel mogelijk te bezorgen, zodat u van een warm en verse maaltijd kunt genieten. Graag tot snel!

Laura kramer
10 Juni 2022

Echt super lekker, de lekkerste sushi ever!

Antwort von Kofu Sushi

We waarderen u enthousiasme ontzettend. Dit zorgt ervoor dat we met alle liefde u nieuwe bestelling tegemoet zien!!

Cock
10 Juni 2022

gandieoos het was heel goed.

Antwort von Kofu Sushi

Het enthousiasme in dit bericht doet ons goed! We bereiden met alle liefde snel weer een maaltijd voor u!

Familie Wiese
10 Juni 2022

Heerlijk vers en erg lekker gegeten. Wij vinden crispi Rolls ook erg lekker, hebben jullie die ook?

Antwort von Kofu Sushi

Fijn om te horen dat het heeft gesmaakt! Voor de volgende keer hebben wij ook de crispy rol. u kunt ze vinden bij de ''Futomaki'' daar is keus uit drie verschillende rollen.

Paula van Roshum Ekelmans
9 Juni 2022
Patricia
9 Juni 2022

Super zelfs 1 futomaki extra đŸ€—

Aneta
6 Juni 2022

Pyszne jedzonko

Antwort von Kofu Sushi

miƂo sƂyszeć!

Marianna
5 Juni 2022

Wederom een top bestelling!

Angela
4 Juni 2022

Heerlijke sushi en snel! Aanrader!

Antwort von Kofu Sushi

We hebben altijd genoeg bezorgers in dienst om het eten zo snel mogelijk te kunnen bezorgen. We waarderen het zeer dat u ons aanraad!

Jela
3 Juni 2022

Eten was weer lekker als altijd. De bezorger echt een lieverd, die zelfs bij de buurman aanbelde om de op de balustrade ronddwalende hond weer bij diens baasje te krijgen